تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 295 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بله فرمایش شما میتنه
    اما همونطوری که گفتم از فروشگاه میخواد بگیره
    که اونم فقط همه محصولاتش samsung هست
    این هم از جدیدترین dvd player های سامسونگ هست که چند ماه هست اومده
    و تو خود سایت samsung هم براش fw میاد

=====

یک سوال دیگه هم دارم
    این مدل 360 هست
    تو سایت سامسونگ و سایت چاره یک مدل 450 هم هست که اخر همه vcd رو هم نوشته

اما برای مدل 360 و 350 این کلمه vcd اخرش نیست
    معنیش اینه که این 2 مدل vcd رو نمیوتنن پخش کنن ؟

================

ویرایش :

از پشتیبانی سایت چاره سوال کردم
    گفتن هم vcd پخش میکنه هم usb اون divx و avi و jpeg و wma و ... پخش میکنه

خودمم از سایت samsung رفتم user manual اش رو گرفتم 5 مگ بود

فکر نمیکردم اینقدر جامع باشه ( از سامسونگ بعید بود )

اما نوش علاوه بر مواردی که چاره گفت ورزن های support شده رو هم نوشته بود

divx 3.11
    divx 4
    divx 5
    opel - glc
    xvid-mpeg4

و بالاترین resolution ها رو تا :

480*720 و 30fps
    720*576 و 25fps
    maximum bitrate : 4mbps

usb اش هم همه mass storage device ها رو support میکنه

فکر کنم انتخاب خوبی باشه
    امروز خریدیمش
    کاملا راضی کننده بود
    تست ها رو هم انجام ادیم
    رابطش در مقایسه با مدل های Lg و sharp که تو بازار هستن خیلی بهتر و واکنش و قدرت دستگاه هم بیشتر بود
    به خصوص EZ

2. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

امروز خریدیمش
    کاملا راضی کننده بود
    تست ها رو هم انجام ادیم
    رابطش در مقایسه با مدل های Lg و sharp که تو بازار هستن خیلی بهتر و واکنش و قدرت دستگاه هم بیشتر بود
    به خصوص EZ
    سلام دوست عزیز
    منم دارم دنبال یه دی وی دی پلیر با قیمت مناسب میگردم که بتونه فیلم رو از روی usbپخش کنه!
    آیا شما از این دستگاهی که خریدی راضی هستی?مشکلی نداره?
    پیشنهاد میکنید منم بگیرم?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز مخصوصا کار درستا و بسیار متخصصین اهل فوت و فن این دستگاهها:
    من سینما خانگی سونی دارم ولی خیلی از فرمتها را نشون نمیده .یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که عالیه ولی نقره ای هست. حالا برای اینکه یک دستگاه بخرم که بیشترین فرمتهای موجود در جهان و بیشترین زیرنویسهای جهان را نشان دهد و طول عمر خوبی داشته باشد و حتی خش دار را هم نشان دهد و قیمت هم خیلی بالا نرود چه مدلی رو پیشنهاد میکنید سیاه هم باشد که به میز و ال ای دی و سینما خانگی بخورد.
    من ضمنا یک تلویزیون سونی براویا 46 دارم که نمیدونم این دیجیتال اچ دی پلیر بخرم یا همین دی وی دی پلیر را؟ ضمنا آیا بلوری سریع میاد که باز 6 ماه دیگه نبینیم دستگاه ما بدرد نمیخوره؟ یا حالا حالا ها از بلوری خبری نیست. قیمت تا حداکثر 200 کمتر باشه بهتره.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من سینما خانگی سونی دارم ولی خیلی از فرمتها را نشون نمیده .یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که عالیه ولی نقره ای هست. حالا برای اینکه یک دستگاه بخرم که بیشترین فرمتهای موجود در جهان و بیشترین زیرنویسهای جهان را نشان دهد و طول عمر خوبی داشته باشد و حتی خش دار را هم نشان دهد و قیمت هم خیلی بالا نرود چه مدلی رو پیشنهاد میکنید سیاه هم باشد که به میز و ال ای دی و سینما خانگی بخورد.
    من ضمنا یک تلویزیون سونی براویا 46 دارم که نمیدونم این دیجیتال اچ دی پلیر بخرم یا همین دی وی دی پلیر را؟ ضمنا آیا بلوری سریع میاد که باز 6 ماه دیگه نبینیم دستگاه ما بدرد نمیخوره؟ یا حالا حالا ها از بلوری خبری نیست. قیمت تا حداکثر 200 کمتر باشه بهتره.ممنون
    ضمنا از یک هارد 500 گیگ هم پشتیبانی کنه عالی میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    منم دارم دنبال یه دی وی دی پلیر با قیمت مناسب میگردم که بتونه فیلم رو از روی usbپخش کنه!
    آیا شما از این دستگاهی که خریدی راضی هستی?مشکلی نداره?
    پیشنهاد میکنید منم بگیرم?
    من که راضی هستم
    حیلی هم بیشتر از Lg و sharp که باهاشون کار کرده بودم راضی هستم
    جمع و جوره و عالی

من با مدل های pioneer و phillips کار نکردم
    ولی اونطوری که دوستان اینجا میگن اونا بهترن ( فکر کنم بیشتر مد نظر عمر مفید دستگاه و لنز باشه )

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

Philips:
    dvp-5965 85000
    dvp-5986 105000
    dvp-5995 115000

pioneer:
    dv 410v-k
    دربازار ندیدم ولی دستگاه خوبیه اگر بتونی گیر بیاری.
    این مدل 5995 رو تو خوده سایت فیلیپس هم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟!!
    نه فیلیپس کابل HDMI همراهش نیست . کابل HDMI باید 12 هزار تومنی باشه
    پایونیر مدل

Pioneer DV-410V-K
    بهتر از فیلیپس به نظر میاد اگر تونستی این مدل رو پیدا کنی عالیه وگرنه همون فیلیپس سر تر از بقیشون هست

چرا بهتره Pioneer DV-410V-K اینمدل که خروجی صدا 5.1 نداره

دوستان از این 3 برند معروف مدلی هست DVD player که خروجی صدا 5.1 داشته باشه usb بخوره فرمت های زیادی روهم ساپورت کنه با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه HDMI داشته باشه و 1080 پخشکنه
    philips
    Pioneer
    sony
    Last edited by dr.a.m; 22-04-2011 at 21:19.

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان سلام
    من مدتيه كه ميخوام يه دي وي دي پليير بخرم ولي هر روز يه چيزي از هركدومش ميشنوم
    دوستان خواهشا راهنمايي كنيد كه از اين مدلها كدوم رو انتخاب كنم
    1-پايونر 120
    2-سامسونگ 350
    3-ايكس ويژن
    4-فيليپس 3550
    لطف كنيد و با دليل بيان كنيد
    خواسته ها :
    يو اس بي بخوره و اگه امكان پخش فيلم از اون رو داشته باشه عاليه
    محكم باشه
    hdmi مهم نيست
    فارسي رو خوب ساپورت كنه
    قيمت مناسبي داشته باشه
    البته من تصميم داشتم پايونر 120 بگيرم اما مثل اينكه متاسفانه قابليت نمايش فيلم از يو اس بي رو نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من ضمنا یک تلویزیون سونی براویا 46 دارم که نمیدونم این دیجیتال اچ دی پلیر بخرم یا همین دی وی دی پلیر را؟ ضمنا آیا بلوری سریع میاد که باز 6 ماه دیگه نبینیم دستگاه ما بدرد نمیخوره؟ یا حالا حالا ها از بلوری خبری نیست. قیمت تا حداکثر 200 کمتر باشه بهتره.ضمنا از یک هارد 500 گیگ هم پشتیبانی کنه عالی میشه. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مدل 5995 رو تو خوده سایت فیلیپس هم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟!!
    چرا بهتره Pioneer DV-410V-K اینمدل که خروجی صدا 5.1 نداره

دوستان از این 3 برند معروف مدلی هست DVD player که خروجی صدا 5.1 داشته باشه usb بخوره فرمت های زیادی روهم ساپورت کنه با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه HDMI داشته باشه و 1080 پخشکنه
    philips
    Pioneer
    sony

شاید منظورش 5996 بوده که البته تا مدتی پیش کم بیش تو بازار موجود بود ولی الان شک دارم بتونی پیداش کنی...سری 5 دی وی دی پلیرهای فیلیپس از همون اول هم که اومدن خیلی کم پیدا می شد... اما در مورد خروجی پنج یک.... اگه حتمن دنبال خروجی آنالوگ هستی باید بگردی ببینی چی می تونی پیدا کنی چون انتخاب هایت محدود می شه راه دیگه اینه که به خروجی اپتیکال یا کواکسیال رضایت بدی و از خروجی دیجیتال استفاده کنی.... معمولا تا اونجا که من شنیدم فیلیپس و سونی کمتر با زیر نویس فارسی مشکل دارن.....

من ضمنا یک تلویزیون سونی براویا 46 دارم که نمیدونم این دیجیتال اچ دی پلیر بخرم یا همین دی وی دی پلیر را؟ ضمنا آیا بلوری سریع میاد که باز 6 ماه دیگه نبینیم دستگاه ما بدرد نمیخوره؟ یا حالا حالا ها از بلوری خبری نیست. قیمت تا حداکثر 200 کمتر باشه بهتره.ضمنا از یک هارد 500 گیگ هم پشتیبانی کنه عالی میشه. ممنون
    فکر می کنم برای شما در مرحله اول ظاهر دستگاه مهمه (با این صحبت هایی که کردی) پیشنهادم اینه که اگه تو تهران هستی یه سر بری جمهوری اونجا گشتی بزنی ببینی از ظاهر کدوم پلیرها تو مرز 100 تا 200 هزار تومن خوشت میاد و مشخصاتتش رو چک کنی ببینی مشخصات خوبی هم داره یا نه..... در مورد بلوری پلیر باید حداقل 300 هزار تومن برای یه دستگاه حد معمول هزینه کنی... و مورد آخر هم اینکه اصلا معلوم نیست که کی بلوری پلیر همه گیر و استفاده از اون مقرون به صرفه باشه....یه وقت دیدی همین فردا تولید دیسک های بلوری کم هزینه شد و مصرف کننده هم تونست اونو با قیمتی برابر با دی وی دی بخر اونوقته که تو چند ماه کار دی وی دی تموم و امپراطوری بلوری شروع می شه ولی فعلا که قیمت دیسک های خامش هم زیاده....
    Last edited by sound.vision; 23-04-2011 at 10:45.

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان سلام
    من مدتيه كه ميخوام يه دي وي دي پليير بخرم ولي هر روز يه چيزي از هركدومش ميشنوم
    دوستان خواهشا راهنمايي كنيد كه از اين مدلها كدوم رو انتخاب كنم
    1-پايونر 120
    2-سامسونگ 350
    3-ايكس ويژن
    4-فيليپس 3550
    لطف كنيد و با دليل بيان كنيد
    خواسته ها :
    يو اس بي بخوره و اگه امكان پخش فيلم از اون رو داشته باشه عاليه
    محكم باشه
    hdmi مهم نيست
    فارسي رو خوب ساپورت كنه
    قيمت مناسبي داشته باشه
    البته من تصميم داشتم پايونر 120 بگيرم اما مثل اينكه متاسفانه قابليت نمايش فيلم از يو اس بي رو نداره
    عزیز مگه میشه از usb فیلم رو پخش نکنه ؟
    من تا دلت بخواد مارک های مجهول و متفرقه دیدم مثلا mbo که مثل هلو از usb پخس میکرد
    تازه sd و mmc هم میخورد قیمت بود 34 تومان !!!

اینا که دیگه جزو برند های حرفه ای و شناخته شده اند

بین اینها اگه پولت نقده به نظرم همون phillips رو بخر که اکثریت طرفدارشن و تاییدش کردن

14. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •