من که گفتم سرعتم چنده
قبلا 512 9GB می گرفتم الان هم 512 6GB گرفتم سرعتم بین 50 تا 60 هست شاید تو سرویس جدیدی که گرفتم
یه کمی بالاتر هم بره تا 65 70
مرکز مخابراتیمون هم دانشگاه (تقاطع ولیعصر و لبافی نژاد) هست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من که گفتم سرعتم چنده
قبلا 512 9GB می گرفتم الان هم 512 6GB گرفتم سرعتم بین 50 تا 60 هست شاید تو سرویس جدیدی که گرفتم
یه کمی بالاتر هم بره تا 65 70
مرکز مخابراتیمون هم دانشگاه (تقاطع ولیعصر و لبافی نژاد) هست
مطمئنی؟
هم برای قذیمیاست و هم جدیدا؟
چون من چهارشنبه پرسیده بودم میگفت فقط جدیدا
بعدشم اینکه مودم خاموش روشن کردم بازم حجم کم شد الان
سوال بعدی اینکه حجم ما قدیمیا 3 تومنه یا 4900؟
اقا منم همین سوال رو دارم شبانه و تغییر نرخها مربوط به تهران هست یا کرج رو هم شامل می شه , الان فعلا نمایندگیهای کرج دارند با همون تعرفه قبلی شارژ می کنند !!! متا سفانه نمایندگیها که ازشون سوال می کنیم تعطیلند و هیچی نمی دونند یکی از بچه ها زحمت بکشه اگر تونست یه سوالی بکنه ممنون
خوب من پرس و جو کردم . هنوز شبانشون راه نیافتاده . گفت تا چند روز دیگه راه می افته و تو سایتشون اعلام میکنن .
پس فعلا امتحان نکنید چون از حجمتون کم میشه . هر وقت راه بیوفته تو سایتشون اعلام میکنن .
در مورد چگونگی کار هم گفتش که باید یکبار دیسکانکت کنین و دوباره کانکت بشین یعنی نیازی نیست مودم رو خاموش روشن کنید فقط باید کانکنت و دیسکانکت کنین که اینم از طریق نرم افزاری میشه انجام داد .
اگه کسی از شبکه و این ها سر در میاره لطف کنه بره یک کمکی به این آساتکی ها بکنه که مثل اینکه توش موندن.
lol
توش مندن!!!
شبانه از امشب روی کلیه سرویس ها چه قدیمیها و چه جدیدها فعال می باشد.
سیستم به این صورت است که صفحه ای باز می شود که به شما پیغام مبنی بر فعال شد اکانت شابانه می دهد و اگر با آن موافقت شود شما را دیسکانکت کرده و اگر موافقت نشود می توانید به کار خود در اینتر نت ادامه دهید.(امکان دارد این سرویس چون در ابتدا کار می باشد برای همه کاربران پیغام را ندهد لذا خود باید دیسی کنید)
موفق باشید.
اگه با dc کردن کانکشن، شبانه راه بیفته خب حله ولی خدایی خاموش روشن کردن مودم معضلی بود...
حالا تا ببینیم
مطمئن هستيد كه از امشب اجرا ميشه؟
نذاريم واسه دانلود صبح بلند شيم ببينيم 1 گيگ حجممون دود شده!
راستي بچه ها من نمي دونم چرا آسياتك روم قاطيه وقتي مودم رو رو pppeo كانفيگ مي كنم سرعتش كمتر از موقعيه كه با bridge كانكت مي شم اينو تا حالا هزار بار امتحان كردم!
راستي اين كه مي گين بايد حتما dc كنيم براي وقيتيه كه قبل اون اينترنت يه جوري مثل حالت pppeo كانكت باشه ديگه؟
چون من با bridge سر ساعت مي ذارم كانكت شه و قبل از ساعت 1 مودم فقط روشنه و كانكت نيست!
مشكل نداره كه؟ ادا در نيارن بگن بايد حتما قبلش كانكت باشي بعدش دي سي كني!
dc دیگه چه فرقه ایه؟
یکی توضیح بده ما هم روشن شیم
همون disconnect
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)