این که دیگه رقابت نشد. وقتی می گی یه برندی یه گوشی می زنه برای رقابت، اصلا قرار نیست همه چیزشون مثل هم باشه. وقتی می گی بعد از این همه وقت گوشی برای رقابت زده که همه چیزش شبیه به اچ دی یه، این حرف به نظر من غیر منطقی میاد. چون شما گوشی های دیگه ی این شرکت رو در نظر نمی گیری و یه طرفه حرف می زنی. توی برند سونی اریکسون رقیبی که برای اچ دی در نظر می گرفتن گوشی ساتیو بود. همون ایدو. که سی پی یوشون و سیستم عامل و رمشون مثل همه، فیلم برداری اچ دی نداره اما دوربین 12 مگا پیکسلی با فلاش زنون داره. صفحه اش هم 16 ملیون کالره. فقط هم پنج ماه بعد از اچ دی ریلیز شده ( تازه روی تاریخ ریلیز اچ دی حرف و حدیث هست.) پس خواهشا الکی نگید که بعد از این همه مدت تازه یه گوشی زده که همه چیزش شبیه به اچ دیه.من گوشی رو معرفی کردم که امکانات یکسانی داشته باشه با اچ دی .از جمله سیستم عامل یکسان و فیلمبرداری یکسان. پردازنده یکسان . حافظه یکسان حتی ظاهر یکسان.
در مورد X10 هم من مقایسه نکردم. حرفم این بود که گوشی های دیگه ای زده برای رقابت با اچ دی. و گفتم بالا تره امکاناتش. در مورد تفاوت سسیستم عامل هم حرفت کمی عجیبه، مگه خود جی اس ام ارنا اچ دی رو با تاچ اچ دی اچ تی سی مقایسه نکرده؟
خواهشا یکی جواب سوال منو بده توی پست بالایی.
پ.ن. من از سونی اریکسون بدم می اد.