قیمت i9 همینی هست که بالا دوستمون گفتن یا نه؟ توی رده 150 تومن دیگه چی میتونم بخرم؟
قیمت i9 همینی هست که بالا دوستمون گفتن یا نه؟ توی رده 150 تومن دیگه چی میتونم بخرم؟
Last edited by mey 2009; 11-06-2012 at 19:42.
دلم میخواست دستگاه با گارانتی بگیرم.اما ماشاله امرتات قیمتارو عالی داده ! خیلی داره سود میکنه
اگه بشه میگم یکی ازونور واسم بیاره
برادر قیمت قطعه مثل مادربرد الان شده 3 برابر!
امرتات تو بار قبلی چون قبل از بحران خریده بود اصلا قیمت رو بالا نبرد اما الان با ابن بحران و نبود ارز دولتی چاره ای جز این نداره(اگر ارز دولتی پیدا کردی بگو)
به بار کامل صفحه i10 رو بخون میبینی که 32 داره
قیمت 16 هم 249 تومن هست
![]()
سلام
ارزون ترین و مناسب ترین پلیر صوتی که می تونم بخرم چیه؟
نیاز به سیستم عامل و ... ندارم فقط خروجی صدای خوبی داشته باشه
ممنون
i9 مناسب شماست
سلام
قیمت آی9 8 گیگ و 16 گیگ رو محبت کنید؟
گارانتی به چه صورت هست؟
سلام
اینا آخرین قیمتهاست.
سلام دوستان
خواهش می کنم کمکم کنید،قصد خرید یکی از پلیرهای کووان رو دارم،از مدل D3 خوشم اومده به خاطر پخش FHD با انواع فرمت ها و کدک ها و همچنین صفحه ی AMOLED می خواستم بپرسم کسانی که این پلیر رو داشتن یا باهاش کار کردند ایا ازش راضی بودند؟؟؟ایا ارزش خرید دارد؟؟؟
نظرتون در مورد مدل V5 چیست؟؟به نظر پلیر خوبی می اید اما تا جایی که متوجه شدم سه مدل V5 ساخته شده است که متاسفانه مدلی که در ایران موجود است توان پخش FHD را ندارد.
و سوال اخر این که ایا مدل Z2 وارد بازار ایران شده است یا نه؟؟؟به نظرم یک پلیر رویاییست.
تشکر می کنم پاسخ دهید![]()
کار خدا رو میبینی؟
میخواستم یه I10 کادو بدم،از همون نفر I10 کادو گرفتم
دستگاه خوبیه،اما قدرت صداش به صورت دیفالت از U5 کمتره
سلام D3 خیلی بهتر از v5 هست هم به دلیل فرمت های بیشتر هم به دلیل بروز بودن و هم fhd بودن
z2 هنوز وارد نشده ممکنه تو بار جدید بیاد که چند ماهی طول میکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)