تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 326 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه hasti60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    0771

6

[QUOTE=mahyar_b;4949351]خودم پیدا کردم
    تو تنضیمات ساعت یه گزینه داره نوشته
    Display the clock on the titel bar.........
    اگه روشن باشه به جای باطری ساعتو نشون میده
    چه گزینه مزخرفی
    باتشکر از خودم[/QUOTE

تا به الان فکر می کردم گوشیم مشکل داره!!!!!!!!!!! با تشکر فراوان از شما......

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

دوست عزیز من کاملا مخالفم با نظرات شما. چون سرعت گوشی مناسب است و کیفیت صفحه گوشی هم در حد مطلوب است.
    کیفیت صفحه ال ای دیه حاجی من میگم چون ویندوز موبال بیشتر از 65000 رنگ ساپورت نمیکنه حالا بُکُشه خودشو رنگا واقعی نیست 65000 رنگه حالا ایشالا 7 روش میاد چون 16 میلیون رنگه شما هم از دست 65000 خلاص میشید
    سرعت گوشی هم یه چهارم اونیه که باید باشه بفروشش مایکروسافت گوشی بزن نیست آی 9000 میاد باهاش زندگی کن(اندروید) البته من هنوز بادا رو ندیدم اما تو Cnet فیلمش هست خیلی کلاس نشون میده.
    Last edited by AlamtabC; 16-06-2010 at 15:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من الان 1 ماه و نیمه خریدم ... ویندوز 6.1 روش بودم خودم 3 بار فلش کردم ... فارسی سازای مختلف روش ریختم
    هر چی برنامه و بازی بگی روش ریختم هیچ مشکلی پیدا نکرده

بعدشم شما با 15 تومن میتونی درستش کنی ... خب این کارو بکن و خودت و نجات بده
    اتفاقاً با گارانتی نگرفتی بهتره ... چون الان 15 میدی درست میشه ولی با گارانتیش حداقل 50 تومن گرونتر میفتاد
    دوست من اگر باز این اتفاق واسش افتاد چی؟
    من حاضرم بپردازم ولی خوب چه تضمینی هست که دوباره این اتفاق واسش نیفته؟
    والا اولین گوشی هست که من خریدم و هنوز دو هفته نشده خرح گذاشته رو دستم! واقعا اینو نمیشه عیب واسه سامسونگ دونست؟
    حالا امیدوارم آخرینش باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام
    بچه ها امروز صبح داشتم سکته میکردم حالا چراشو بهتون میگم
    جریان ازاین قرار بود که صبح گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و میخواستم یه سری چیز توش بریزم بدش کامپیوترusb گوشی رو نشناخت و usb رو از گوشی جدا کردم دیدم تو my storang نیست و ظرفیت 00.00 هست گفتم دیگه تمومه رامم که خودم عوض کرده بودم گارانتیشم پریده بود در ناامیدی کامل گوشی رو روشن خاموش ردم بدش دیدم مموری برگشته
    منم همین الان گوشیم مشکل تو رو پیدا کرد .. هرچی روشن و خاموش هم میکنم درست نمیشه
    چه کار کنم بچه ها ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

امید آقا واقعا متاسفم واست
    تازه الان میفهمی من چی میکشم

6. این کاربر از tyrannosaurus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

کیفیت صفحه ال ای دیه حاجی من میگم چون ویندوز موبال بیشتر از 65000 رنگ ساپورت نمیکنه حالا بُکُشه خودشو رنگا واقعی نیست 65000 رنگه حالا ایشالا 7 روش میاد چون 16 میلیون رنگه شما هم از دست 65000 خلاص میشید
    سرعت گوشی هم یه چهارم اونیه که باید باشه بفروشش مایکروسافت گوشی بزن نیست آی 9000 میاد باهاش زندگی کن(اندروید) البته من هنوز بادا رو ندیدم اما تو Cnet فیلمش هست خیلی کلاس نشون میده.

صحبت شما درمورد کیفیت 65 هزار رنگ فقط روی کاغذ معنی داره ولی در عمل وقتی به تماشای فیلمو عکس با این گوشی بپردازید تفاوتی رو احساس نمیکنید . دوست من این بحثی که شما دارید اینجا مطرح میکنید ما 4 ماه پیش در صفحات ابتدایی این پست و صفحات ابتدایی پست i8910 بحث کردیم و یکسری مقایسه ها با این گوشی و i8910 انجام دادیم و تفاوتی در تصویر احساس نشد. در مورد سرعت هم شما میگید 4 برابر این رقم 4 رو از کجا آوردید؟ آندروید هم مشکلات خودشو داره . من نمیدونم چرا همه از مایکروسافت بد میگن و همه از سیستم عامل پی سی این شرکت ایراد میگیرن ولی ازش استفاده میکنن. خود شما مجبور بودی امنیا 2 بخری؟ به نظر من به این گوشی فقط 2 تا ایراد ( بر اساس تجربه این 6 ماه استفاده) میشه گرفت: 1- گرد و خاک از بغلای صفحه وارد میشه 2- بدنه گوشی به راحتی کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . قبلا من مورد 3 هم که با حرف شما تا حدودی موافق بود بیان میکردم که real time نیست ولی الان با رام سبکی که روی این گوشی نصب کردم سرعت و تفاوت رو احساس میکنم. درضمن در حال حاظر هیچ انتخاب دیگه ای با این قیمت نمیشه داشت. i9000 مظمعن باشید قیمت خیلی بالاتری داره .موفق باشید

8. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

یعنی دیگه my storge گوشی خراب شد؟

توی موبایلستان که همه میگفتن باید بری نمایندگی سامسونگ .. عجب زد حالی خوردیما ..

امروز زیاد انگولکش کردم همین بود که پرید .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من هم تا حالا چیز بدی از این گوشی ندیدم واقعا خیلی خوب بوده

شما این گوشی رو نسبت به رده های خودش بسنجید مثلا hd2 .diamond2 و غیره اون موقع تفاوت lcd رو میفهمید

تنها مشکلشم همین حافظه پریدنه که باعث شد مهبوبیتش کم بشه البته تو ایران
    به نظر من حافظه این گوشی رطی به سامسونگ نداره چون اگه تقصیر سامسونگ بود الان باید i8910 هم همین مشکل براش پیش بیاد و اگه دقت کنید htc اکثر گوشی هاش حافظه داخلی خیلی زیادی نداره و این بر میگرده به ماکروسافت. ماکروسافت تو زمینه حافظه داخلی واقعا مشکل داره انشاالله تو win 7 مشکل بر طرف بشه
    البته ماکروتل مشکل مموری رو خل کرده خرجش فقط ۲۰۰۰۰ تومانه

11. 2 کاربر از tyrannosaurus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

صحبت شما درمورد کیفیت 65 هزار رنگ فقط روی کاغذ معنی داره ولی در عمل وقتی به تماشای فیلمو عکس با این گوشی بپردازید تفاوتی رو احساس نمیکنید . دوست من این بحثی که شما دارید اینجا مطرح میکنید ما 4 ماه پیش در صفحات ابتدایی این پست و صفحات ابتدایی پست i8910 بحث کردیم و یکسری مقایسه ها با این گوشی و i8910 انجام دادیم و تفاوتی در تصویر احساس نشد. در مورد سرعت هم شما میگید 4 برابر این رقم 4 رو از کجا آوردید؟ آندروید هم مشکلات خودشو داره . من نمیدونم چرا همه از مایکروسافت بد میگن و همه از سیستم عامل پی سی این شرکت ایراد میگیرن ولی ازش استفاده میکنن. خود شما مجبور بودی امنیا 2 بخری؟ به نظر من به این گوشی فقط 2 تا ایراد ( بر اساس تجربه این 6 ماه استفاده) میشه گرفت: 1- گرد و خاک از بغلای صفحه وارد میشه 2- بدنه گوشی به راحتی کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . قبلا من مورد 3 هم که با حرف شما تا حدودی موافق بود بیان میکردم که real time نیست ولی الان با رام سبکی که روی این گوشی نصب کردم سرعت و تفاوت رو احساس میکنم. درضمن در حال حاظر هیچ انتخاب دیگه ای با این قیمت نمیشه داشت. i9000 مظمعن باشید قیمت خیلی بالاتری داره .موفق باشید
    سلام می بخشید اگر خاطرتون رو مکدر کردم من عذر می خوام آخه نه که خودم 8510 دارم همینطوری یه حرفی زدم.
    اگه لینوکس فرمت exe رو اجرا می کرد من یه ثانیه هم از ویندوز استفاده نمی کردم حالا حالِ یه عضو جدیدو اینطوری که نمی گیرن من عذر میخوام بازم ببخشید از این که یه تازه وارد یه ... خورد. توتاپیک سامسونگ هر جا میرم یه نقدی از گوشی هایی که دیدم و باهاشون کار کردم می کنم اما ماشالا این سامسونگیا مثل شیر واستادن بالا سر گوشیشون. یه حرفی میزنی 100 تا روش میذارن همچی جوابتو میدن که نفست در نمیاد نمونه ش تو تاپیک 8510 از فیلم برداریش انتقاد کردم همچین توپیدن بهم که رعشه به جونم افتاد اگه دوست دارید و عضو نشدید هر جا میرم تو پیام هام میفرستم

عضو SAMSUNG HUB بشید در مورد تموم محصولات سامسونگ توش اطلاعات هست تقریبا هر روز هم به ایمیلتون آخرین محصولات رو میفرستن مثلا امروز WAVE 2 رو رسما اعلامش کرد چند سری گلکسیه دیگه یا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا بد بخت شدم رفت{۵۵۰ تومان پرید}
    الان زنگ زدم گارانتی گفتن گوشیدو فرستادیم تهران حدود ۸ روز دیگه میاد{من اصفهانم}
    فکر نکنم دیگه برا من گوشی بشه باید برم تو فکر i۹000 یا iphone 4 شما میگین کدوم
    خدا من چه گناهی در درگاه تو مرتکپ شدم که این کارارو با من میکنی

آقا از همین الان گوشی رو میفروشم هر میخواد پیغام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •