تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 314 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان منسوالاتم در مورد پخش ویدئو هست.
    فایلهای ویدئویی که همون MP4 توی گوشیتون میریزید با فایلهای حجم بالا چطور رفتار میکنه؟
    کیفیت ساپرت فایل ویدئوییش به چه ترتیبه تا چه سایز تصویری رو ساپرت میکنه.
    کلا هر چیزی در مورد پخش ویدئو اون میدونید بگید.
    با تشکر
    خوب حجم بالا دقیقا منظورتون چقدر هست ؟ من فیلم های Twilight و Never Back Down رو با کیفیت avi و حجم 700 مگ تبدیل کردم به MP4 البته با یه نرم افزار عالی به اسم Format Factory که فرمت و اندازه مخصوص گوشی کوکی و آرینا و چند تای دیگه رو هم داره.الان این دو تا هر کدوم 450 مگ هستند و راحت اجرا می کنه و اینجوری هم نیست که چون حجمشون بالا باشه ، کند اجرا کنه و ...
    منتها وقتی شما فیلم ببینی می فهمی که واقعا فرق 256k رنگ با 16m رنگ چیه ... بیشترین آزار و ناراحتی توی صحنه هایی که یک قسمت صفحه تاریک و سیاه هست ، بطور کامل تر اگر یک منطقه نسبتا بزرگی از صفحه گوشی و تعداد زیادی از پیکسل های کنار هم قرار باشه یه محدوده کوچیکی از رنگ رو نشون بدن ، مثل همون قضیه که مثلا نصف صفحه سایه باشه ، بخاطر اینکه محدوده رنگ های زیادی رو نشون نمیده یه خرده بی کیفیت میشه.
    ولی بهتون میگم که یک لذت بسیار عجیبی داره این کار ! حتما تو موبایلتون فیلم ببینید.
    - - - - - - - -
    در کل در زمینه فایل های MP4 من تجربه خوبی دارم ، حدود یه گیگ موزیک ویدئو با کیفیت خیلی بالا دارم (موزیک ویدئو های Avi با حجم بالای 70مگ که تبدیل کردم به mp4 و سایز تصویر کوکی که نتیجه فایل هایی با کیفیت فوق العاده زیاد شده). فایل های MP4 که من تبدیل می کنم یه خرده صداشون زیاد میشه ولی من باهاشون مشکلی ندارم ، و متاسفانه ویدئو های MP4 شما نباید از 240×400 بزرگتر باشه ، که البته دیگه برای من مشکل ساز نیستند...
    در کل از وضعیتش پخش ویدئویی گوشی راضی هستم.
    - - - - - - - -
    سوال دیگه ای باشه در خدمتیم ، به خصوص در زمینه های مولتی مدیا و گالری ها.

2. 5 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

*140*3*7*3*1#
    راستی از بین کلی بازی. خوبها و با کیفیت هاش رو پیدا کردم براتون اپ میکنم. لمسی نیستن
    دیشب کلی زحمات کشیدم تا یکی یکی تست کردم
    خوب اگه بازی می خواید بنده در خدمتم ... یه سری بازی جالب فول اسکرین دارم که بعضی هاشون البته کامل لمسی نیستند ولی اون کلید چهارجهته مجازی هم زیرش ظاهر نمیشه ، خودتون می بینید ...
    اگه تونستم و وقت آزاد داشتم بازی های خوب رو براتون آپلود می کنم ، اپرا مینی و Nimbuzz و Ebuddy رو از تو اینترنت با خود گوشی دانلود کردم واسه همین برنامه نصبشون رو شاید نداشته باشم.

4. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خوب اگه بازی می خواید بنده در خدمتم ... یه سری بازی جالب فول اسکرین دارم که بعضی هاشون البته کامل لمسی نیستند ولی اون کلید چهارجهته مجازی هم زیرش ظاهر نمیشه ، خودتون می بینید ...
    اگه تونستم و وقت آزاد داشتم بازی های خوب رو براتون آپلود می کنم ، اپرا مینی و Nimbuzz و Ebuddy رو از تو اینترنت با خود گوشی دانلود کردم واسه همین برنامه نصبشون رو شاید نداشته باشم.
    سلام اگه این کارو بکنی که واقعا گل کاشتی یه بازی هم هست که 3 به 3 حذف میشه تو بیشتر گوشیهای تاچ هم هست اگه پیدا کردی ممنون میشم بذاری

6. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت (????????>>>>)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    gsm arena

پيش فرض

گوشی کوکی فایل فلش می گیره یانه هر کی می دو نه راحنماییم کنه.ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب از این نظر که میشه فایل های Zip و Rar رو داخل گوشی ریخت که ، خوب همه چی میشه ریخت توش ، ولی نمی تونه این فایل ها رو اجرا یا Extract بکنه.
    در مورد اون بازی ها هم چشم ، سعیم رو می کنم ولی شاید یه مشکلاتی داشته باشم نتونم امروز و فردا قرار بدم.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

گوشی کوکی فایل فلش می گیره یانه هر کی می دو نه راحنماییم کنه.ممنون.
    میگن اگه تم آیفون رو روش بریزی کار میکنه.
    خوب از این نظر که میشه فایل های Zip و Rar رو داخل گوشی ریخت که ، خوب همه چی میشه ریخت توش ، ولی نمی تونه این فایل ها رو اجرا یا Extract بکنه.
    در مورد اون بازی ها هم چشم ، سعیم رو می کنم ولی شاید یه مشکلاتی داشته باشم نتونم امروز و فردا قرار بدم.
    الان قضیه این زیپ و رار چیه؟
    حالا که بحثش شد من یک نرمافزار دارم که رار رو داخل گوشی Extract میکنه
    اگه خواستین بگین بزارم( شاید خودتون داشته باشید

10. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

من به یکی از دوستام این گوشی رو برای خرید پیشنهاد کردم و اونم برای خرید رنگ مشکی با نوار طوسی رفته بود(تهران) ولی بهش گفته بودن که این رنگ وارد نشده
    آیا واقعا" اینطوریه ؟ کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داره؟

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال داشتم.
    کوکی هندز فریش دو تیکه ست؟؟یعنی میشه بش جک 3.5 وصل کرد؟؟؟

در آغاز فعالیت (????????>>>>)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    gsm arena

پيش فرض

ممنونم از راهنماییت مجید جون.قراره تا چند روز اینده یکی بخرم اگه شد تم ایفون نصب می کنم روش خبرشو میدم

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال داشتم.
    کوکی هندز فریش دو تیکه ست؟؟یعنی میشه بش جک 3.5 وصل کرد؟؟؟
    سلام
    نه اورجینال خودش یک تیکه
    ولی میگن دوتیکش تو علاالدین هست زیر زمینش من ندیدم ولی شنیدم تو همین تاپیک هم چند نفر گفتن که هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •