میشه بفمایید انتظاراتتون چی بوده که بر آورده نشدهواسه من که زیاد جالب نبود.ولی احتمالا انتظارات شما کم و ناچیز بوده
میشه بفمایید انتظاراتتون چی بوده که بر آورده نشدهواسه من که زیاد جالب نبود.ولی احتمالا انتظارات شما کم و ناچیز بوده
میشد انتظارات زیادی از بازی داشت اما زمانی میشد که مونور بازی عوض میشد و کاملا بازی رو تغییر میدادن . اما الان از تمامی امکانات موتور فعلی استفاده شده و نمیشه انتظار بیشتری از این موتور داشت.
با یک فیلم از بازی دیدن مگه میشه فهمید انتظارات براورده شده یا نه ، بزارین بیاد بعد بازی کنین بعد .
به نظر من که ظاهر بازی خیلی عالی شده نسبت به قبل درسته هنوز تعدادی انیمشیناش ماله 2009 ولی همونام خیلی نرم تر شده ، گرافیکش عالیه فیزیک توپش خیلی بهتره .
تازه تا زمانی که کد 50 درصدی رو بازی کرده بودن میگفتن یاد 2009 میندازه حالا که کد 70 درصدی رو بازی کردن میگن خیلی بهتر شده یعنی 20 درصد کدا نسبت به اونموقع ، این همه تغییر 30 درصد هنوز مونده .
من فقط امیدوارم انیمیشنای عکسلعملای دروازه باناشم عوض شه چون مال 2009 بود .چندتا دریبل واقعیم باس اضافه شه.
در ضمن پیس تازه امسال استارت زده یکی دو سال دیگه خیلی بهتر میشه .
واقعا حرف قشنگی زدی .
تا نیاد هیچ چیز معلوم نیست .
قبل از 2008 هم همه میگفتم این دیگه آخر هر چی فوتباله .
وقتی اومد همه نظرشون 180 درجه برگشت .
من یه حقیقتی بگم
نسخه 2009 با تمام خوبی هایی که داشت
یه چیزش خیلی بد بود
اینها اومدن گل زدن و سخت کردن ولی به جای اینکه مدافعان را انعطاف پذیر تر و باهوش تر کنند
امدند کار گروهی teamwork را ضعیف تر کردند
مثالی میزنم
موقعی که دروازبان تیممون پاس میداد به مدافع
مدافع اکثر مواقع مجبور بود پاس بده به جناحین و کسانی که در جناحین بودند با سرعت برن جلو چند نفری را با سرعت دریبل کنند
بعد یا سانتر کنند و یا شوت
یه جورایی جایگیری بازیکن ها احمقانه بود یاران تو زمین اون پویایی را نداشتند که جایگیری خوبی کنند و با پاسکاری های عالی بشه به منطقه جریمه حریف رسید
به نظر می اید کونامی یه مشکل اساسی را هیچ وقت نمیتونه حل کنه
و اون هم با سرعت مدافعین و دروازبان را دریبل کردند و با تو سر توپ زدن و تغییر جهت ناگهانی بازیکن مدافعان راحت جا میمونند
هر ساله قبل از انتشار نسخه اصلی کونامی این قول بر طرف شدن این مشکل را میدهد ولی باز هم نمیتونه کاری کنه
به نظر من برای تو سر توپ زدن و و تغییر جهت ناگهانی باید راه کار بده کونامی
من پیشنهادم اینه که کونامی یه شبیه سازی دقیق تو درگیری های تنه به تنه و همچنین نیمه اتوماتیک کردن بازیکن هنگامی که میخواد توپ را از بازیکن بگیره یه نوک پا بزنه به توپ تا موقعی که بازیکن تغییر مسیر میدهد به راحتی جا نمونه
البته بگم این نیمه اتوماتیک را کونامی به بازی اضافه کرد
ولی گند زد به بازی
نتیجه اش این شد که بازیکنها تکل های الکی میزدند
تمام سایتا و منتقدین و ..... از گرافیک بازی این همه تعریف میکنن و. ......... به نظر من به گرافیک بازی اصلا نمیشه ایراد گرفت واقعا عالی شده کیفیت لباس ها و مدل چهره رو که اصلا صحبت نکنیم دربارش بهتره بافت استادیوم ها و کیفیت چمن و نور پردازی و کیفیت تماشاگران و مدلینگشون این هم پیشرفت کرده فقط انیمشن بازی هستش که به پای رقیبش نمیرسه که البته در این گیم پلی جدید ی که پخش شده بازم بهتر شده به قول یکی از دو ستان PES تازه امسال استارت زده و به همین منوال بخواد پیش بره سال بعد به راحتی از رقیبش جلو میزنه .
کلا PES برای PC گیمر ها یک نعمته می دونید این مسئله انکار ناپذیره که PES در حالت کلی از رقیبش یه چند سالی هست که عقب افتاده ولی مهم نظر اکثریت هست. ما فعلا که گیم رو عادت داریم روی PC بازی کنیم واسه همین PES انتخاب خوب محسوب میشه. البته خوب کونامی هم قبل انتشار خیلی مسئله رو گنده می کنه و یه جوری حرف می زنه آدم فکر می کنه اصلا قراره با یک بازی 100٪ متفاوت روبرو بشه البته این عادت خیلی از گیم ساز هست فقط کونامی نیست که اینطوری می کنه به نظر هر کی هم بخواد انتقاد کنه حداقل کسانی که PC باز هستند دیگه نباید بی انصافی کنن. درست برعکس برا بچه های کنسول دار هرچی از PES بد بگن حق دارن چون چند سالی هست که فیفا خوب روی کنسول ها مایه گذاشته و همین هم نقطه قوتش هست برعکس کم لطفی که واسه PC کرده خیل عظیمی از طرفدار هاش رو از دست داده. به هر حال خبر اینا هرچی هست بذارید دیگه انتقاد و اینها رو کم کم بذارید کنار ایشالله دمو که اومد با خیال راحت و بدون استفاده از الفاظ تند صاحب نظر ها بیان و نظرات و انتقاداتشون رو بگن. من هم ایشالله به محض این که دمو (یا اگه دمو نیاد خود بازی) رو گیر آوردم و بازی کردم نظراتم رو می گم.
خوش باشید رفقا
حسین جان یه سوال دارم که اگه میشه از بچه های WENB بپرسی.
خبری از pes2010 توی نمایشگاه TGS2009 هست ؟
درسته. یک اشکالی که در اولین نگاه به چشم میاد همین انیمشین بازی هست مثلا نحوه ی دویدن.
در درجه بعد هم راحت بودن در دریبل زدن.
راستی دمو بالاخره معلوم شد کی میاد ؟
سلام به همه دوستان خوب تاپیک pes 2010 و همینطور تاپیک فیفا 10 .
همونطور که شاهد بودین دیروز دیدگاه یکی از کاربران سایت pesgaming بنام فرانسیس رو در رابطه با پلی تست اخیرش داشتیم . ایشون گفته بود دوست و همراهش ( Dougie )یکی از همین روزا دیدگاه خودشو توی سایت قرار میده و امروز این اتفاق افتاد و ایشون هم نظارت خودشو از بازی ارائه داد که در زیر میخونید .
در ضمن چند تا پاراگراف آخر این متن موند که اگه زحمتی نیست یکی از دوستان زحمت ترجمشو بکشه ( قسمت Summary به این ور ) اگر هم زحمتی هستخودم فردا صبح اون چند تا پاراگراف رو هم میذارم .
محتوای مخفی:
برداشت و اظهارنظر Dougiedonut دررابطه با آخرین پلی تستی که داشته .
نوشته شده توسط dougiedonut در اخبار PES 2009 در تاریخ 30 آگوست .
همونطوریکه که قبلا قول داده بودم دیدگاه و نظراتمو از کدی که بازی کردیم جمع بندی کردم . ببینید !
برداشت های کلی :
من احساس کردم سرعت بازی توی کد 70 درصد یک کم بیشتر از کد 50 درصده , که قبلا بازی کرده بودم .این چیز بدی نیست آهنگ بازی هنوز نسبت به نسخه 2009 کمتره . شخصا دوست داشتم یک ذره سرعت بازی کمتر باشه مثل همون کد 50 درصد اما شاید هم من دارم یک کم سخت میگیرم .
ما قبلا گفته بودیم این نسخه مشابه همونیه که قبلا بچه های سایت WENB دیده بودنش ( همون که قبلا ساف و آدام درموردش دیدگاهشون رو بیان کرده بودن ) بنابراین ما داریم درباره کد 70 درصد صحبت میکنیم (.نسخه نمایشگاه آلمان که ویدئوهای زیادی ازش منتشر شد مربوط میشه به حداقل یک ماه قبل از این کد )
ظاهر کلی بازی و چیزی که از یک مسابقه و بازی احساس میشه خیلی گیرا و هیجان انگیزبود . شما بلافاصله احساس میکنید که دارینPES بازی میکنین. من نمیخوام درباره گرافیک صحبت کنم شاید شما دربارش از منابع مختلف زیاد شنیده باشید که چقدرعالی و ماه بنظر میرسه اماباید بگم حیرت انگیزه !
در وضعیت روز, اتمسفر و جو حاکم بر بازی خیلی خوب به نظر میرسه . سروصدای جمعیت با شکوه جلوه میکنه .ما بازیوفقط توی یک مانیتور LCD استاندارد با بلندگوهای استریو اجرا کردیم بنابراین قادر نیستم درمورد قابلیتهای صوتی surround sound بازی چیزی بگم .همونطوریکه فرانسیس گفت در زمان به ثمر رسیدن گل با توجه به وضعیت مهمان یا میزبان بودن تیم تفاوت قابل توجهی در تشویق تماشگران احساس میشد اما ما از صدای surround sound بهره نبردیم ( چون بلندگوها استریو بود) .
من منتظر بودم صدای بازیکنان میزبان رو هم بشنوم یا چیزای ظریف و جزئی دیگه مثل این چیزا اما توی این نسخه چنین چیزهایی وجود نداشت .
متاسفانه برخلاف اون چیزی که فرانسیس گفت چنتها ( سرودهایی که تماشاگران طرفدار تیمها دسته جمعی میخونند) هنوز توی بازی وجود داره .من با لیورپول بازی میکردم و هنوز همون چنت های قدیمی ( قبلا کونامی به بازی اضافه کرده بود) رو که فریاد میزدن لیورپول لیورپول لیورپول رو میشنیدم صدای این چنتها به اندازه نسخه 2009 بلند و رسا نیست اما وجود دارن و همین کافیه که احساس نفرت به من دست بده . من واقعا آرزو میکنم که کونامی چنتهای تیمهای خاص رو حذف کنه و روی سروصداهایی که در حین بازی بصورت پویا و براساس اتفاقات درون زمین وجود داره تمرکز کنه .کونامی , امیداورم درراه انجام این کار برای ما موفق باشی ! به نظر من قابلیت وارد کردن فایل چنت تیمها نیاز شخصی و سلیقه ایه افراد رو تامین میکنه .
توی این پلی تست تمرکز اصلی ما روی گیم پلی بازی بود , نه روی مودهای بازی .من یک نظر خلاصه و کوتاه دررابطه با مستر لیگ دارم .شما باید دستورالعمل این بخش رو بخونید یا اینکه به HELP های روی صفحه توجه کنید . این بخش خیلی بروز شده و رقابتها بشکل جذابی درش طراحی شدن که من فکر میکنم خیلی از ما ازش لذت خواهیم برد . این بخش از نو ساخته شده و ما رو هیجان زده کرده بود .
من نسخه های PS3 و360 رو بازی کردم .تفاوتهایی در گرافیک و احتمالا گیم پلی بازی بین این دو نسخه وجود داشت .همونطوریکه فرانسیس گفت نسخه 360 پردازش بیشتری روی گرافیکش صورت گرفته بود .من نمیخوام سر اینکه کدوم نسخه کنسولی بهتره یا کدوم بدتره و از این دست حرفا جنگ را بندازم .من بدون هیچ شکی پیش بینی میکنم هردوتا نسخه بشکل یکسانی ساخته و عرضه میشه .
کنترل 360 درجه
الان که ما این کنترل رو داریم ما لازمه که بفهمیم این کنترل توی PES 2010 چه قابلیتی داره. درابتدا من میتونم اینو مشخص کنم که با dpad کنسول PS3 میشه در 16 جهت حرکت کرد اما با دسته 360 میشه فقط در 8 جهت حرکت کرد . من گفته بودم این اختلاف بخاطر محدودیت سخت افزاری دسته بازی 360 هست و نباید ربطی به کونامی داشته باشه .
به هر حال با آنالوگ سمت چپ تمام دسته های بازی میشه حرکت و کنترل 360 درجه رو انجام داد . معنی این سیستم کنترل چیه ؟وقتی شما پا به توپ نیستید شما کنترل کاملی روی حرکت بازیکنتون دارید . این آزادی کامل ممکنه بعضی از گیمرها رو شوکه کنه بخاطر اینکه ما عادت کرده بودیم بازیکن رو به محدوده توپ برسونیم ودر ادامه بازیکن بصورت اتوماتیک خودشو به توپ میرسوند و توپو صاحب میشداما الان اینطور نیست بخاطر کنترل کاملی که روی بازیکن دارید باید اونو به محل دقیق توپ هدایت کنید . بعضی از مردم ممکنه درابتدا نسبت به این مساله شاکی باشن . اینا چیزائیه که شما باید براش تمرین کنید مثل یک بازی واقعی فوتبال . بازی کمتر توی ریل و مسیر مشخص و از قبل طراحی شده حرکت میکنه اینجا مسئولیت کنترل و حرکت باریکنان با شماست باید قبول کنید که درستش هم همینه .
معنی کنترل 360 درجه این نیست که شما هر حرکت غیر ممکنی رو میتونید باهاش انجام بدین . درهر حالتی شما نمیتونید تغییر زاویه و تغییر مسیر بدین . معنی این کنترل اینه که شما یک دامنه حرکتی بیشتر و دقیق تری دارید که بصورت طبیعی و نرمال وجود داره . بایستی اینو بدونید که شکل تغییر جهت بازیکنان طبیعی تر شده . بعنوان مثال در حال دویدن به جلو امکان تغییر جهت ناگهانی وجود نداره و اینکه بدون تغییر آهنگ سرعت بازیکن نمیشه شروع به دویدن در زاویه های بیشتر از 45 درجه کرد .
همونطوریکه قبلا گفتم شما نمیتونید با شتاب حرکت کنید و بلافاصله تغییر 90 درجه در مسیرتون بدین چیزی که در حال حاضر امکانش براتون وجود داره .وقتیکه بخواید تغییر زاویه تیزی داشته باشید بازیکن با تاخیر اینکار رو میکنه . این بدین معنیه که شما باید یادبگیرید چطوری سرعت رو کم کنید و یا به اون شتاب بدین تا با این کنترل عادت کنید . سرعت بیشتر تغییر جهت ناگهانی رو سخت تر میکنه .مشخصه که دریبلرهای ماهر نسبت به اونایی که مهارت کمتری دارن کار راحت تری برای تسلط روی این مورد دارن .بله بازی احساس میشه که آشنا و مانوسه اما به اندازه کافی فرقهایی توش وجود داره که شما رو پای بازی نگه داره و متوجه اونچه که دارید انجام میدید بکنه .
انیمیشن های حرکات بازیکنان بطور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده . شما الان احساس میکنید که انواع مختلفی از بازیکنان با سبک های حرکتی مشهود بیشتری در بازی وجود داره . توی دو تا نسخه قبلی احساس رباتیک بودن خیلی زیادی به انسان دست میداد که انیمیشن های یکنواختی درش وجود داشت .الان شما چند سبک دویدن دارید که احساس طبیعی بودن بیشتری رو القاء میکنه . دویدن های سیخکی خنده دار , مثل سابق نیست و در اون حد وجود نداره .
توپهای بلند
تغییر عمده دیگه ای که من متوجهش شدم اینه که ارسال توپهای بلند خیلی مطبوع تر و رضایت بخش تر شدن من عموما از توپهای بلند زیاد توی سبک بازیم استفاده نمیکنم بخاطر اینکه من احساس کرده بودم استفاده از اونا بیشتربه ضررمه تا اینکه به من کمک کنن . اما الان من احساس میکنم که اونا خیلی مفید هستن و کمک میکنن که شناوری در حملاتمو بیشتر کنم . فیزیک توپ نسبت به قبلا بهتر شده و اینطوری احساس میشه که حرکت توپ خیلی طبیعی تر شده . شما احساس میکنید کنترل بیشتری روی توپ و کارهایی که باهاش انجام میدید دارید.
سانترهای بازیکنان خیلی رضایت بخش شده بخاطر اینکه شما الان عملا میتونید توپو جایی بفرستید که مد نظرتونه . من انواع سبک های مختلف ارسال سانتررو امتحان نکردم و توی بازی که من داشتم تنظیمات به شکل پیش فرض بود .به هر حال بعضی وقتام توپ محل مورد نظر من نمیرفت ....
شوت ها
وضعیت شوتها هم رضایت بخش به نظر میرسید . گوناگونی شوتها بستگی به مکانی داشت که بازیکن در اون قرار داره . شوتهای چیپ هم توی بازی وجود داشتند و من با اونام راحت بودم . من چند تا گل خیلی قشنگ هم از اینطریق زدم بنابراین از طرف من تایید میشن .
دروازه بانها
متاسفانه در شروع مجدد بازی توسط دروازه بان دوباره دروازه بانها (در نسخه ای که ما بازی کردیم) به شما اجازه نمیدن که مدافع خاصی رو برای پاس دادن انتخاب کنید .هنوز هم دفاع پیش فرض همیشه توپو از دروازه بان دریافت میکنه .
ظاهرا شما از طریق آنالوگ سمت راست دسته بازی ( در حالت دستی ) میتونید توپ دروازه بان رو به بازیکن دلخواه و مورد نظرتون پاس بدین .
دروازه بانها وضعیتشون خوب بود و من اشتباه فاحش یا حرکت اضافی و چیزایی از این دست ازشون ندیدم .
یک ویژگی جدیدی بنام کنترل دستی دروازه بان به بازی اضافه شده که بنظر من واقعا در حفظ دروازه از باز شدن موثره .این قابلیت از طریق فشار دادن آنالوگ راست دسته فعال میشه و از این طریق شما میتونید کنترل دروازه بان رو در اختیار بگیرید . از طریق این کنترل شما میتونید بسرعت دروازه بان رو به جلو بکشید و اینکه این کنترل در برابر حملات حریف آزادی عمل بیشتری به شما میده .این یک سیستم ابتکاری متهورانه به حساب میاد که بخوبی کار میکنه .
البته برای تسلط روی اون شما احتیاج به آموختن این مساله دارید که چه وقت و چطوری برای مقابله با حملات به حالت کنترل دستی سوییچ کنید . اما نهایتا شما مزد این کارتون روبا توانمندی بی نظیر این کنترل میگیرید .البته باید شجاعت کافی برای انجام این کار رو داشته باشید .
یک چیزی که من باید ذکر کنم اینه که وقتی شما کنترل دستی دروازه بان رو فعال میکنید این کنترل فعال خواهد بود تا زمانیکه شما مجددا آنالوگ سمت راست رو فشار بدید .تا زمانیکه این کنترل غیر فعال نشده تمام بازیکنان تیمتون از طریق هوش بازی کنترل میشن .
نکات ریز بازی
هنوز توی این نسخه بازی دیواره های نامرئی سابق در زمان پرتاپ اوت وجود دارند چیزی که ازش متنفریم .ما منتظر بودیم که این مورد ارائه نشه اما دوباره این مساله ( حذف کردن این دیوار) توی نسخه ای که ما بازی کردیم , رعایت نشده بود .بعلت تفاوت در نسخه های بازی من از بازی نمیخوام انقاد کنم .در حال حاضر ما به کدهای قدیمی تر بازی هم دسترسی داریم ما باید دقت کنیم که فقط مواردی رو گزارش کنیم که توی این کدها دیدیم و از مواردی که هنوز اضافه نشده انتقاد نکنیم . عدم ارتباط شفاف و کامل با کونامی میتونه سهوا منجر به تبلیغات سوء برای اونا بشه و ما خیلی دوست داریم که از این حالت دور باشیم . من منتظرم به زودی به ما اجازه یک پلی تست از یک نسخه جدیدتر داده بشه .اگه ویژگیهای مورد نظر ما توی اون نسخه نبود ما میتونیم نگران بشیم اما تا الان کونامی چیزایی که به ما گفته راست و درست بوده .
هنوز فریبها روی آنالوگ قرار داده نشده و هنوز باید R2 ( یا RT در 360) رو بهمراه آنالوگ سمت چپ برای فعال کردن اونا بکار بگیرید . آنالوگ راست هنوز برای پاسهای دستی استفاده میشه . دوباره توی این موردگزارشات مختلف ارائه شده از بازی با هم اختلاف دارن , بنابراین این میتونه از مواردی باشه که توی نسخه ای که ما بازی کردیم هنوز قرارداده نشده باشه پس من دوباره از شما تقاضا میکنم که فعلا روی این موارد( و مورد دیوار نامرئی پرتاپ اوتها ) قضاوت نکنید . من اگه بتونم سعی میکنم بزودی خبر رسمی این موارد رو بدست بیارم . فعلا توی کد ما اجرای فریبها مثل نسخه 2009 هستش .
استادیوم ها
در مجموع 22 ورزشگاه توی بازی وجود داره . هر زمینی الگوی چمن خودشو داره و به نظر چمن بازی خیلی شاداب و زنده میاد .بازی کردن توی این زمین ها مشخصا خیلی مطبوع و خوشایند به نظر میرسه .
خلاصه
من از جلسه پلی تست با آرامش خاطر و اطمینان نسبت به نسخه امسال بیرون اومدم .
.
Last edited by 4039; 31-08-2009 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)