دوست عزيز بحث در مورد كادر بندي خيلي مفصله . اين سايتها رو ببين حتما كمكت مي كنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز بحث در مورد كادر بندي خيلي مفصله . اين سايتها رو ببين حتما كمكت مي كنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس سايت :
www. da ne sh ju.ir/forum/f655/t58987.html
شما فاصله هاي موجود در آدرس رو حذف كن . از قرار معلوم سايت به اين كلمه آلرژي داره .![]()
Last edited by Samin_System; 22-04-2010 at 10:41.
عكس اول و دوم از لحاظ كادر بندي مشكل خاصي نداره ولي عكس سوم. شما تو اين عكس كادر رو مربع در نظر گرفتي كه همچين كاري فقط در موارد خاصي انجام ميشه . معمولا نسبت طول به عرض بايد 4 به 3 باشه .
در ضمن با اجازه شما كمي عكسها رو ويرايش كردم . بي ادبي بنده رو ببخشيد .
![]()
wow خیلی ممنون از شما!رنگ ها زیباتر و عکس شارپ تر به نظر میاد! کنتراست و نور رو تغییر دادین یا تو رنگبندی تغییری ایجاد کردین؟اون عکس هم به دلیل حذف عناصر انسانی زائد مجبور شدم کراپ کنم.
خیلی منون از توضیحتون
تموم داستان اگزیف رو میدونستم فقط امش رو بلد نبودم.حالا یه سوال => چه جوری میشه اگزیف عکس رو حذف کرد.
در مورد نظرتون درباره عکس من هم باید بگم.لطف دارین ، باید نظر میدادین.
آدم اگه انتقاد یا پیشنهاد بقیه رو نشنوه که رشد نمیکنه !!
این چند تا عکس رو هم تو سفر گرفتم.
اگه قوی نیستن ببخشید.چون به قصد عکس حرفه ای نگرفتم بلکه فقط یادگاری بود.
یه خورده ادیت شدن.
دوستان نظر یادشون نره.در ضمن اگه نسبت به گذاشتن عکس سطح پایین اعتراضی هست حتما بگین که دیگه نذاریم.
بازم ممنون.![]()
می بخشید اگه چیز خاصی نداره
f/3.5
iso 200
sec 1/100
![]()
Image Type: jpeg (The JPEG image format)
Width: 500 pixels
Height: 295 pixels
Camera Brand: FUJIFILM
Camera Model: FinePix F200EXR
Date Taken: 2010:04:21 1533
Exposure Time: 1/150 sec.
Aperture Value: 6.30 EV (f/8.9)
ISO Speed Rating: 100
Flash Fired: Flash did not fire, compulsory flash mode.
Metering Mode: Pattern
Exposure Program: Landscape mode (for landscape photos with the background in focus)
Focal Length: 6.4 mm
Software: GIMP 2.6.7
Copyright: sastwhc
![]()
سلام
این ادیت یکی از عکسام که چند وقت پیش گذاشته بودم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)