دوستان پچی اومده که بشه بازی رو مولتی پلیر بازی کنی؟
دوستان پچی اومده که بشه بازی رو مولتی پلیر بازی کنی؟
سلام
بالاخره بازی تموم شد
در یک کلام عالی بود
امتیاز نهایی من به بازی 9.4
گیم پلی 9.5
داستان 9.5
گرافیک 9
صدا گذاری 9.6
من داستان کاملو که تو پست یک بود خوندم
ولی یه جاشو نفهمیدم
تکلیف ماکارو چی شد، زنده موند؟ چرا؟!
خيلي ضد حال كه ادم نصف بيشتر بازي رو رفته باشه و كاملا توي حس بازي رفته باشه ولي نتونه بازيرو تمموم كنه .......
كسي تو اين ارور جواب واضح بده وقتي وارد يكي از مرحلها ميشم دوتا اررور ميده
يكي مينويسه directx error ديگري مينويسه error creat 2d texor faild بعدش چنتا عدد پچ هم دانلود كردم وتو همون جايي كه بايد ميريختم درست نصب كردم ولي باز هم اين دو ارروررو ميده خواهشا كمك
راستي هرجي برنامه توي سيدي بود به درستي نصب كردم
Last edited by Kreatos; 22-11-2009 at 19:11.
اگه خدا بخواد نسخه بعدیمن داستان کاملو که تو پست یک بود خوندم
ولی یه جاشو نفهمیدم
تکلیف ماکارو چی شد، زنده موند؟ چرا؟!
خيلي كوتاه تر از اون چيزي بود كه فكر ميكدم اما پايان فوق العاده اي داشت . در كل خيلي بازي خوبي بود .
با این وجود GTA هیچ وقت نتوست صحنه های همانند صحنه های جذاب و سینامتیکی که در کل بازی COD هست رو به بازیکن نشون بده
صحنه های که در مرحله دوم(مرحله برفی) دییده شد
صحنه های که در مرحله نجات کاپتان پرایس دیده شد
صحنه هایی که در مرحله یک مونده به آخر دیده شد
صحنه های سینماتیک آخر بازی
صحنه های کشتن مخفیانه
و یا اینکه وقتی یکی از هم تیمی هات تیر میخوره و میمیره نا خوداگاه دلت براش میسوزه(البته همه اینجوری نیستن)
و کلی مراحل و صحنه های های جذاب و مبتکرانه که البته خیلی از این صحنه ها با بازی کردن در درجه سختی بالا به دل آدم میچسبه
ایناست که ندای وظیفه رو یک بازی جذاب و معروف میکنه نه فیزیک بازیش
من که بازی پیدا نکردم که اینجوری حس جنگ رو به بازیکن بدهاینا همش به همون گیم پلی مربوط میشه عزیز و این بازی در گیم پلی واقعا خوب عمل کرده سریع و خوش دست هست. ولی حیف نیست یه دشمن رو مثلا با آر پی چی بکشی و یا با یه نارنج هیچ فرقی نکنه حیف نیست یه انفجار خوب تو بازی ببینیم حیف نیست وقتی یارات باهاتان هیچ حرکت مثبتی انجام نمیدن؟صحنه های که در مرحله دوم(مرحله برفی) دییده شد
صحنه های که در مرحله نجات کاپتان پرایس دیده شد
صحنه هایی که در مرحله یک مونده به آخر دیده شد
صحنه های سینماتیک آخر بازی
صحنه های کشتن مخفیانه
و یا اینکه وقتی یکی از هم تیمی هات تیر میخوره و میمیره نا خوداگاه دلت براش میسوزه(البته همه اینجوری نیستن)
و کلی مراحل و صحنه های های جذاب و مبتکرانه که البته خیلی از این صحنه ها با بازی کردن در درجه سختی بالا به دل آدم میچسبه
این هم خیلی خنده داره مثلا دشمن رو که نصف جون میکنید با یه تیر و میفته رو زمین برید تیر رو هر جای بدنش بزنید حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده اصلا اهمیت نمیده کجاش بزنید هر جا بزنید همون حرکته
واقعا اگر گیمر قدیمی باشید این حرف از شما بعیده چطور میگید فیزیک بازی تاثیری در بهتر شدن بازی نداره من 100 درصد مخالفم و مطمینم خیلی هم با من موافقند من کال اف رو از اولین سریش تا الان بازی کردم و روی فیزیکش واقعا خیلی خیلی کم محلی کردند و دلیلش رو هم من نمیدونم چرا امیدوارم تو سری بعدی بهتر بشهنه فیزیک بازیش
اینو که خوده من هم گفتممن که بازی پیدا نکردم که اینجوری حس جنگ رو به بازیکن بده
آخه عزیز این دو بازی در سبک هم نیستند من چند نفر رو در جاهایی دیدم که این دو تارو مقایسه کردند
بخاطر اینکه این سبک بازی ها روتین هستند یعنی یه مرحله ای شروع میشه و یه جا تموم میشه
ولی جی تی ای این نیست شما خودت میتونی صحنه های جذاب خلق کنید
اصلا به نظرم در حدی نیست که بشه با GTA مقایسش کرد نه اون فضا رو داره نه اون فیزیک رو
انفجارهایی که در GTA رخ میده واقعا به حدی طبیعی هست که نمیشه حتی 1 درصد با این بازی مقایسه بشه
در مورد هم تیمی نمیدونم منظورتون از دلسوزی چیه ولی صحنه هایی مثل اون صحنه ای که منو و قوست را اتش زدن و اینجور صحنه ها را اگر نمیساختند مطمینا هیچ حرفی برای گفتن نداشت شما سری قبل این بازی رو بگیرید از هیچ نظر با این سری متفاوت نبود به غیر از همون مواردی که گفتم
در ضمن یکی از معایب بازی کم بودنشه یعنی چی من متوجه نمیشم 12 گیگ بازی هست کلا 5 ساعت طول نمیکشه واقعا مسخرست نمیدونم این 12 گیگ رو کجا حروم کردند
اگه واست امکان داره یه بار ویندوز رو عوض کن و کارت گرافیک رو هم آپدیت کن بعد آخرین directx رو بریز ترجیحا ورژن 9 (اگه تو دی وی دی هست همون رو بریز)
منم تموم کردم ولی خیلی کم بود نسخه بعدب کی میاد ؟
بازی توپی بود .ولی خوب می شد بهتر از این هم باشه .........
زمان بازی کم بود .........یعنی این بازی رو من در حالت آسون در عرض5 ساعت تموم کردم.......... بعدم کاشکی ازون صحنه های مرحله یکی به آخر بازی توش بیشتر بود و همچنین اون مرحله که تو یه فرودگاه مخروبه هستن و باید از دسته همه فرار کنن سوار اون جیپ بشن ..آخه جنگ خالی که دیگه زیاد حال نمیده یکم شلوغ بازی توش می کردن ........هرج و مرج بیشتر.....آدم های عادی توش کم بود مخصوصا تو برزیل......
به نظر من یکی از نکات خوب بازی برای بعضی ها مثله من همین زمان کم بازی بود
به چند دلیل :
1- بعضی ها مثله من شاید وقت زیاد بازی کردن نداشته باشن
2- یک بازی کم و خوب بهتر از یک بازی طولانی و خسته کننده است
3- اینطوری عطش گیمر ها رو برای نسخه ی بعد بازی بیشتر میکنه
4-افرادی بیشتری می تونن بازی رو تموم کنن (پیرو نکته 1 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)