با تشکر از شما ( یونس یا علی عزیز )
خوب چون دایل آپ دارم nsu رو دادم برادرم برام دانلود کنه هروقت دستم رسید همه اینکارها رو میکنم امیدوارم که بشه ازش استفاده کرد .
با تشکر از شما ( یونس یا علی عزیز )
خوب چون دایل آپ دارم nsu رو دادم برادرم برام دانلود کنه هروقت دستم رسید همه اینکارها رو میکنم امیدوارم که بشه ازش استفاده کرد .
من هنوز منتظر اعلام نظر دوستان هستم.
1. لطفا آخرین قیمت N82 با گارانتی و بدون گارانتی رو بفرستید.
2. گوشی N82 اصل فنلاند و ساخت چین قضیه شون چیه؟ لطفا اگر کسی اطلاعات کامل داره بفرسته.
3. لطفا معایب اصلی گوشی رو بگید.
4. پک استاندارد گوشی شامل چه اجزایی میشند.
از دوستانی که لطف کنند و اطلاعاتشونو به اشتراک بزاند متشکرم.
1- در علائدین کترین قیمت 392 هست یعنی بدون گاذنتی و صدتا مغازه رو بگردی ولی قیمت نقره ای کف 400 و مشکی 405 بدون گارانتی و با گارانتی های ضعیف 420 تا 430 و گارانتی اتصالات 470 هست .3- نور کم صفحه ، آماده خز شدن و یکمی بزرگیش
4- گوشی + شارژر + دفترچه + هدفون + کابل تی وی + جعبه مموری 2 گیگ + باطری
2 - هیچ قضیه خاصی نداره دوست من شما الان نمیتونید دیگه فلاند پیدا کنید و البته توی علائدین هست ولی همشون فلاند شده هستند یعنی برچسب ساخت چین رو میکنن و برچسب فلاند رو میچسبونن و اصلا امکان نداره شما فلاند گیر بیاری پس اگر خواستی بخری بدون که چینی هست اما مسئله ای که پیش میاد اینکه شما موقعی که میخواهید گوشی رو بفروش برسونید خوب طبیعتا برچسب فلاند رو راحتر میتونید آب کنید . برای این برچسب فلاند فروشنده ها تقریبا 5 تا 15 روی گوشی میکشن . و این رو هم بگم که خود فلاند این گوشی رو تنها 2 الی 3 بیشتر تولید نکرد و بعد داد چین که تولید بکنه و البته تحت لیسانس نوکیا و جدیدا هم ساخت هند هم اومده ولی من توی علائدین ندیدم چون روی لیبل زده بود چین یا فلاند که قضیه فلاند رو هم گفتم . چیزی که از خود مغازه دارها و اطلعات اینترنت بر میاد که کل n82 های مشکی ساخت چین هستند چون تقریبا 4 ماه بعد از تولید رنگ نقره ای اومد و در مورد رنگ نقره ای هم بگم که اصل فلاند با اینکه نقره ای هست اما پشت گوشی سفید ( تقریبا شیری رنگ ) هست اما ساخت چین که من دیدم پشت گوشی تقریبا خاکستری رنگ شده وگرنه دیگه هیچ تفاوت ظاهری ندارن چون تحت لیسانس هست و همچنین یک سری N82 تقلبی هست که همون بلوتوس هست که به شکل N82 هست که با قیمت زیر 200 فروخته میشه البته من خودم جلوی علائدین دیدم که 300 هم میدادن البته اون اوایل که از نظر ظاهری به جای استفاده از فلاش زنون از فلاش LED استفاده شده .
فکر نکنم دیگه سوالی باشه .
در کل همه گوشی ها ساخت چین هستن پس خودت روآزار نده البته من هم چین رو دارم هم فلاند و در کارائی تفاوتی ندیدم و جالبه بدونید که SPMARK به گوشی چینی امتیاز بالاتری میده . ولی در اجرای برنامه دایویکس پلیر دچار ضعف میشه و به خوبی نمیتونه اون رو اجرا کنه .
يونس
فقط يادت باشه بايد قبل از آپديت اين كار رو انجام بديا....![]()
یونس جان پس جریان
علي...:(
چیه .
در ضمن کنکور قبول شدی
در مورت آپ دیت هم چشم
دوستان سلام....
منم در دترس شدم...
بالاخره هیچ راهی واسه ان گیج تو گوشیهای اپ شده پیدا شد؟؟؟؟؟؟؟
اگه شده بگید برم 3 سوت اپش کنم......
راستی اون وایرلسه که کد نمیخواست بدون کد وصل شد ولی صفحه ی سایت باز نمی کرد......
جریانش چیه از اساتید کمک میخوام.....
1- فعلا" که روشی برای هک فریمور جدید N82 نیومده .....
2- در جریانش نیستم ....![]()
جریانش اینه که من با کارت شبکه خونه داییم به وایرلس گوشیم وصل شدم بع از کانکت شدن تو هر سایتی میخواستم برم ارور میداد...فکر کنم ارورش این بود که وصل نیستی ولی اسم وایرلس داییم ایران بود وقشنگ نوشته بود ایران فوند و وصل میشد...
حالا جریان این بود ...
مشکل چیه؟؟؟؟
با سلام
یونس تمام مراحل رو رفتم ولی جواب نداد و توی حالت حک نمیمونه
يعني قبل از آپديت با اين روش كه گفتم هك كردي؟ قبل از هك جواب ميداد؟ بعد كه آپديت كردي پريد...؟
حيف...يه اميد داشتم اونم نشد...
ممنونم ازت..
خب الان كه گوشيت آپ شده...و كلاينت انگيج هم داري....ميشه يه بازي كرك شده رو تست كني ببيني نصب ميشه يا نه...؟ اگه بشه من آپ ميكنم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)