من این برنامه رو نصب کردم ولی به طوره پیش فرز فایل ftp رو نساخت ! این کارها رو هم انجام دادم ولی برنامه اجرا نمیشه ! اشکال از کجاست ؟
من این برنامه رو نصب کردم ولی به طوره پیش فرز فایل ftp رو نساخت ! این کارها رو هم انجام دادم ولی برنامه اجرا نمیشه ! اشکال از کجاست ؟
من از علاالدين يه كيف خريدم بد نيست ولي زيادم خوب نيست...كسي تونست كيف اصلي كه تو سايتش هست رو پيدا كنه؟؟؟/
امنیا نیاز به کمک در نظر سنجی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اومدم گوشی آپدیت کنم این پیغام داد
incorect software version
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
سلام.
برنامه فارسی ساز:
برنامه SPB بکاپ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه RESCO EXPLORER :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه SPB Keyboard :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه Inesoft Phone :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه های مورد نیازتون هرکدوم هم که فعال سازی بخواد داخل فایلش هست و همچنین اگر برنامه کیبورد برای فارسی کردن کیبرد توضیحات داره که داخل فایلش هست هر کد.م رو هم مشکل داشتی بفرما تا راهنماییت کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
برنامه گارمین رو هم برای GPS تو این صفحه از همین فروم لینکهاش رو گذاشتم میتونی دانلود کنی به همراه راهنمای نصب برنامه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
به 2 پست بالاتر رجوع کنید لینکش رو گذاشتم.![]()
این پک جدید اونیا که توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb داره فرق با قبلی ها چیه ؟
اینم عکسش
بزرگترش رو پیدا نکردم
عرض کردم خدمتتون که باید خودتون بصورت دستی یه پوشه بسازین.خود برنامه این کار رو نمیکنه. ولی اگر برنامه رو اجرا کردید آدرس پیشفرضی که درون برنامه هست: mystorage\ftp هست.یعنی میتونید اسم اون پوشه رو ftp انتخاب کنید.
این برنامه به این دلیل اجرا نمیشه که پسوند فایل cpl نیست بلکه txt هست باید مطمئن بشین که پسوند رو درست کردین. یه سافت ریست بکنین باید درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)