باز خدا رو شکر یه نفر پیدا شد حرف ما رو تایید کنه شما هم ورژن 9.0.0.4 رو نصب کن
باز خدا رو شکر یه نفر پیدا شد حرف ما رو تایید کنه شما هم ورژن 9.0.0.4 رو نصب کن
سلام رفقا به key جدید نیازمند شدم .
منون میشکم یه لطفی به من بکنن !
با تشکر از همه رفقا !
سلام
یک
kav , kis جداگانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سوال رو اینجا اعلام کنید تا شاید کسی اطلاعی داشت. ولی شدنش حتما میشه مهم فایل بروز رسانی است.
هنوز ساپورتی خوبی از این نرم فزار نمیشه. ولی بزودی کی های این برنامه رو میذارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sharmande sodtan man farsi nevis nadaram
age momkene ye key jadid vase KAV 8 baram bezarid. linke safheye aval kar nemekoneh.
chand ta moshkel daram :
1. man kav8 ro nasb kardam vali vaghti mekham az activeate trial ver estefade konam 2ta gozineh aval ro chek mekoneh 3vo ro error mede
2. mekham update konam vali nemeshe yani error server meda. server ro ham az sitting avaz kardam vali baz nashod
mamnon az dostan
Last edited by yasser1680; 21-04-2010 at 21:11.
راه حل پیدا شد.تمام مراحل مثل قبل.فقط باید از اینترنت قطع باشیم.پس برو همون 9.0.0.7 رو نصب کن.باز خدا رو شکر یه نفر پیدا شد حرف ما رو تایید کنه شما هم ورژن 9.0.0.4 رو نصب کن
کلیدهای جدید کسپرسکی آپدیت شده در تاریخ 89/02/02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقایی که مشکل Block شدن key رو دارن کاری که میگمو بکنین ببینین جواب میده یا نه ! واسه من که جواب داده ! امتحانشم مفته D:
تنها کاری که بایید بکنین اینه که Kasper رو به صورت دستی( Manually ) یک روز در میون Update کنین . وقتی هم که گقت Update شما ناقص هستش ولی دیگه out of Date نبود ؛ دوباره Update نکینین چون Update دوم مربوط به key شما میشه
با تشکر از همه بچه های فعال P30
ممنون.
اما اگه وارد ریز گزارشات کسپرسکی بشید و دانلود هارو ملاحضه کنید. پوشه نام های black مربوط به کلید ها میشه.
اون ارور به دلیل دانلود نشدن و قطع ارتباط هست که اگه سرور شلوغ نباشه اتفاق نمی افته.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)