تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 216 از 2403 اولاول ... 1161662062122132142152162172182192202262663167161216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

دوست عزیز
    من خودم زیاد با IDM کار نمیکنم و از لینکای راپید فقط برای دانلودایی که حجم خیلی زیادی ندارن بطور مستقیم و بصورت free user بعضی وقتا استفاده میکنم. اما این رو هم طبق تجربه شخصی باید بهتون بگم که اگه واقعا دنبال دانلود بی دردسر از راپید هستین اصلا و ابدا خساست نکنین و می تونین با مبالغ خیلی پایین ( بین 3 الی 5 تومن در ماه ) یه اکانت خوب راپید از سایتای معتبر خریداری کنین و با خیال راحت از دانلود منیجرها استفاده کنین. من خودم اون زمانی که اکانتای راپید گرونتر بودن و فقط با کارت اعتباری می شد خرید در به در تو اینترنت دنبال اکانتای مجانی بودم اما هیچ چیز به درد بخوری پیدا نشد ! اون زمان کارت اعتباری هم واسه خرید اکانت اینترنتی نداشتم .اما تو خیلی از سایتا یه روشی واسه پول در آوردن از طریق کلیک اتوماتیک تبلیغات و واریز اون به حساب پی پل بود که با اون میشد اکانت خرید .اما اونم فقط یه مدت کوتاهی جواب داد و الان دیگه کار نمی کنه. اما خدا رو شکر الان تا دلت بخواد سایتایی هستن که می تونی با مبلغ کمی داخل همین ایران اکانت راپید بخری و دیگه نیاز به اونجور جیمزباند بازیا نیست! و تو یه کلام بهت بگم ! اگه نمی خوای عذاب بکشی اصصصصصلا دنبال اکانت مجانی راپید نباش و حتی خودت رو واسه یوزر-پسوردای مجانی تو سایتای هکرها هم علاف نکن چون همشون بیخودن . حتما برو یه اکانت بخر ( اگه می خوای درست حسابی با دانلود منیجرها از راپید فایل بگیری ) هیچ راه میان بر دیگه ای واسه این کار وجود نداره مگه اینکه هر دفعه موقع دانلود اذیت بشی! من خودم همه راها رو تست کردم و با اطمینان میگم ( اگه نیاز داری ) حتما اکانت پولی راپید رو بخر. موفق باشی. ( البته باز هم می گم جای این بحثا بهتره تو تاپیک راپید شر یا دانلود منیجرها باشه .)
    حرف شما كاملا درسته...من هيچ وقت تاحالا به فكر اكانت رپيدشير هم نبودم...بعد كه دوستمون گفتن رفتم يه سرچ كردم ديدم خيلي جاها ميفروشن..و واقعا هم مفته.ديگه 7-8 تومن در ماه چيزي نيست كه آدم بخواد بخاطرش ژانگولر بازي در بياره..من

نميتونم به انتخاب خودم فيلم دانلود كنم چون فيلمهايي كه لينك مستقيم دارن كمن و بايد كلي منتظر موند تا لينك مستقيمشون بياد...ولي هر فيلمي كه بگي لينك رپيدشيرش هست...پس نتيجه ميگيريم كه در 2-3 روز آينده بايد اكانت بگيرم....

فقط يه سوال ديگه...ببخشيد نميخوام تاپيك رو منحرف كنم...آخريه///

محتوای مخفی: ا 
    من بعضي وقتا با رپيدشير به صورت فري دانلود ميكنم بعد از 2-3 بار دانلود كردن مينويسه آي پي شما در حال دانلوده و بعدا بيايد..ولي هر وقت ديگه برم بازم همينو مينويسه... تا 3-4 روز بعد...رفتم سرچ زدم مثل اينكه مشكل شير بودن آي پي و اينجور حرفاست كه مثلا كسايه ديگه اي كه اين آي پي رو باهاتون شير هستن در حال دانلود فايل هستن و بايد منتظر بمونيد كه دانلودشون تموم بشه و........

حالا اگه اكانت رپيدشير بگيرم ديگه اين مشكل وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پيشاپيش ممنون

راست میگه انجا جای این حرفا نیست .
    تایپیک رو منحرف نکنید یک بار دیگه تکرار بشه من میدونم با شما . فهمیدین

از من یاد بگیرین که تایپیک رو هیچ وقت منحرف نکردم
    اينم اسپم بود اسپمر

از من یاد بگیرین که تایپیک رو هیچ وقت منحرف نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته این روشی که شما گفتین ظاهرا فقط واسه لینکای مستقیمه
    آره فقط واسه لینک های مستقیمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لينكاي مستقيم رو كه همونطور كه گفتين تو اسكجولر ميزارم تا صبح واسه خودش دانلود ميكنه...منظورم غير مستقيم بود...مثل اينكه بايد اكانت بگيرم////

اگه ممكنه يه جاي خوب معرفي كنيد...(واسه خريد اكانت)

يه سوال كاوه جان
    شما رپيدشير داري يا رپيد باز؟چه فرقي ميكنه اينا؟يه كوچولو توضيح بدي ممنون ميشم....
    ممنون
    از رپید باز خبر ندارم.ولی از سایتی که میخرم 3 ماهه میگیرم که میفته ماهی 9 تومن.
    هم خیلی سریع اکانت رو میدن و هم معتبره.
    آدرس سایت رو از طریق پیام خصوصی میفرستم.

4. 2 کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آدرسو به منم پ خ بکن لطفا
    Last edited by pedram9; 13-01-2010 at 21:48.

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ادرس رو همین جا بگی مشکلی نداره !
    از این پست ها هم دیده نمیشه
    آدرسو به منم پ خ بکن لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند نکته درباره اندیشه که وجود داره اینه که حالا حالا ها نمیتونه پهنای باندش رو اضافه کنه و فقط در حد یک حرف اینو گفته تا مشتری هاش دلخور نشن چون مخابرات دیگه پهنای باندی نداره تا بده اگه داشت به شرکت شاتل میداد ( شاتل پول پهنای باند رو پرداخت کرده ولی هنوز تحویل نگرفته )

منشی های شرکت اندیشه بسیار بسیار بیخودن ( رفتار خیلی ت خ س ی دارن ) کلا باهاشون حال نکردم.

سرعت سرویس اندیشه در حال حاظر واقعا تو روزها عالیه ولی شبها همونطوری که دوستمون در بالا توضیح دادن به دلیل بالا رفتن ترافیک اکانت های 128 در شب سرعت افت چشم گیری داره.

ما که پارس انلاین رو لغو کردیم منتظریم پورتمون بسته بشه بیایم اندیشه.

راستی دوستان چنتا سوال از مراکز بزرگ رشت کدوم ها از سرویس اندیشه استفاده میکنن؟؟؟

مثلا دانشگاه یا مراکز تجاری یا .... اگه ادرس یا شمارشون رو دارین لطفا قرار بدین

تشکر...
    آره دوست عزیز دانشگاه گیلان دانشگاه آزاد و ... آموزش پرورش استان یک سری از آی اس پی های شهرهای دیگه و حتی چند تا از بانکها مثل ملی ..رفاه از اندیشه پهنای باند میگیرن ولی بازم اداراتی هستن که می گیرن و من بی اطلاعم ولی اینای که گفتم من می دونستم و مطمئنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پیغامم بدستتون رسید؟
    اونایی که premium user هستن سرعت دانلودشون با free user فرق میکنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشيد اين سوالو اينجا ميپرسم.ولي چه مناطقي تو رشت وايرلس مجاني براي گوشي ميده؟

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ببخشيد اين سوالو اينجا ميپرسم.ولي چه مناطقي تو رشت وايرلس مجاني براي گوشي ميده؟
    تو خیابان تختی تا صیقلان (سازگار رایانه)
    خیابان سعدی-پاساز ولیعصر(کافی نت کمپیون)
    صابرین-روبروی درمانگاه(( یه ساختمون چند طبقه هست که نمیدونم برای چیه))

من اینارو میدونستم

11. این کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این وایرلس رو برای لپ تاپ هم میشه استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •