دوستان حداکثر تا 2.000.000 چی بگیرم ؟؟؟؟ میشه مدل نام ببرید ... بعد اینکه به نظرتون صبر کنم قیمت ها بیاد پایین یا اینکه زودتر بخرم تا گرون تر نشده ؟؟؟؟
دوستان حداکثر تا 2.000.000 چی بگیرم ؟؟؟؟ میشه مدل نام ببرید ... بعد اینکه به نظرتون صبر کنم قیمت ها بیاد پایین یا اینکه زودتر بخرم تا گرون تر نشده ؟؟؟؟
در مورد اپل باید بگم فقط و فقط صبر کنید..حداقلش تا عید باید صبر کنید...بحث مالی هم که نباشه بحث خود سری های جدید اپل هستش
من نمیدونم چرا دارن سنگ اپل سری جدید به سینه میزنن ولی اگه یه سرچ کنی میبینی که تمام محصولاتش بدون هیچ تغییری وفقط ارتقا یافته شده فرستاده بازار حال خودتون مایلید چیکار کنید بنظر من شما با بوجتون md313 موفق باشید
ببین دوسته عزیز این لپ تاپی که شما نام بردید حداقل داره 300 تومن گرونتر از اون چیزی که هست فروخته میشه
تو ایران اونم با این وضعیت مالی 300 تومن علف خرس نیست...هرچی باشه حتی اگه اسم مدل جدید دو رقم بالاتر رفته باشه پس فردا تو همین بازار بخاطر اسمش 200 تومن بیشتر ازش میخرن اگه بخواد بفروشه
لطفا هیچوقت ایرانو با 4 تا سایت خارجی که رفتید سرچ کردید یکی ندونید..هر کی داره متناسب با مملکت خودش زندگی میکنه
سلام
ببخشید بابت عجولانه تصمیم گیریم ولی خودتون دارین میگید که هر لب تاپی 300گرونتر میفروشن حالا اگه بشتر نباشه کمتر نیست باز تا عید که فرمایش کردین با این بسته بودن گمرک و بالارفتن بنزین صبر کنیم ضمنا من ایران با 4تا سایت خارجی مقایسه نکردم فقط لب تاپ اپل گزشته حال مقایسه کردم
کسی میدونه الان قیمت mc724 چنده ؟؟؟؟
من هم نظرم رو صبر كردن هست ولي نه براي خريد سري جديد
براي خريد همين سري كه در صورت وارد شدن سري جديد قيمتش كمتر ميشه
ولي اونم در صورتي كه وضعيت ارز از اين بدتر نشه
سلام دوست عزیز
منم می خواستم مدل 723بخرم کفتن صبر کن که سری جدید بیاد اگه خاستی بخر نخاستی 723 ارزون شده زکی خیال باطلارزونتر که هیچ دیگه تو بازرم سخت گیر میاد حالا تا بعد عید فقط دعا کنید
یا علی
تو بازار گير مياد ولي با گارانتي هست و قيمت بالاتر
گشايش اعتبار براي واردات نميشه
در صورتي كه يه مدل كمياب شد خريدش از يه نظر ميتونه به صرفه باشه
شايد با اعلام سري جديد ورودش به ايران خيلي طول بكشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)