تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 288 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عزیزم EBD توزیع الکترونیکی نیروی ترمزه و مکمل ABS هستش. هنوزم خیلی خودروها که در دنیا در محدوده قیمت پایین تولید میشن فقط ABS دارن چو اجباریه ولی EBD اجباری نیست و نصبش انتخابیه. پراید هم EBD نداره و اشتباه چاپیه. اگه ریو یا لوگان رو بگی یه چیزی. چون ABS اونها معمولاً مجهزه به EBD.

منظورتون از خط انداختن چیه؟؟ اگه منظورت خط ترمزه که باید بگم ماشین اگه ABS تنها رو هم داشته باشه محاله خط ترمز بندازه و این قضیه چه ربطی داره به EBD ؟؟
    بد نیست یخورده مطالعه کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد EBD حق با شماست اما در مورد ABS قضیه کمی متفاوته! در حقیقت خودروهای مجهز به ABS هم بسته به مدل ABS نصب شده و سیستم پردازندشون متفاوت هستند و اتفاقا با خیلی از خودروهای مجهز به ABS میشه به راحتی یه خط ترمز جانانه و منقطع هم روی آسفالت به یادگار گذاشت، در حقیقت وظیفه اصلی ABS تنها قفل نکردن چرخها به منظور اجتناب از خط ترمز نیست بلکه عدم قفل کردن پیوسته چرخها برای لیز نخوردن و فرمان داشتن خودرو در هنگام ترمز شدیده.

2. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد EBD حق با شماست اما در مورد ABS قضیه کمی متفاوته! در حقیقت خودروهای مجهز به ABS هم بسته به مدل ABS نصب شده و سیستم پردازندشون متفاوت هستند و اتفاقا با خیلی از خودروهای مجهز به ABS میشه به راحتی یه خط ترمز جانانه و منقطع هم روی آسفالت به یادگار گذاشت، در حقیقت وظیفه اصلی ABS تنها قفل نکردن چرخها به منظور اجتناب از خط ترمز نیست بلکه عدم قفل کردن پیوسته چرخها برای لیز نخوردن و فرمان داشتن خودرو در هنگام ترمز شدیده.
    های هیتلر.
    من نمیدونم شما چطوری میگین خط ترمز حالا به هر شکل انداختین! البته اگر با سرعت در حال حرکت باشین و یک نیش ترمز عمیق و سریع بزنین یک لحظه صدای لاستیکها درمیاد ولی بلافاصله سیستم از قفل چرخها جلوگیری میکنه.
    در زمینه ی EBD هم داخل دفترچش توضیحات مختصری داده و یکی از دلایل روشن بودن چراغ ترمز دستی رو اشکال در EBD دونسته. بعید نیست واقعاً بهمراه ABS نصبش کرده باشه و نخواسته مثل ایرانخودرو با منت توی سر مشتری بزنه.

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

سلام
    چند روزه که ماشین رو گاز خوب کار نمیکنه همش ریپ میزنه یا کم میاره . اصلا راه نمیره
    ماشین پرایده مدل 88 و دوگانه سوز دستی با سیستم شهاب تقریبا 10 ماهه که گازیش کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بر اساتید و دوستان
    من یک سوال دارم یه پراید 141 یک هفته مونده به عید صفر گرفتم که 48 تا کارکرده بود از همون اولش یکمی ، خیلی کم موقع حرکت یه سوتی میکشید 1500 بردم گارنتی یذره انگولکش کرد همون بود هیچ فرقی نکرد یه یک ماه پیش زیاد شد بردم گارنتی یکمی دستکاریش کردش کم شد ولی جردیدا اصلا نمیتونم کولر بگیرم که مدام صوت میکشه وحشتناک در حالت بدون کولر هم دنده 1 و 2و 3 سوت داره به 4 و 5 میرسه صدا نداره که با کولر اونا هم سوت داره
    فکر میکنید چه مشکلی داره ؟
    الان حدود 8 تا کارکرده .
    وقتی هم که کولر میگیرم درجه ماشین میرسه به یکدنده به قرمز.
    عادیه ؟ آخه تو شرایط معمولی مدام وسط و روبه بالاتر هستش.
    دو نوع سوت داریم!!!! یک نوع سوت که تو همه ی پرایدها طبیعی است و اون مربوط به لنتهاست، چون لنت های ایرانی فوق العاده استاندارد هستند!!!!!!!!!!! به خاطر همین این صدا رو میدن و این صدا معمولا تا 1800 کیلومتر اولیه و با دنده ی 1 و 2 قابل حس و فهمیدن هست، من اون ابتدایی که خریده بودم بعد 100 کیلومتر این سوت شروع شد و فکر میکردم که مال کمک فنره ولی دیدم نه مربوط به لنت هاست که اگر به نمایندگی ببری و بگی لطف میکنن و اگه حال داشته باشن برات یکم از لنت رو میتراشن.
    نوع دوم رو نمی دونم!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------

سلام
    چند روزه که ماشین رو گاز خوب کار نمیکنه همش ریپ میزنه یا کم میاره . اصلا راه نمیره
    ماشین پرایده مدل 88 و دوگانه سوز دستی با سیستم شهاب تقریبا 10 ماهه که گازیش کردم
    یکی از بچه ها همچین مشکلی داشت و برد برای تنظیم که درستش کردن و یحتمل باید تنظیم ببرید.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

های هیتلر.
    من نمیدونم شما چطوری میگین خط ترمز حالا به هر شکل انداختین! البته اگر با سرعت در حال حرکت باشین و یک نیش ترمز عمیق و سریع بزنین یک لحظه صدای لاستیکها درمیاد ولی بلافاصله سیستم از قفل چرخها جلوگیری میکنه.
    در زمینه ی EBD هم داخل دفترچش توضیحات مختصری داده و یکی از دلایل روشن بودن چراغ ترمز دستی رو اشکال در EBD دونسته. بعید نیست واقعاً بهمراه ABS نصبش کرده باشه و نخواسته مثل ایرانخودرو با منت توی سر مشتری بزنه.
    درمورد خط ترمز
    کاملا خط ترمز منقطع می ندازه بارها باماشین خودم خط انداختم

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

himmler جان شما که کارشناس فنی سایپا هستی بگو
    این ebd که توی دفترچه نوشته منظورشون چیه ؟

7. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درمورد خط ترمز
    کاملا خط ترمز منقطع می ندازه بارها باماشین خودم خط انداختم
    فکر کنم ABS شما از مدل قدیمیش باشه یا اشکال داشته باشه. یه همچین چیزی رو من توی هیچ شرایطی به چشم ندیدم.اصلاً این باعث میشه لاستیک ساییتون هم بالا بره نباید اینجوری باشه.

9. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

منظورتون از خط انداختن چیه؟؟ اگه منظورت خط ترمزه که باید بگم ماشین اگه ABS تنها رو هم داشته باشه محاله خط ترمز بندازه و این قضیه چه ربطی داره به EBD ؟؟
    بد نیست یخورده مطالعه کنین:
    بحث سره abs بود نه ebd .. اون تاپیک ها رو هم کامل خوندم .
    خطی که میگی خط کامل یا منقطه (همون تیکه تیکه)؟
    راستش یکبار توی هوای بارونی که زدم برای 3 ثانیه طول کشد ولی بعدش من ترمز رو ول کردم ولی دیگه تست نکردم ... خط موچیک که تا میکشه من پام رو از پدال می کشم..دیگه نگه نداشتمش تا اخر ..
    همون یکبار که اینطوری کردم الان ماشین صدا میده جلو سمت چپ...
    ماشین نیست که .... صداش در امده. نمایندگی هم که ببری سریع بیخودی موتور رو میریزند بیرون و دوباره سوار می کنند میگن چیزی نیست و بد ترش می کنند .
    اقا EBD رو مطمعا باشید نداره چون اینطوری زیاد برام پیش امده که یک چرخ رفته تو خاکی و خط انداشت ولی چرخ دیگه نه ...
    من همه جوره این abs رو تست کردم ولی گفتم که ماشین صداش در امده ..
    برای تست :
    اگه پول تعمیرات احتمالی رو میدید من با ماشین 111 sx چنان خطی میندازم که همتون بمونید abs چیکاره هست ... ولی ماشین دهنش سرویس میشه با این تست ها ... ماشین هم مال 5 ماه پیشه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بحث سره abs بود نه ebd .. اون تاپیک ها رو هم کامل خوندم .

راستش یکبار توی هوای بارونی که زدم برای 3 ثانیه طول کشد ولی بعدش من ترمز رو ول کردم ولی دیگه تست نکردم ... خط موچیک که تا میکشه من پام رو از پدال می کشم..دیگه نگه نداشتمش تا اخر ..
    همون یکبار که اینطوری کردم الان ماشین صدا میده جلو سمت چپ...
    ماشین نیست که .... صداش در امده. نمایندگی هم که ببری سریع بیخودی موتور رو میریزند بیرون و دوباره سوار می کنند میگن چیزی نیست و بد ترش می کنند .

اقا EBD رو مطمعا باشید نداره چون اینطوری زیاد برام پیش امده که یک چرخ رفته تو خاکی و خط انداشت ولی چرخ دیگه نه ...
    من همه جوره این abs رو تست کردم ولی گفتم که ماشین صداش در امده ..
    برای تست :
    اگه پول تعمیرات احتمالی رو میدید من با ماشین 111 sx چنان خطی میندازم که همتون بمونید abs چیکاره هست ... ولی ماشین دهنش سرویس میشه با این تست ها ... ماشین هم مال 5 ماه پیشه ...
    شک نکن ABS ماشین شما درست کار نمیکنه و یه جای کارش میلنگه البته خودتم یجورایی به این اشاره کردی.
    من اون همه جوره تستی که شما میگی رو قبلاً انجام دادم چون دنبال پیدا کردن نقطه ی کوری توی کار این سیستم میگشتم. مانورهایی هم که میتونه خطرناک باشه یا ماشین عادی بدون ABS رو چپ کنه. ولی الحق و الانصاف نقصی در عملکرد ABS هنوز ندیدم.
    خط انداختن بنظر من نشونه مشکل داشتنشه. شما اگه با سازوکار دقیق این سیستم آشنا باشی میدونی که یکی از مزایای نصب این سیستم برای خط نیانداختنه!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر کنم ABS شما از مدل قدیمیش باشه یا اشکال داشته باشه. یه همچین چیزی رو من توی هیچ شرایطی به چشم ندیدم.اصلاً این باعث میشه لاستیک ساییتون هم بالا بره نباید اینجوری باشه.
    ماشین رو 1 خرداد گرفتم abs اش هم از این جدیداس
    abs اصولا زمانی فعال می شه که چرخ قفل بشه پس زمانی که چرخ قفل بشه یه خط کوچیک 20 30 سانتی بسته به سرعت میندازه بعد abs وارد عمل می شه و شیر فشار رو باز می کنه و خط افتادن تموم می شه بعد دوباره چون پا روی پداله ترمز به دیسک فشار میاره و خط بعدی میوفته همین پروسه اونقدر ادامه پیدا می کنه تا ماشین متوقف بشه و یا پا از روی پدال برداشته بشه

کلا این abs که روی ماشین های ایرانی هست همه خط می ندازن به صورت منقطع اینجوری _ _ _ _ _ _ _ _
    تیو اتوبان زمین رو نگاه کن اینجور خط ترمز ها زیاد هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ماشین رو 1 خرداد گرفتم abs اش هم از این جدیداس
    abs اصولا زمانی فعال می شه که چرخ قفل بشه پس زمانی که چرخ قفل بشه یه خط کوچیک 20 30 سانتی بسته به سرعت میندازه بعد abs وارد عمل می شه و شیر فشار رو باز می کنه و خط افتادن تموم می شه بعد دوباره چون پا روی پداله ترمز به دیسک فشار میاره و خط بعدی میوفته همین پروسه اونقدر ادامه پیدا می کنه تا ماشین متوقف بشه و یا پا از روی پدال برداشته بشه

کلا این abs که روی ماشین های ایرانی هست همه خط می ندازن به صورت منقطع اینجوری _ _ _ _ _ _ _ _
    تیو اتوبان زمین رو نگاه کن اینجور خط ترمز ها زیاد هست
    بحث منقطع عمل کردن یه چیزه بحث خط انداختن یه چیز. نباید این تصور در شما ایجاد شه که منقطع عمل کردن یعنی خط انداختن و نیانداختن! لب مرز قفل شدگی باید کار کنه نه اینکه قفل کنه و آزاد کنه! این یه نقصه! خوشبختانه من توی ABS خودم که یه مدل دیگه و برای یه سال قبله یه همچین مشکلی رو هنوز ندیدم. ممکنه توی سیستم ABS این چند ماهه اخیر از ECU آشغالتری استفاده شده باشه. شاید هم سنسور مغناطیسیش که جلوی چرخ دنده قرار میگیره اشکال داره. عکس ها و توضیحات مفصل و دقیق مربوط به این سنسور را یکسال و خرده ای قبل داخل تاپیک 111 گذاشتم یه نگاه بنداز مقایسه کن با ماشینی که دارین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •