کسی می دونه الان قیمت ipod touch 32g چنده و به نظزتون بعد از عید حدود اردیبهشت بخرم یا الان تنکس
کسی می دونه الان قیمت ipod touch 32g چنده و به نظزتون بعد از عید حدود اردیبهشت بخرم یا الان تنکس
دوستان یه چند وقتیه وقتی وارد cydia میشم پس از 5 ثانیه ازش خارج میشه (چه به اینترنت وصل یاشم چه نباشم) مشکل از کجا هست ؟ میتونم دوباره نصبش کنم البته بدون نیاز به wifi ؟
حدود 340
من فکر نمیکنم قیمتش تا اون موقع پایین بیاد یا اگر هم بیاد اینقدر نیست که ارزش صبر کردن داشته باشه
اما اگر قیمتش بالا بره خیلی زور داره اونموقع خریدنش
اهان سورس همون ریسورسهوای فایم کار نمیکنه مجبورم این برنامه هه رو نصب کنم اما وقتی به این لینک رفتم کمی گیج شدم تو این لینکه اپ کیکش کجا بود که دی الش کنم. یه توضیحه مختصری بی زحمت چون واقعا احتیاج دارم به بلوتوث.دیدی درست متوجه نشدی سورس چیه ؟!؟!؟سیدیا رو دارم چون وای فایم فعلا کار نمیکنه از اون لینکه که احمد72 فرستاده و گفت برا اونایی که دسترسی به ولی وای فای ندارن میخواستم استفاده کنم که وقتی به اون لینک رفتم گزینه ایی چیزی که برا دانلوده برنامه appcake باشه طبقه گفته احمد72 نبود در واقع لینکه برنامه appcakeo میخوام که دانلودش کنم تا بعدش بتونم برنامه ibluenova رو که برا بلوتوثه اجرا کنم.این جمله ی منه :
گفتم از سورس ... یعنی نیاز هست به وایرلس... اما تفاوتش اینه که فقط 1 بار لازمه و بعدش ... اگه من بد مطرح کردم به بزرگواری خودتون ببخشین ...دوستانی که مث خودم دسترسی همیشگی به وایرلس ندارن میتونن از سورسیه بار برنامه ی appcake رو نصب کنن و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شیراز بدون گارانتی 345 و با گارانتی 365.
فکر نکنم دیگه پایینتر از این بیاد. حالا بر فرض که ده پونزده تومن هم پایین بیاد به نظر من اصلاً ارزش نداره که دو ماه خودت رو از داشتن همچین وسیلهْ معرکهای محروم کنی!![]()
سلام تنکس
آخه من می خوام کادو بدمتا اردیبهشت هم لازم نیس بخرم
اما اگه گرون بشه بعد از عبد الان بهتره
![]()
کسی تجربه ای نداره؟
![]()
Last edited by mary83; 28-02-2010 at 09:29.
سلام ببخشید قیمت ایپاد 120 و 160 کلاسیک چنده؟ نصبت به قیمتش ارزش داره؟ هاردشون خراب نمیشه؟
کسی هست که از سایتخرید کرده باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
seymour جان مشکل حل شد
منظورم این بود که بعد از اپگرید به 3.1.2 . wifi من کار نمیکرد
حتی reset network setting هم کردم..
یه ذره که باهاش کلنجار رفتم فهمیدم که بعد از reset کردن باید به ituns وصل کرد!!
نه مثل من فرتی بخوای وصل شی به wifi
تنکس ا لات. پس فعلا از بد شانسیمه که به وایرلس احتیاج هستو من کامپیوترم بهش وصل نمیشه.فقط یه سواله کوچولو: پس به هیچ عنوان بدونه وای فای و وایرلس نمیتونم برنامه بلوتوثو فعال کنم؟
![]()
فک کنم خیر کاری نداره پاشو برو فرودگاهی جایی بیمارستان ها هم دارن اکثرا !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)