تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 381 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خب لازمه از دوست خوبم AryanLand بابت راهنماییشون در باره نحوه تغییر محل پیشفرض فایلهای ردوبدل شده توسط بلوتوث تشکر کنم اما دوستانی که این برنامه بسیار کم حجم رو دانلود و نصب کرده باشند متوجه میشوند که آیکن برنامه در هیچ جای گوشی قابل مشاهده نیست. من بعد از کلی تلاش متوجه مشکل شدم.اگر مایلید این که فایلهاتون مستقیما به داخل پوشه دلخواهتون منتقل بشه بعد از نصب برنامه Resco Explorer که بنظر من روی تمام پاکت پیسی ها باید نصب باشه و همچنین خود برنامه HC4 Inbox که در پست شماره 2106 صفحه 211 همین تاپیک هست باید این کارها رو انجام بدین:
    1- ابتدا در my storage یک پوشه ساخته و نام آنرا مطابق با سلیقه خودتان تعیین کنید. نام پیش فرض برنامه نصب شده، ftp است که میتوانید همین نام را انتخاب کنید.
    2- سپس برنامه resco explorer را اجرا کرده و از طریق menu\options\general وارد تنظیمات برنامه شوید.
    3- در تب browser تیک گزینه Hide file extensions را بردارید و بر روی done کلیک کنید. این کار را برای این انجام دادیم که بتوانیم پسوند فایلها را مشاهده و تغییر دهیم.
    4- به قسمت my device رفته و به دنبال فایل obexinbxex_cpl.txt بگردید.آنرا به obexinbxex.cpl تغییر نام دهید. پس از آن بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه send to\Start menu as shortcut را انتخاب کنید.
    5- تبریک می گویم شما قادرید تا برنامه را از طریق منوی استارت یا در قسمت برنامه ها با نام ObexINBox مشاهده و اجرا کنید
    6- پس از اجرای برنامه در قسمت File store path میتوانید نام پوشه ای که در مرحله اول ساختید را انتخاب کنید.
    7- درقسمت language هم زبان برنامه را تعیین کنید. این برنامه زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند.
    8- تمام
    من این برنامه رو نصب کردم ولی به طوره پیش فرز فایل ftp رو نساخت ! این کارها رو هم انجام دادم ولی برنامه اجرا نمیشه ! اشکال از کجاست ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من از علاالدين يه كيف خريدم بد نيست ولي زيادم خوب نيست...كسي تونست كيف اصلي كه تو سايتش هست رو پيدا كنه؟؟؟/

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

من برنامه هایی روی پاکت پی سی در زمان خرید نصب میکنم همون ابتدا عبارتند از:

1:فارسی ساز که برای امنیا بهترین mobidiv هست.
    2: یک برنامه برای بکاپ گیری که من spb backup رو ترجیح میدم.(بخاطر سرعت بالاتر همچنین خطای کمتر)
    3: Resco explorer به جهت دسترسی آسان به مکانهای مختلف دستگاه.همچنین دارا بودن رجیستری ادیتور و موارد دیگر.
    3: نصب یک کیبرد فارسی (من از spb کیبرد استفاده میکنم.) رسکو کیبرد هم خوبه.
    4:inesoft phone که امکانات جالبی داره مثل دلیوری اس ام اس به اسم شخص گیرنده.امکان داشتن پروفایلهای مختلف.آدرس بوک جالب و......
    5: و همچنین برنامه گارمین موبایل ایکس تی جهت راه اندازی gps.
    تا اینجایی که یادم بود واسه مهم هاش.
    لينك آخرين ورزن ها رو ميذاري؟؟؟..ممنونم
    چند سوال... من تمام پست هاي مربوط به فارسي ساز رو خوندم ولي نفهميدم كدوم بهتره يكي با دليل توضيح بده.. ديگه اينكه بهترين مسنجر كدومه... كم خرج ترين مسنجر كدومه... برنامه هاي lingvosoft روخيلي نياز دارم.. تو مبايلستان بعضيهاش بود ولي كامل نبود و معلوم نبود رو امنيا كار ميكنه يا نه..... آنتي ويروس ميخواد يا نه؟؟.... اگه ميخواد يكي لينك كاسپر رو بذاره لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من اومدم گوشی آپدیت کنم این پیغام داد
    incorect software version
    باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

برنامه فارسی ساز:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه SPB بکاپ:

کد:
    برنامه RESCO EXPLORER :

کد:
    برنامه SPB Keyboard :

کد:
    برنامه Inesoft Phone :

کد:
    این برنامه های مورد نیازتون هرکدوم هم که فعال سازی بخواد داخل فایلش هست و همچنین اگر برنامه کیبورد برای فارسی کردن کیبرد توضیحات داره که داخل فایلش هست هر کد.م رو هم مشکل داشتی بفرما تا راهنماییت کنم.

7. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

برنامه گارمین رو هم برای GPS تو این صفحه از همین فروم لینکهاش رو گذاشتم میتونی دانلود کنی به همراه راهنمای نصب برنامه.

کد:

9. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

در ضمن اگر ممکنه دوستان لینک inesoft phone را هم بزارن ممنون میشم.
    Respect
    سلام.

به 2 پست بالاتر رجوع کنید لینکش رو گذاشتم.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

این پک جدید اونیا که توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb داره فرق با قبلی ها چیه ؟
    اینم عکسش

بزرگترش رو پیدا نکردم

داره خودمونی میشه ali1011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من این برنامه رو نصب کردم ولی به طوره پیش فرز فایل ftp رو نساخت ! این کارها رو هم انجام دادم ولی برنامه اجرا نمیشه ! اشکال از کجاست ؟
    عرض کردم خدمتتون که باید خودتون بصورت دستی یه پوشه بسازین.خود برنامه این کار رو نمیکنه. ولی اگر برنامه رو اجرا کردید آدرس پیشفرضی که درون برنامه هست: mystorage\ftp هست.یعنی میتونید اسم اون پوشه رو ftp انتخاب کنید.
    این برنامه به این دلیل اجرا نمیشه که پسوند فایل cpl نیست بلکه txt هست باید مطمئن بشین که پسوند رو درست کردین. یه سافت ریست بکنین باید درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •