سلام من الان تو مشهدم کسی میدونه بازی اگه بیاد اینجا کجا گیر میاد 1شنبه میخوایم برگردیم. ولی عجب باحاله اینجا
سلام من الان تو مشهدم کسی میدونه بازی اگه بیاد اینجا کجا گیر میاد 1شنبه میخوایم برگردیم. ولی عجب باحاله اینجا
اتفاقا بر عکس بهترین تغییری که میبینم همین شوت زدن هستشواقعا سیستم شوت زنی مسخره شده الکی دوستان دفا میکن واقعا نقص اصلی هیمن من تا این لحظه نزدیک به 20 بازی انجام دادن
ولی 1 گل با شوت نتوانستم بزنم یا دربازبان گرفته یا رفته تو سقف اسمون والا من تو واقعیتشم ندیم به این سختی بشه شوت زد
به واقعیت خیلی نزدیک شده
شوت زدن توی بازی واقعی هم خیلی سخته اگه دقت کنید در بهترین حالت فقط شوت ها گل میشه
شما یه بار کاکا رو بزار در بهترین حالت شوت کنه شک نکن گل میشه حتی استیل و طریق درست حرکت دست و پا واقعی شده
باور کن روی تاپ پلیر همین چند ساعته 11 تا شوت زدم که گل شد اون هم به فندرسار که شوت گیره
دوستان به نظر شما چرا زمان سیو کردن روی سیستم من خیلی کنده
در واقع بعد از سیو کردن چندین ثانیه زمان میره و هیچ اتفاقی نمیوفته ، کسی این مشکل رو نداره ؟
یکمی بیشتر در مورد become a legend بحث کنید
من یه بازیکن به نام خودم و با استعداد های خودم و شبیه خودم که توی بازی های واقعی هم هافبک گوشه چپ هستم ساختم
بازی اول هم نمره 6.5 گرفتم 3 تا تیم منچستر سیتی (هافبک) ، ساندرلند (مهاجم) ، استوک سیتی (مهاجم) منو خواستند
که منچستر سیتی رو انتخاب کردم و همه اش دارم با تیم تمرین میکنم هر تمرین هم یکمی به توانایی هایم اضافه میشه
آیا باید همه اش توی تمرین شرکت کنم تا این توانایی هایم بالا بره یا کار دیگه ای انجام بدم ؟
بابا جون مادرتون به من بگین اولدترافورد تو بازی هست زبان من مو در اورد
بچه ها من با سی پی یو 3 و رم 1 و کارت گرافیک 6200gt میتونم این بازی رو انجام بدم
اقا این سیستم منه
ram 1 GB
cpu 2.8 intel
و قراره برای کارت گرافیک اینو بگیرم
Sparkle 9600GSO 768 Mb 192 Bit
ایا به نظرتون جواب میده؟؟؟
راستی یک سوال دیگه
برای Ps2 هم اومده یا نه؟
ممنون
اومدنش که میاد ولی با نسخه های pc.x360.ps3 زمین تا آسمون فرق داره.مثل همون 2008
فکر کنم که 1 هفته دیگه میاد.
با بقیه حرفاتون موافقم ولی نوع حرکت توپ همش رو هواس البته من با کاکا و ... تنواستم گل بزنم انوم رو بدترین شرایطاتفاقا بر عکس بهترین تغییری که میبینم همین شوت زدن هستش
به واقعیت خیلی نزدیک شده
شوت زدن توی بازی واقعی هم خیلی سخته اگه دقت کنید در بهترین حالت فقط شوت ها گل میشه
شما یه بار کاکا رو بزار در بهترین حالت شوت کنه شک نکن گل میشه حتی استیل و طریق درست حرکت دست و پا واقعی شده
باور کن روی تاپ پلیر همین چند ساعته 11 تا شوت زدم که گل شد اون هم به فندرسار که شوت گیره
الان کمی بیشتر بازی کردم دیدم همچینیم بد نشده
کلا تا الان برای PC به این خوبی فوتبال نیومده بود
این انالوگ راست نمیشه جوری فعال کرد دریبل ها به نظر تا حدوی تغییر کرده
این چطوری میشه درست کرد ؟
اینجا جاش نیست ولی اگه بتونی یه cpu و هسته ای مثل 2180 بگیری( که تو دوهسته ای ها بهترینه نسبت به قیمتش ) با کارت گرافیکت مچ میشه راحت میتونی رو های بازی کنیاقا این سیستم منه
ram 1 GB
cpu 2.8 intel
و قراره برای کارت گرافیک اینو بگیرم
Sparkle 9600GSO 768 Mb 192 Bit
ایا به نظرتون جواب میده؟؟؟
اقا من بازي رو از وست گرفتم.
توي لود اول بازي ميمونه تو رو خدا راهنمايي كنيد
فكر كنم كركشو اشتباه ريختم
كمك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)