تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 1178 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز...
    می خواستم بدونم که مدلی رو میشناسید که امکانات HP HDX 9390 رو داشته باشه ولی وزنش کمتر باشه...یعنی 17 اینچ به پایین باشه ولی امکاناتش مثل HP HDX 9390 باشه..
    اگه میدونید معرفی کنید؟؟؟
    اگر مدلی پیدا نشد برم سراغ XPS M1730 خوبه؟؟؟ با این کانفیگ:
    اولین و تنها نوت بوک در دنیاست که دارای پردازنــده موبایل AGEIA PhysX (اختصاصی Dell ) می باشد. ویژگی دیگر این نوت بوک ارتقاء کارت گرافیک بسیار قدرتمند 8700MGT به تکنولوژی SLI شرکت Nvidia است. دارای صفحه نمایـش عریض ۱۷ اینـــچی برای کاربران بـــازی حرفه ای و علاقمندان به مالتی مدیا با کارت گرافیک قوی، ابده‌آل برای کاربران حرفه ای. انتخاب یکی از ۴ رنگ: قرمز لاکی، خاکستری دودی، سفید استخوانی و یا آبی کبود.
    باتشکر از شما نازلی.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

دوستان من حدود 1میلیون شاید یه کم بیشتر مایه دارم.به دبی هم دسترسی دارم خیلی آسون.می خوام یا hpبگیرم یا dell.شما کدومشو پیشنهاد میکنین؟با این بودجه چه مدلیو بگیرم.راهنماییم کنین.در ضمن اختلاف دبی تا ایران 200 تا 300تاست.

جواب :

اگه dell xps 1530 یا hp dv6880 بگیری که عالیه اما :

1. چون اختلاف قیمت dell در دبی با ایران کمه باید قیده xps 1530 رو با کانفیگ های بالا ( سی پی یو : 2.6 و 2.5 ) رو بزنی ولی با کانفیگ خوب ( سی پی یو : 2.4 ) شاید بتونی گیر بیاری اگه 1.200000 خرج کنی.

2. تا 1.200000 تو دبی می تونی hp dv 6880 بخری چون اختلاف قیمت hp در دبی با ایران نسبتا زیاده ( بر خلاف dell )

dv 6880 :
    __________________________________________________ ___________________________

cpu : 2.5 6meg cache
    ram : 4 gig
    vga : geforce 8400
    h.d.d : 320 gig
    lcd : 15.4 inch

******* اگه 1.200000 نمی تونی خرج کنی dv6870 بگیر *******

dv 6870 :
    __________________________________________________ _________________________

cpu : 2.1 3meg cache
    ram : 3 gig
    vga : geforce 8400
    h.d.d : 250 gig
    lcd : 15.4 inch

موفق باشی
    Last edited by ravani_13; 25-07-2008 at 18:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من قصد دارم از دبی لپتاپ بخرم. اگر لطف کنید آدرس مراکزی رو که تو دبی توی این کار هستند و میشه لپتاپهای مختلف رو اونجا دید و مقایسه کرد و قیمتهاشون هم پرت نباشه به من بدید.
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان لپ تاپ های سونی باا کدوم گارانتی بهتره ، چرا ؟
    شرمنده می شم اگه شماره تلفن هاشم بگین
    سایت ایران رهجو لااقل برای من باز نمی شه
    سلام

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان بدلیل عقده ای بودن عده ای از کاربران و رعایت قوانین از دادن آدرس معذوریـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـم......
    آدرس و تلفن پاکــــــــــــــــــــــ ـــــــــ شد...
    Last edited by nazli_888; 03-08-2008 at 00:17.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

توی سونی گارانتی ایران رهجو از همه بالاتره به دلیل پشتیبانی قوی که داره ......ا تا 3 سال گارانتی داره و اکثر قطعات رو تعویض میکنه و حتی 1 پیکسل سوخته رو هم تعویض میکنه.....با اینکه خیلی رو قیمت لپتاب میره ولی به نظر من می ارزه...

tel : ۸۸۷۹۶۶۳۹,۸۸۷۷۹۱۸۲

fax : ۸۸۷۹۶۶۳۹

تهران - منطقه ۳ - میرداماد - مجتمع کامپیوتر پایتخت - ط. اول - واحد ۱۱۹

postal code: ۱۹۶۹۷۶۳۵۱۱

site:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوسته عزیز لطفا شماره ننویس

امرتات بهتره نه این شرکت جالب که یه صیغه ی جداست و مدلهاش 2 رقمی هست و ثابت شده که مدلهای سفارش خاورمیانه ای هر چند می گن تفاوتی نداره ولی داره خوبم داره

در ایران همه ی گارانتی ها یعنی پول مفت دادن وایران رهجو یعنی پول مفته بیشتر دادن

ولی در کل واسه مبتدی ها گارانتی چیز خوبیه

موفق...

داره خودمونی میشه angels_eye2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز...
    می خواستم بدونم که مدلی رو میشناسید که امکانات HP HDX 9390 رو داشته باشه ولی وزنش کمتر باشه...یعنی 17 اینچ به پایین باشه ولی امکاناتش مثل HP HDX 9390 باشه..
    اگه میدونید معرفی کنید؟؟؟
    اگر مدلی پیدا نشد برم سراغ XPS M1730 خوبه؟؟؟ با این کانفیگ:
    اولین و تنها نوت بوک در دنیاست که دارای پردازنــده موبایل AGEIA PhysX (اختصاصی Dell ) می باشد. ویژگی دیگر این نوت بوک ارتقاء کارت گرافیک بسیار قدرتمند 8700MGT به تکنولوژی SLI شرکت Nvidia است. دارای صفحه نمایـش عریض ۱۷ اینـــچی برای کاربران بـــازی حرفه ای و علاقمندان به مالتی مدیا با کارت گرافیک قوی، ابده‌آل برای کاربران حرفه ای. انتخاب یکی از ۴ رنگ: قرمز لاکی، خاکستری دودی، سفید استخوانی و یا آبی کبود.
    باتشکر از شما نازلی.
    وزن xps m1730 از 4.6 شروع میشه که سنگینه اما مدل hp pavilion dv7t series مدل خوبی به نظر می رسه که وزنش از 3.5 شروع می شه و مانیتورش 17 است و می تونی مشخصات کاملشو تو لینک زیر ببینی اما از وضعیتش تو بازار ایران خبر ندارم
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان...آیا کسی dell xps m1730 رو سراغ داره...توروخدا اگه میدونید بگید این مدل منو دیوونه کرده....تا 2.5 هم هزینه می کنم...فقط آک آک باشه...
    با تشکر نازلی.

پروفشنال pv2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    هر جا که دل خوش است

پيش فرض

با سلام. یه لپتاپ می خواستم معرفی کنید تا 800 هزار تومن که قیافه داشته باشه و قدرت مناسبی هم داشته باشه.
    گرافیکش زیاد مهم نیست. فارسی رو هم ساپورت کنه.

داره خودمونی میشه Blacklord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز مدل DV6855 انتخاب مناسبیه و البته مدلهایی که تو ایران هست DV6855ee که حدوده 1.250.000 قیمت دارند و اینم لینک مشخصاتش
    کد:
    دوستان من دارم اینو میخرم! یه سوال مهم، بخرم؟؟؟!!! در واقع Xp روش نصب بشه خریدوش، کسی میدونه که میشه یا نه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •