انگار صبا نت قاطی کرده
الان ساعت 20 : 7 است فکر کنم تا حالا 1400 مگا دانلود کردم سرعت 1000 می دهد دیگه نمی دونم چه کار کنم
بزارید تموم بشود ریز مصرف اکانت rapidshare را هم براتون می گذارم می بینید چه قدر از ساعت 3 دانلود داشتم
خودشم از ساعت 10 : 6 تا 40 : 6 کامپیوتر بسته شده بود اونم به این دلیل که 1200 مگا برای دانلود گذاشته بودم یعنی چون idm تمامی فایل ها را تموم کرده بود کامپیوتر را بسته کرده بود وقتی ساعت 35 : 6 بیدار شدم دیدم کامپیوتر بسته است زود کامپیوتر را روشن کردم واولین کار وصل شدن به اینتر نت و گرفتن فایل و بعدش نگاه کردم دیدم 30 دقیقه کامپیوتر بسته است فکر کنم در عرض این نیم ساعت یک 200 مگا هم می تونستم بگیرف که حیف شد و از دست رفت
کسی می دونه صبا این سرعت شبانه را تا کی ادامه خواهد داد من که حال کردم ولی فکر نکنم زیاد ادامه بده چون در اون صورت با مشکل کمبود حجم روبراه می شود من که دیگه نمی دونم چی بگم کاش این سرعت این جوری بمونه و در عوض سرعت روزانه همون 1 بده کافی است ( یک )
فردا حتما 1800 مگا برای دانلود می گذارم![]()

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

در شهر های بزرگ و مخابرات های پر مشترک ، سرعت اینقدرها هم که بعضی ها میگن زیاد نشده ! احتمالا این هایی که سرعت هاشون الان خیلی توپ شده قبلا هم سرعت شبانشون خوب بوده ، یعنی معمولی بوده ! ولی مثلا من قبلا سرعت شبانه ام خیلی کم و بد بود ! قبلا در وضعیت خوب می تونستم ۳۰۰ مگ دانلود کنم ، حالا شده تقریبا ۶۰۰ تا ۷۰۰ مگ