VideoReDo TVSuite H 264 v4.20.5.600
محتوای مخفی:
VideoReDo Plus v2.5.3.500
محتوای مخفی:
VideoReDo TVSuite H 264 v4.20.5.600
محتوای مخفی:
VideoReDo Plus v2.5.3.500
محتوای مخفی:
این برنامه رو دانلود کنید و با jet audio خودمون راخت 2 گیگ فایل اچ دی رو تبدیل کردم البته یه نیم ساعتی طول کشید
دانلود برنامه hd pak که یه سری کد هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهترین برنامه برای تبدیل این فرمت چی هست؟
من برنامه ی MKVTOAVI رو دارم ولی حجم فایل ها موقع تبدیل به بالای 4گیگ میرسه!
تنظیمات برنامه رو کسی میدونه چی باید بزارم تا خروجی ش حجم قابل قبولی بشه؟
برنامه به جر این چی هست؟
من ندارمش ولی شاید بگی کدکی که استفاده میکنه چیه و یا مثلا منوهاش چیاست ممکنه بتونم کمکی کنم ...
راستی دادا این امضات سوال جالبی میکنه فقط یه ایراد داره اون هم اینه که کسی که داره سوال می پرسه به احتمال 99 درصد جوابش رو لازم نداره ... آدما گاهی سوال میکنن که جوابش رو بگیرن ... مثل شما که سوال کردی ولی گاهی هم سوال میکنن که یه چیزایی رو به اصطلاح خودمون نابود کنن. البته جای همچین بحثی اصلا اینجا نیستش .... بریم سراغ کار خودمون ... ام کی وی به ای وی آی![]()
محیط نرم افزار این هست
قسمت اپشن هم این گزینه هارو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن کدوم فرمت رو بزنم که حجمش خیلی بالا نره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطف کنید نرم افزاری برای چسباندن فیلمهای کوتاه با فرمت aviمعرفی کنید از همه سپاسگذارم
allok video joiner که تو ساتیای فارسی با کرک پیدا میشه.
تو این کدک ها فکر میکنم بهترینش همون مدیا ویدئوی 9 باشه. البته اون DMO نمیدونم مخفف Demo هست یا چیز دیگه ولی اگه دمو باشه شاید به درد نخوره.
کلا این کدک ها قوی نیستش ... البته جز همون ویندوز مدیا ویدئو window media video 9 یا WMV9. این که تنظیمات خاصی نمیخواد و فقط بیتریت یا حجم خروجی رو میدی خودش کارش رو بلده.
و اما کدک خوب .... اگه تو کامپیوتر باز میکنی و برای دی وی دی پلیر معمولی یا یه خورده خفن نمیخوای باید بری سراغ x264 و برای باز کردنش یه پلیر قدرتمند مثل WD HD Media Player لازم داری .
برای وسایل ضعیف تر بهتره بری سراغ Divx اون هم نه اچ دی .... همین رزولوشن دی وی دی باید بزاری. نرم افزار خوب هم واسه این کارا Xilisoft Video Convertor 6 هست.
برای اون X264 برو تو کار Xvid4psp و Staxrip که هر دوش رایگانه و تو وب بگردی پیدا میکنی. حجمشون هم اولی 42 مگ و دومی 23 مگ هست.
حجم Xilisoft هم 29 مگ.
ببخشید شما ffshow هم داری که !!!! با همون برو تنظیمات رو بزار رو h264 و آپناش رو بزار رو حالت معمولی خودش .... فقط رو بخش Mode کلیک کن و بزارش رو حالت 1 pass quality و عدد رو بزن 85 درصد. به نظرم راحت ترین راهه ... فقط اشکالش اینه که مشکلاتش یه خورده زیاده.
سلام
من يه سوال اماتور بپرسم
من يه دي وي دي فيلم دارم ميخوام اينو بدون افت كيفيت فقط به فايل با پسوند avi ويا mkv تبديل كنم.با چه برنامه ميشه اين كار رو انجام داد؟
متشكر
ایا همچنیین نرم افزاری وجود داره؟؟
تو سایت /www.photofunia.com
یسری افکت همراه با عکس هست که وقتی عکس خودتو بهش میدی به همون شکل در میاره ایا نرم افزار این کار وجود داره یا نه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)