این اپ ما رو دیوونه کردی راهی هست که دیگه کی نخواد غیر فعالش کنیم برای آپ من اپ غیر فعال کردم اما هایی میاد میگه نمیتوتی دیگه اپ کنی !!
این اپ ما رو دیوونه کردی راهی هست که دیگه کی نخواد غیر فعالش کنیم برای آپ من اپ غیر فعال کردم اما هایی میاد میگه نمیتوتی دیگه اپ کنی !!
سلام
تو رو خدا بگید این چی میگه ؟؟؟؟؟
[/QUOTE]
هزار بار اومد
دوست عزیزنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم شما به یک کرم از خانواده W32/Sdbot آلوده شده است . در پیغامهای فوق ابتدا Apply to All را تیک زده بعد گزینه
Terminate را انتخاب کنید .کاسپرسکی را آپدیت کنید , System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode سیستم را
به طور کامل با کاسپرسکی اسکن کنید .
شما سرویس Parental Control را غیر فعال کنید ( حتی می توانید آن را آنیستال کنید چون بدردتان نمی خورد ) ببینید
مشکلتان حل می شود یا نه؟
ممنون درست شد البته انیستال نکردم(بلد نبودم) ولی دیسابل کردم چه جوری باید انیستال کرد؟
یه سوال دیگه نمیشه این سرویس فعال باشه و بشه این سایت رو دید؟(مثلا در قسمت تنضیماتش این سایت رو مجاز وارد کنیم) اگه میشه بفرمایید چه جوری و از کجا (انیستال کردنش رو هم بگید)
دوست عزیز
این سرویس همانطور که از نامش پیدا است برای جلوگیری از دسترسی کودکان به سایتهای غیراخلاقی و/یا جلوگیری از
دسترسی کاربران یک کامپیوتر عمومی به سایتهایی با محتوای خاص به کار می رود. برای آنیستال کردن آن یا هنگام نصب
سرویس Parental Control را از حالت انتخاب خارج کنید یا پس از نصب از گزینه Modify,Repair,Remove را از پوشه مربوط
به کاسپرسکی در Start/All Programs انتخاب و از بین سه گزینه مربوطه گزینه Modify را انتخاب کرده و اینبار این سرویس
را از حالت انتخاب خارج کنید ولی اگر می خواهید آن را نگهدارید می توانید سایتهایی را که نمایش داده نمی شوند را به
Exclusion List این سرویس اضافه کنید.
ميخواستم دو تا پست اينجا بزنم اشتباهي توي تاپيك ديگه ي كاسپر زدم.
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 Full
Kaspersky Anti-Virus Complete Update 9/23/07کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This is the latest virus definitions for Kaspersky Anti-Virus Personal and Lite. Use this if you already have AVP installed
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببینم کسی نیست مشکل 2957 رو حل کنه؟ کی بوده من این سوال رو مطرح کردم.تو رو خدا یه نگاهی بش بندازین
دوست عزیز
مشکل شما مربوط به رجیستر کردن این نرم افزار است که تاپیک مربوط به خود دارد سوال خود را در آن تاپیک مطرح کنید.
سلام دوستان
من هر سایتی را میخوام باز کنم این ارور میاد
Kaspersky Internet Security 7.0
The requested URLis forbiddenکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علتش چی هست ؟ و چه کار باید بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)