پاپ فقط با بابک دوسته'pop' بهش اخطار داده.
هیچکاری نمیشه کرد !!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
پاپ فقط با بابک دوسته'pop' بهش اخطار داده.
هیچکاری نمیشه کرد !!!
یادت نره مجانی باید بخوابی ها!!!! به میلاد بگو دعوتت کنه بزن بخوابه بعد بگو بندازتت بیرون این طوری مجانی پات حساب میشه فعلا که من دارم می خوابم و حالش رو میبرم !
اوه این که خیلی خفنه.برای من 27 هست.فکر کنم لول بعد بتونم بالای 30 بشم.
اخطار ها یه هفته ای هست !!! ولی خب واقعا آدم زورش می آدا !!! ولی بیخیال حال دنیا رو ببرین !!!
احتمالا اونی که ریپورت داده نمی دونسته که گروه های کاربری اصلا مخصوص اسپم دادنه ولی مسئله ای نیست !!! همون حال دنیا رو ببرین !
![]()
اينا رو دارم نمي دونم كارتو راه ميندازه يا نه فقط فعلا داره ميميره زدم بره بخوابه . كافيه چجوريه؟ لازم داري نداري؟
می گم من الان اسکیلم به جایی نمی رسه نه به لوبیا می رسه نه به چکش می رسه کسی می تونه چکش رو برای من بگیره بعد من پولش رو بهش بدم ؟ البته من 26 تا پول هم بیشتر ندارم !!!
من میتونم بگیرم
ولی مشکل اینه که نمیتونم به کسی بدم !!!
نه شدني نيست . منم 4 يا 5 روز پشت چكش گير كردم كه تازه امروز كرمي شد مشكلم حل شد . ببين چي كم داري . اگه اسكيل جواب نميده بگرد دنبال لباسي گردنبندي چيزي . اما زياد خودتو خسته نكن . شانس بياري مشكلت حل ميشه . فعلا برو دنبال پول و اگه مرحله ديگه اي هست برو . اگه كه نه سعي كن بيكار نباشي . فقط كار بكن خودش بهت پوينت ميده . شانسم بياري يه گردنبند پيدا كني يا يه پيراهن بدرد بخور مشكلت حله .
امشب رو زدم بخوابه و 10 دلار دادم.
دیگه نمیشه کنسلش کرد.
مگر چجوری اسکیلهات رو تقسیم کردی ؟
من Attributes رو اینجوری تقسیم کردم
Strength
Mobility
Dexterity
Charisma
کدوم کار بهتر از همه کارا اسکیل پوینت میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)