تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 649 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

ببخشید من میخوام بدونم میشه باهاش اس ام اس فارسی داد ؟ خیلی برام مهمه
    بعد از ائن کیبردش میشه بر اس ام اس فارسی استفاده کرد ؟
    دوست عزیز خیالت راحت.تو همین تاپیک همه چی برای فارسی کردن هست...خودم به سادگی فارسی کردم.برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چجوری میشه صدای بوقی که اخر مکالمه یا وصل نشدن به شبکرو میزنه قطع کرد.حتی سایلنت هم باشه وقتی net busy هست این صدا رو میده و شب ها دلخراشه..!!
    من با n95 همین مشکلو دارم اکسپریا هم اینطوریه؟ چرا؟ من از این بوق متنفرم. W950 داشتم اینطوری نبود. کسی بلده واسه اکسپریا رو قطع کنه؟

4. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

X1 Xtreme Energy Li-ion 1700mAh

طبق منبعی از یک سایت سوئدی باطری 1700 میلی آمپری برای Xperia برای فروش ارائه شده. هر چند که به نظر
    من باطری اکسپریا خوبه و نیازی به 200 میلی آمپر بیشتر نداره اما در توضیحاتی که در منبع گفته شده به 13
    درصد مدت زمان شارژ بیشتر اشاره کرده.

تا حالا هیچ منبع رسمی از طرف سونی اریکسون اعلام نکرده که این باطری اورجینال است و یا ممکنه ساخت
    سونی اریکسون باشه و خود منبع در این آدرس
    کد:
    هم اشاره ای به اورجینال بودن و کشور سازنده آن نکرده.

اگر کسی اطلاعات بیشتری گیر آورد بزاره ببنیم جریان چیه.قیمت این باطری حدود 22 هزار تومن اعلام شده.

از مهران عزیز

6. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیالت راحت.تو همین تاپیک همه چی برای فارسی کردن هست...خودم به سادگی فارسی کردم.برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برو
    فکر کنم منظورشون از تایپ فارسی، کیبرد سخت افزاری هم بود.
    یه برنامه واسش هست اما انگار کسی امتحان نکرده. اینم آدرس
    کد:
    لطفآ یکی از دوستان که اکسپریا داره تستش کنه. اسم برنامه هم اینه Sunnysoft.InterWrite.Fullscreen.v9.5.full
    ممنون

8. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

فکر کنم منظورشون از تایپ فارسی، کیبرد سخت افزاری هم بود.
    یه برنامه واسش هست اما انگار کسی امتحان نکرده. اینم آدرس
    کد:
    لطفآ یکی از دوستان که اکسپریا داره تستش کنه. اسم برنامه هم اینه Sunnysoft.InterWrite.Fullscreen.v9.5.full
    ممنون
    یه کیبرد دیگه معرفی شده بود...که نصب کردم خیلی خوبه.چون با انگشتم تایپ کنی اشتباه نمیکنه...

از اینجا گرفتنم...

کد:

10. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

X1 Xtreme Energy Li-ion 1700mAh

طبق منبعی از یک سایت سوئدی باطری 1700 میلی آمپری برای Xperia برای فروش ارائه شده. هر چند که به نظر
    من باطری اکسپریا خوبه و نیازی به 200 میلی آمپر بیشتر نداره اما در توضیحاتی که در منبع گفته شده به 13
    درصد مدت زمان شارژ بیشتر اشاره کرده.

تا حالا هیچ منبع رسمی از طرف سونی اریکسون اعلام نکرده که این باطری اورجینال است و یا ممکنه ساخت
    سونی اریکسون باشه و خود منبع در این آدرس
    کد:
    هم اشاره ای به اورجینال بودن و کشور سازنده آن نکرده.

اگر کسی اطلاعات بیشتری گیر آورد بزاره ببنیم جریان چیه.قیمت این باطری حدود 22 هزار تومن اعلام شده.

از مهران عزیز
    بهتره از لوازم اریجینال استفاده کرد...سونی اریکسون اگر میدونست 1700 میلی بهتره حتمآ روش میزاشت...چون باتری اکسپریا مدل bst-41 هست که فقط واسه اکیپریا طراحی شده...

12. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yashix66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.منم چند روز پیش به جمع xperia دارها اضافه شدم. از علاالدین خریدم رنگ مشکی با گارانتی متفرقه 590 تومن.
    به سوال داشتم؟جایی هست که بازی و نرم افزار به سایز این گوشی بتونم گیر بیارم؟
    تا الان هرجا بازی گرفتم همه گوشی تصویر اجرا می شه و full screen نیست.
    از کچا می شه بازی با سایز 640*800 گیر اورد؟
    ممنون

14. 2 کاربر از yashix66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.منم چند روز پیش به جمع xperia دارها اضافه شدم. از علاالدین خریدم رنگ مشکی با گارانتی متفرقه 590 تومن.
    ممنون

تبریک میگم !!! پس کو شیرینی ؟؟؟؟

590 ؟؟؟ جدا ؟؟؟ خب بنظر میاد قیمت اومده پایین !!!

کسی قیمت جدید نداره ؟؟؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک چیزی , دیدم بد نیست اینجا بگم شاید مفید باشه !!!

من چند وقته دارم روی Omnia و X1 تحقیق می کنم , ظاهرا امنیا یکم سر رام ریختن و ... مشکل داره , منظورم اینه که ممکنه با کوچترین خطا دستگاه رو از دست بدین ولی X1 اینقدر حساس نیست !!!

هم توی سایت های خارجی و هم سایت های ایرانی , خیلی زیاد بر خوردم که گفتن دستگاه در اثر تعویض رام دیگه از کار افتاده ولی در مورد X1 این طور نبوده !!!

یک چیز دیگه هم هست که اینقدر رام های امنیا زیاده که گیج میشی کدوم رو نصب کنی و هر کدوم هم یک سری عیب و یک سری مزیت داره و هیچ کدوم کامل نیست !!!

نمیخوام بگم امنیا بده ولی حداقل X1 این دردسر ها رو نداره !!!!
    دوست گرامی؛

این مطلب رو من نمیگم؛ بیشتر مهندسین مایکروسافت بر این باور هستند. مهندسین مایکروسافت هستند که به ویندوز موبایل (بسته به شرایط گوشی) امکانات اضافه میکنند و طبق نظرسنجی بین خودمون (مهندسین مایکروسافت) دیدیم همه کارآیی سونی اریکسون X1 رو بیشتر میپسندند.

و... طبق نتایج آزمایشی که روی ۱۰ تا پاکت پی سی برتر به عمل آمده است، سونی اریکسون X1 پیشتاز تمام گوشیها (از لحاظ امتیازبندی) شناخته شده است و بعد از آن گوشی HTC Touch HD مقام دوم رو نصیب خودش کرده...

امتیاز بندی نیمه اول سال ۲۰۰۹ هم تا بعد از ظهر در انجمن مخصوص مهندسین اعلام خواهد شد. در حالی که این نتایج (برای تحت الشعاع قرار ندادن فروش برندها) کاملا محرمانه است و نباید به کسی اعلام بشه، در حالی که من بارها در تاپیکهای مختلف اعلام کردم که این یعنی زیرپا گذاشتن قوانین مایکروسافت هستش. ولی به هر حال، من باید به دوستان کمک کنم، نه اینکه به قوانین یک شرکت آمریکایی-اسرائیلی گوش بدم.

باز این نظر شماست که این گوشی را میپسندید یا خیر... و بارها هم اعلام کردم، اگر کسی با قلم خوب نمیتونه کار کنه، من به هیچ عنوان پیشنهادم سونی اریکسون X1 نخواهد بود، کما اینکه گوشیهای دیگر (با برندهای مختلف) وجود دارند که کار با دست را راحت کردند.

جالبتر آنکه از لحاظ باتری هم سونی اریکسون X1 مکان دوم را به خودش اختصاص داده است و سامسونگ امنیا باز مقامهای پایینتر از این رده و در هیچ یک (بجز دوربین) از آزمایشات، در رده های نخستین (مقام اول تا سوم) جا نگرفته است.

از لحاظ خرابی نیز من و همکاران و کاربرانی که به نوعی وارد هستند بارها مشاهده کردیم که سامسونگ امنیا بدون هیچ دلیل (و یا با دلایل آپگرید رام) به راحتی DEAD میشود و قابل برگشت نیست! از لحاظ منطق و غیر منطق حساب کنیم، DEAD شدن یک دستگاه به ایرادی خود دستگاه برمیگرده... باشه... بگیم این دستگاه عالیه از هر لحاظ! ولی یکبار که DEAD شد، امتیازات دیگر این دستگاه صفر خواهد شد!

قرار نیست من بیام اینجا از این گوشی یا گوشی دیگر طرفداری کنم، قصدم فقط و فقط اطلاع رسانیست...

حق انتخاب با مشتریست... شما مایل هستید امنیا رو انتخاب کنید، و یا دستگاههای دیگر... شما باید ببینید چی بیشتر به کارتون میخوره ...

از لحاظ تاریخچه هم بنگریم، شرکت سونی در قبال مالتی مدیا حرف اول (همیشه) رو زده است. خوب... از لحاظ مالتی مدیا، (سخت افزارهای مورد نیاز) بخواهیم و یا نخواهیم، (!!!) سونی اریکسون باز حرف اول رو میزنه... (بارها در گوشیهای معمولی سونی اریکسون مشاهده کردیم!)...

باز نظر به شما بستگی داره...

موفق باشید

17. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون

این نرم افزار رو دان کن می تونی باهاش رزولویشن مانیتورتو عوض کنی اون موقع هر چی بخوای می تونی نصب کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •