سلام.
شما ميدونيد چطور ميشه اضافات (expansion ) بازي رو پاك كرد بدون uninstall كردن خود سيمز؟
البته مشكلم با سيمز يكه : )
سلام.
شما ميدونيد چطور ميشه اضافات (expansion ) بازي رو پاك كرد بدون uninstall كردن خود سيمز؟
البته مشكلم با سيمز يكه : )
Last edited by CAnZO; 18-02-2008 at 11:00.
مرضیه جان تشکر که خبر دادی
یکی یه لینکی چیزی بده تا از اون تلفن همراه دانلود کنم
من با توسط کامپیوتر گزینه find own place رو میزنم بعد یک نوشت بالا گوشه سمت راست نشان میده لطفا یک توصیحی در مورد آن بدهید
سلام عزیز
لطفآ واضح تر بگو
برو توی control panel اگه درس نوشته باشم. بعد بر توی add or remove programs و توی لیستش بگرد تا اونی که میخوای پاک کنی رو پیدا کنی. بعد روش کلیک کن و بعدش هم remove و بزن تا پاک شه. در ضمن بعد هم حتما restart کن کامپیوترت رو
میشه وقتی نقل قول میکنی عکسا را از توش پاک کنی؟ آخه من اون صفحه که مرضیه جون عکسا رو داده بود رو خیلی دیر تونستم بیارم بعد هم توی نقل قول شما.
ممنون میشم
میشه بگی چی مینویسه؟ آها فکر کنم میگه که الان یه ماشین میاد و میبرشون. اگه نیومد ماشینه پس حتما نوشته نمیتونه ببرشون. چون شاید یه بچه میمونه توی خونه.
حتمآ
[/quote]
اینترنت منم دایل آپه ولی هیچ مشکلی ندارم
اگه میخوای یه راه حل بگم سرعت اینترنت بره بالا.خودم امتحان کردم و جواب میده
اگه خواستی پیام خصوصی بفرست.[/quote]
[/quote]
میشه بگی چی مینویسه؟ آها فکر کنم میگه که الان یه ماشین میاد و میبرشون. اگه نیومد ماشینه پس حتما نوشته نمیتونه ببرشون. چون شاید یه بچه میمونه توی خونه
.[/quote]
نه
اگه اون میاد توی صفحه ای که باید خونه ی جدید انتخاب کنی
اگه کامل نگفتم ببخشید آخه سیمزو الان خیلی وقته نصب نکردم
Last edited by saiiddz; 18-02-2008 at 21:59.
.................................................. .................................................. ........................
سلام دوستان گلم اون دوست عزیز درست میگن لطف کنیدو عکسها رو در اندازه کوچکتری بفرستید که صفحه سری باز بشه
حتمآ از این به بعد رعایت میشه
ولی من که هیچ مشکلی ندارم
ايشون منظورشون اينه كه كسايي كه سرعت اينترنتشون پايينه نميتونن عكسا رو ببينن
ok از اين به بعد رعايت ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)