داشتی vcd رایت میکردی ؟ احتمالا تو مرحله کانورت بوده و وقتی رسید به رایت error داد.
--
--
داشتی vcd رایت میکردی ؟ احتمالا تو مرحله کانورت بوده و وقتی رسید به رایت error داد.
یه سوتی ضایع
یبار اصلا گیر داده بودم به این داداشم و زن داداشم که ای بابا بچه بیارین هر چی میگفتن من میگفتم وااااای بچه دوست دارم هی بچه بچه زن داداشم نه بر داشت نه گذاشت جلوی همه گفت خوب اگه انقد بچه دوست داری خودت بیار منم که احساس کردم کم آوردم اومدم یه جوابی بدم خیلی با صدای بلند و با جرات گفتم تنهایی که نمیتونم بچه بیارم دیگه هیچی نفهمیدم جز خند ه ی بقیه و نگاه چپ چپ مامانم
آره ولی نمیخوام مال من همینجوریه دوست دارم دوست دارم دوست دارم![]()
منم دوست دارم دوست دارم دوست دارم سوتی هاتو میگم خیلی باحالن. مخصوصا آخری...
سال سوم دبیرستان بودیم یه دبیر شیمی داشتیم که خیلی هیکلی بود. یه روز آخرای ساعت شیمی بود و معلم هم داشت واسه ما درباره کنکور و دانشگاه سخنرانی میکرد. صندلیشو گذاشته بود رو سکوی جلوی تخته سیاه و پاهاشو انداخته بود رو هم و خیلی جدی داشت حرف میزد. ما هم گوش میدادیم. یهو اومد یه کمی جابه جا شه صندلی یه کم تکون خورد و یکی از پایه ها از رو سکو اینورتر اومد. چشمتون روز بد نبینه تا معلم اومد دوباره بشینه صندلی افتاد و پشت سرش معلم با کله رفت تو در کلاس و یه صدایی داد ما رو میگی فقط منتظر یه چیز مزخرف بودیم کلی بخندیم حالا این اتفاق منحصر به فرد افتاده بود همه زدیم زیر خنده دبیر شیمی هم بلند شد یه کم شلوارشو تکوند سریع از کلاس رفت بیرون ما هم پشت سرش رفتیم تو حیاط و به تمام بچه های مدرسه گفتیم چی شد و دبیر شیمی سوژه شده بود دیگه تو کلاس رو صندلی نمی نشست و از اول تا آخر می ایستاد...
خیلی خوب بود...مرسی...کلی خندیدیم
...
![]()
اين سوتي هاي دوستام ها!!!!
خودم سوتي ندادم!
گوشي ايرانسل
قرن 2007
کره جهان
محمد شاه مجلس را به سوپ بست توپ را گفت سوپ![]()
دست مرسی. بسی خنددیم.
خواهری خوش اومدی. جالب بود....
------------
بچه ها ادامه بدین.
Last edited by moein_drj; 26-01-2008 at 23:42.
2میبینم که برنامه 90 راه انداختین و کارشناسی میکنین
این سوتیه چیز داشت منم وارد حاشیه نشدم طوریکه میشه ازش 2 جور برداشت کرد نوشتم در اصلم همینطوره و ما به هردو خندیدیم اما اون کلمرو با تاکید گفت و یکم زبونش گرفت و دقیقا اینطوری گفت (i:coon-aa) حالا خنده داشت یا نه؟
من دیگه زیاد حاشیه هاشو تعریف نکردم.
---------
wnr girl مرسی خیلی جالب بود
Last edited by armin-radin; 27-01-2008 at 04:27.
دم همه ي سوتي نويسا گرم!
امروز سر جلسه امتحان بوديم ... بعد اين اوليارو ميشونن كنار ما كه چي كسي تقلب نكنه ... اين پسره هم كه بغله ما بود چند روز بود هي اذيت ميكرد! (سر جلسه هيچي نميبرم جز يه خودكار) اينم هي گير داده بود كه اين خودكاررو از من بگيره سر به نيستش كنه! زورش هم نميرسد هي زور ميزد نميتونست! اينم عادت داره يه جامدادي با كلي خرت و پرت مياره! شال گردن و دستكشاش رو هم ميچپونه تو كلاش اويزون ميكنه به جا ميز(كلا شباهت زيادي به مستر بين داره) ... بعد هي اين پا ميشد ميرفت بيرون دوباره بر ميگشت ... هي تلاش ميكرد اينو از من بگيره! آخرش قاطي كرده بود اون كلاهرو با اون همه محتوايت كوبيد تو سره من! منم يهو ديديم همه برگشتم به طرف من يه صدايي هم قبلش اومد! بد ديدم پسره داره به من نيگا ميكنه! بعد عمق فاجعرو دست يافتم بهش(جا مدادي بد بختشو از پنجره شوتيدم به بيرون! ) ... بعد يهو ديدم رفت بيرون در عرض دو ثانيه با جامداديش برگشت گفتم چي شد يهو ... گفت فلاني پايين بوده برام اورده! هيچجي ما هم كلي ازش عذر خواهي كرديم كه دست خودم نبود جون تو!(واقعا هم نميدم چرا من اينكارو كردم!) ...
اگه شبيه سوتي نبود ديگه خودتون يه كاريش كنين!
________
يكي ديگه همين امروز ...
من عادت دارم اصلا يه جاي درس حسابي برا درس خوندن نميشينم ... يا رو مبل يا روزمين يا رو ميز غذا خوري!
امرو رو ميز غذا خوري بودم! بد مامانم نشسته بودش ... منم عادت دارم پشت ميز ميشينم شونصد متر ميرم پايين پاهام هم چهل متر وا ميشه!(از عرض و طول!!!) ...هيچي در اوج درس خوندن خسته شده بودم گقتم پاشم برم يه چرخي بزنم ... يه دم پاييم كه زيره ميز بود و پوشيدم ... اونيكيو هرچي زور زدم نتونستم بپوشم ... يهو ديديم مامانم اينجوري ميكنه دمپاييه منو ميخواي چيكا(پاش رو دمپايي من بود!) هي تلاش ميكرد اينو بپوشه منم داشتم از خنده ميمردم ... بعد نيگا كرد ديد كه بعله ...! (خودش هم زد زير خنده!)
اره استرس خیلی داشتم ولی میخواستم برم برج میلاد از اونجا بپرم چون هم (به قول اون زنه تو صرفه جویی مصرف سوخت) کلاس داره هم ادم دیگه مطمئن میشه که ازراییل اومده سراغش.
Last edited by armin-radin; 26-01-2008 at 19:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)