نمیدونم این ویروس چیه مشکلی ایجاد نکرده ولی هر جا میرم یه کپی درست میکنه از خودش با نود آپدیت شده هم شناسایی نمیشه !
![]()
نمیدونم این ویروس چیه مشکلی ایجاد نکرده ولی هر جا میرم یه کپی درست میکنه از خودش با نود آپدیت شده هم شناسایی نمیشه !
![]()
شما این فایلو تو سایت virustotal.com اسکن کن ببیم اصلا ویروس هست یا نه
نتیجش هم معلوم می کنه که کدوم انتی ویروس اونو شناسای می کنه
نتیجه اسکنش شد این
از نود ناامید شدم ! باید یه آنتی ویروس دیگه نصب کنم دیگه مثل کاسپر ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینطور که میبینین نود 32 شناساییش نمی کنه
پس بهتره یه آنتی ویروس دیگه نصب کنی
مثل کسپر یا اوست
سلام
یکی لطف کنه راهنماییم کنه سیستمم خیلی کند شده ویندوزو تازه عوض کردم ای عکس تکس منیجر منه خیلی غیر عادی هست از سی پی یو خیلی استفاده میشه حتی موسم تیک میندازه
ESET NOD32 Antivirus v4.2.42.0 - 32bit
هرروز اپدیت میکنم ولی اصلا ویروسو نمیشناسه
عکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
سیستم یه مشکلی پیدا کرده.هر 5 دقیقه کل صفحه دسکتاپ پر میشه از ایکون عکس.روی هر کدومشون هم که کلیک میکنم عکسی نشون نمیده.عکسها رو هم که حذف میکنم بازم بعد از 5 دقیقه میان.کل صفحه دسکتاپ رو میپوشونن.داغونم کرده.تا از دستش دیوونه نشدم کمکم کنید
با تشکر
سيستمم يه ويروس گرفته كه آنتي ويروس نود رو كه باز ميكنم كامل ميبندتش و برنامه فايرفاكسمم ارور ميده و باز نميشه
فولدر آپشن و تسك منجر رو هم از كار انداخته
هارد رو با يه سيستم ديگه ويروسيابي كردم اما فرقي نكرد
چيكار كنم دوستان ؟
این فایلو دانلود کن و تو safe modeسیستمو فول اسکن کن
رستی یدت نره آنتی ویروس نود 32 بدرد نمی خورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه آنتی دیگه مثل kaspersky,avira,avast استفاده کن
اين فايل رو دانلود كردم ولي وقتي ميخوام وارد safe mode بشم ريست ميشه از همون اول
سلام
يه ويروس گرفتم که وقتي مثلا ميخام يک درايو رو باز کنم ، تو يک پنجره جديد باز ميشه ....
ضمنا show hidden files.... هم از کار افتاده و همش به حالت اولش بر ميگرده ....
توضيحاتي که تو پست اول اين تاپيک بود رو خوندم اما درست نشد...
لطفا يه برنامه معرفي کنين تا باهاش براحتي اين ويروس رو پاک کنم ...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)