تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 216 از 482 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پیشنیاز:هر 8بیت میشه یک بایت و هر کیلو بایت میشه 1024بایت نتیجه اخلاقی هر بیت 8بار کوچکتر از یک بایت است

حاج داریوش گل اگر1مگابایت رو یعنی همون1024کیلوبایت رو تقسیم بر 8 کنی مگه نمیشه128کیلو بایت پس این واحد بیت این وسط چه کارست؟
    یا من احمقم یا بازم حتما من دیگه

چشم اقا داریوش اونم بموقش بگذار این ماه تموم شه مگه خر گازم زده دوباره از اینا بگیرم تقریبا 20 روز طول دادن تا خطم رو رانژه کنن انقدر مدیریتشون قویه
    الانشم گولم زدن یعنی خودم خودمو گول زدم چون پول رانژه کردن ازم نگرفتن خواستم از داتک بگیرم یعنی سرویس 1ماهه128باحجم3گیگ رو کلا15000تومن دادم میگن هیچ ارزونی بی دلیل نیست همینه!
    دوست عزیز هر 8 بیت یک بایت است
    هر 8 کیلوبیت یک کیلوبایت
    هر 8 مگابیت یک مگابایت و.....
    وقتی 1 مگابیت ( که بر اساس استاندارد های بین المللی باسه محاسبه حجم ها استفاده میشه )رو ضربدر 1024 می کنید ( بخاطر واحد های دو دویی ) میشه 1024 کیلوبیت و وقتی تقسیم بر 8 می کنین میشه 128 کیلوبایت ( که واحد محاسبه حجم در سیستم هست )که اگر پهنای باندتون اختصاصی باشه تمامش در اختیار شما ولی اگر شیر شده باشد شما به طور همزمان با تعدادی یوزر دیگر از این مقدار پهنای باند استفاده می کنید و اگر مثلا دو نفر باشین تقسیم بر دو که میشه64 کیلوبایت و اگر 4 نفر همزمان استفاده می کنید تقسیم بر 4 که میشه 32 کیلوبایت و .........
    واحد بیت هم اولین واحد استاندارد زبان کارکترهاست که علت تقسیم 8 بیت به یک بایت شدن بخاطر اینه که برای هر حرف مثلا ( A ) شما به 8 بیت باسه قابل درک کردنش توسط کامپیوتر نیاز دارید ( چون زبان کامپیوتر 0 و1 است و فقط دو حالت هست و برای جا دادن تمام کارکتر ها به تعداد بیشتری بیت لازم هست تا بتوان کار کرد که 8 بیت 256 حالت مختلف باسه قرار دادن کارکتر ها می توان قرار و از این روش برای محاسبه پهنا استفاده میشه...... ولی برای محاسبه حجم فایل ها و.... از بایت استفاده میشه که برابر 8 بیت است تا هر کارکتر حجمی برابر 1 برای محاسبه داشته باشدو مثلا همان حرف a یک بایت که برابر 8 بیت است رو اشغال می کند.

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستانی که با داتک مشکل دارن، میخوام بدونم که شبها که دانلودشون نامحدود هست حدودا چقدر دانلود میکنند؟
    من با داتک شبی 1 گیگ میگیرم.تازه از ساعت 2 تا 7.(بسته به سرعت سرویس)
    به نظر من بهترین چیز توی یک سرویس اینترنت ثبات و پایداری سرعت هست.درسته بعضی isp ها سرعت دانلود
    رو چند برابر میکنند ولی بعضی وقت ها هم سرعت رو تا 5 هم میرسونند که دیگه دیوانه کنندست.شب ها هم که
    همش نوسان و قطعی.در صورتیکه من تا حالا با این مشکلات مواجه نبودم.من سرعت درست و استاندارد رو خیلی
    بیشتر از سرعت کاذب و متغیر ترجیح میدم.ولی باز هرکسی نسبت به استفادش میتونه تصمیم بگیره.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام دوستان

آقا ما 4 ساله 256 داتک داریم تو این مدت هم دانلود از 32 نه 1 کیلوبایت بیشتر شده و نه کمتر! گفتم بیام اینجا ببینم من که دارم ماهی 27 تومن برای نامحدود این سرویس میدم داره میره تو پاچم یا نه!! چون تو این 4 سال اصلا خبری از بقه ISP ها نداشتم

حالا یه جون مرد بیاد بگه با همین ماهی مثلا 30 تومن جایه دیگه میشه رفت شرایط از اینجا بهتر باشه یا نه همینو بچسبم تا 4 سال دیگه
    اینو 4 دستی! نه ببخشید منظورم دو دست و دو پایی بود شما بچسب ولش هم نکن! خواستی عوض کنی بده من!!
    من دارم برا 128 ماهی 27 میدم

دوستانی که با داتک مشکل دارن، میخوام بدونم که شبها که دانلودشون نامحدود هست حدودا چقدر دانلود میکنند؟
    من با داتک شبی 1 گیگ میگیرم.تازه از ساعت 2 تا 7.(بسته به سرعت سرویس)
    به نظر من بهترین چیز توی یک سرویس اینترنت ثبات و پایداری سرعت هست.درسته بعضی isp ها سرعت دانلود
    رو چند برابر میکنند ولی بعضی وقت ها هم سرعت رو تا 5 هم میرسونند که دیگه دیوانه کنندست.شب ها هم که
    همش نوسان و قطعی.در صورتیکه من تا حالا با این مشکلات مواجه نبودم.من سرعت درست و استاندارد رو خیلی
    بیشتر از سرعت کاذب و متغیر ترجیح میدم.ولی باز هرکسی نسبت به استفادش میتونه تصمیم بگیره.
    دقیقا
    آدم حداقل خیالش راحته
    من که خودم با 128 تو 24 ساعت متوسط 1.3 گیگ میگیرم

5. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان

آقا ما 4 ساله 256 داتک داریم تو این مدت هم دانلود از 32 نه 1 کیلوبایت بیشتر شده و نه کمتر! گفتم بیام اینجا ببینم من که دارم ماهی 27 تومن برای نامحدود این سرویس میدم داره میره تو پاچم یا نه!! چون تو این 4 سال اصلا خبری از بقه ISP ها نداشتم

حالا یه جون مرد بیاد بگه با همین ماهی مثلا 30 تومن جایه دیگه میشه رفت شرایط از اینجا بهتر باشه یا نه همینو بچسبم تا 4 سال دیگه
    منم همینطوریم دقیقاً من اشتباهی که کردم تا چند وقت پیش 512 داشتم دادم 256 گرفتم، الان نامردا دیگه نمی‌زارم دوباره به همون 512 تک‌کاربره برگردم خوب بود ماهی 47-48 تومن میشد. ولی خدایی دانلود 0.1 کیلوبایتم از 32 کمتر یا بیشتر نمیشه، بزنم به تخته خدایی قطعی یا افت سرعت به‌خصوصی تو این چند ساله نداشتم اصلاً ولی نسبت به 512 واقعاً ستمه 256 خیلی سخته باهاش کنار اومدن مخصوصاً کلیپی چیزی بخوای استریم ببنی خیلی فاجعست.

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم همینطوریم دقیقاً من اشتباهی که کردم تا چند وقت پیش 512 داشتم دادم 256 گرفتم، الان نامردا دیگه نمی‌زارم دوباره به همون 512 تک‌کاربره برگردم خوب بود ماهی 47-48 تومن میشد. ولی خدایی دانلود 0.1 کیلوبایتم از 32 کمتر یا بیشتر نمیشه، بزنم به تخته خدایی قطعی یا افت سرعت به‌خصوصی تو این چند ساله نداشتم اصلاً ولی نسبت به 512 واقعاً ستمه 256 خیلی سخته باهاش کنار اومدن مخصوصاً کلیپی چیزی بخوای استریم ببنی خیلی فاجعست.
    پس ببين ماكه 128 داريم چي ميكشيم.
    خدايي اصلا جواب نميده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.
    بچه ها شما هم هنوز مشکل کیفیت رو دارین ؟ من الان پینگم که خیلی بالاست حدودا 600 و سرعتمم
    افتضاح.بگیر نگیر داره یه وقت رو 250 هست یه وقت رو 300 و .... سرویسمم 512.

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که مشکلی ندارم
    زنگ بزن داتک ببین شاید مشکل از مرکز باشه
    اینم تست الانم:

10. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ماله منم خدا رو شکر خوبه تا حدودی
    پینگ رو نمیدونم ولی سرعت همون 1.35 گیگ هست در روز
    استقلال

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستانی که در مرکز جعفری - 2241-2242-2243 و ... از داتک سرویس میگیرن لطفا بگن چه سرویسی دارن و سرعت دانلودشون چنده ؟؟؟؟
    در حال حاضر داتک تو این مرکز فقط 128 رو به صورت 6 ماه یا 1 ساله با محدودیت 42 و 72 گیگ میده.... می خوام بدونم که منم کوچ کنم به داتک یا نه ؟؟؟؟؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستانی که در مرکز جعفری - 2241-2242-2243 و ... از داتک سرویس میگیرن لطفا بگن چه سرویسی دارن و سرعت دانلودشون چنده ؟؟؟؟
    در حال حاضر داتک تو این مرکز فقط 128 رو به صورت 6 ماه یا 1 ساله با محدودیت 42 و 72 گیگ میده.... می خوام بدونم که منم کوچ کنم به داتک یا نه ؟؟؟؟؟
    من هستم !!

256 بدون محدودیت دارم ، دانلودم 31 ، قطعی اصلا نداره ، از آسمون سنگم بباره سرعتت هون چیزیه که هست نه کم میشه نه زیاد !!

15. این کاربر از dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •