یه کاویان 6/5 تن چقد بار خالص میتونه بزنه؟؟
5.6 تن ها رو نمی دونم ولی 6.5 تن ها 3 تن می زنن. 8.8 تن ها هم فک کنم بتونن 4 تا 4.5 تن بزنند.
آره اینکه خاور کم خرج تره درست ولی با این اوصاف یعنی یه خاور 808 اون مقدار باری رو که کاویان میزنه نمیتونه ببره؟؟ چرا می تونه ببره ولی موتورش خیلی ضعیفه و آدم رو خیلی اذیت می کنه.
پس با این اوصاف خاور بهتره دیگه..چون خرجش کمتره...قیمتش هم ارزون تره.....تناژ بیشتری هم میتونه نسبت به رقباش ببره...درسته؟؟![]()
اگه می خوای کم خرج باشه اره خاور خیلی بهتره.ولی گفتم موتورش خیلی ضعیفه. کاویان های 8.8 تنی هم بهترن.(k109) از خاور 55 اسب بیشتره و سرعت و کشش خوبی دارن وتناژش هم با خاور برابره. ایسوزو هم عالی اما خیلی گرونه.8 تنش با اتاق کمپرسی100 تومن میشه. وسایلش هم خیلی گرونه .فک کنم کاویان های 8.8 تنی از ایسوزو ارزونتر باشن.بعدش هم اگر داخل شهر کار کنی خاور خوبه ولی اگه می خوای چند صد کیلومتر راه بری برای جاده کاویان خوبه.در آخر هم باید پولت متناسب با نوع کامیون باشه. اگه سوالی داشتی درباره ی معایبش در خدمتم.
سلام و خسته نباشید..میخواستم اگه کسی راجع به کامیونت آمیکو 5 تن اطلاعی داره بگه..معایب و کلا هر اطلاع دیگه ای..ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)