اینم زیرنویس فارسي ناروتو شیپودن قسمت 186
دانلود :
ترجمه وزيرنويس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SFMKING & GHOGHNUSE
منبع :
forums.animworld
اینم زیرنویس فارسي ناروتو شیپودن قسمت 186
دانلود :
ترجمه وزيرنويس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SFMKING & GHOGHNUSE
منبع :
forums.animworld
سلام..
شرمنده کمی دیر شد!!
قسمت 186 ناروتو شیپودن لینک مستقیم..
ویرایش : حجمش حدود 75 مگ هستش..
Last edited by kiuq; 19-11-2010 at 19:53.
دوست عزیز لینک ها رو بزار توی پروفایلت وگرنه بهت اخطار ی دن و تاپیک رو می بندند...........بزار و بعدش اعلام کن که هر کسی نیاز داشت به پروفایلت سر بزنه ..............چون این لینک های دانلود توی سرچ ها پیدا می شن ممکنه که دوباره سایت رو ببندند..............خودتون که بهتر می دونید.......
الان خیلی از کاربرای بخش فیلم و سریالها همین کار رو می کنن چون پست های پروفایل توی جست جو ها لحاظ نمیشه..........
اخه ناروتوی بدبخت هم ف ی لترینگ داره!دوست عزیز لینک ها رو بزار توی پروفایلت وگرنه بهت اخطار ی دن و تاپیک رو می بندند...........بزار و بعدش اعلام کن که هر کسی نیاز داشت به پروفایلت سر بزنه ..............چون این لینک های دانلود توی سرچ ها پیدا می شن ممکنه که دوباره سایت رو ببندند..............خودتون که بهتر می دونید.......
الان خیلی از کاربرای بخش فیلم و سریالها همین کار رو می کنن چون پست های پروفایل توی جست جو ها لحاظ نمیشه
اوکی ...
کلا دیگه نمیذارم . . ، حوصله ندارم![]()
اگه دوست داشتي بيا تو كلوپ اونجا بزار كسي هم بهت گير نميده
محتوای مخفی: H2O
ای بابا!!!!!!!!!!اون موقع ما بودیم سال به سال کسی نمیومد تو این تایپک حالا که چهار روز نبودیم تمامی دوستان برگشتن!!!
تا بیشتر ازاین قضیه مانگا لو نرفته برین ببینیم!!!![]()
اینم مانگای517!!!
ولی این نامردا دست میزارن رو نقطه ضعف اینا!!!در مقابل هرکدوم یه نفر رو میزارن که نتونه باهاش مبارزه کنه...آزوما با شیکامارو...نجی با پدرش...همین سای با برادرش...ساکورا با اون پیرزنه که گارا رو نجات داد...یا همون دان که معلوم نیست برای مبارزه با سوناده احضار شده اصلا یا نه!!!
دارم بال بال میزنم ببینم این کابوتوچیمارو به وسیله کی کشته میشه!!!
در ضمن اون بحث هم درمورد سوسانو وساسکه واقعا جالب بود...تازه دیدمش...این ساسکه هم مثل اینکه قدرتای خفنی داره که هنوز رو نکرده!!!در کل ناروتو بزنه هم ساسکه هم مادارارو جفتی بکشه خیال همه راحت میشه!!!![]()
اخ گفااين خاله سوسكه بميره ما حال كنبم![]()
از این به بعد لینک های دانلود رو در پروفایلم می زارم ...لینک ها خیلی متنوع و با حجم های متفاوت هستند .. لینک تورنت هم هست ...لینک های مستقیم هم پیدا کردم اما 24 ساعت بیشتر فعال نیستند ......
من کلا موافق حذف ساسوکه از کل داستان هستم ...........فکر نکنم به جاییش صدمه بخوره ........ایتاچی هم می تونست به دست ناروتو به راه راست هدایت بشه و کمک کونوها کنه خیلی هم بهتر بود و با یه مرگ تراژدیک در جنگ خیلی به داستان کمک می کرد...... کلا موجودی بی خودی و اضافی هستش ............!!!در کل ناروتو بزنه هم ساسکه هم مادارا رو جفتی بکشه خیال همه راحت میشه!!!![]()
من فقط موندم این داستان چه جوری می خواد تموم بشه......
سلام دوستان. برای اپیزودهای سری tv یا همون سری اول ناروتو زیرنویس انگلیسی تک برای دانلود پیدا می شه؟؟؟؟ ممکنه اگه کسی تونست آدرس بده تا بگیرم؟؟؟؟؟ مثلا زیرنویس انگلیسی کل قسمتها توی یه فایل زیپ!!! اگه اینطوری گیر بیاد خیلی خوب می شه!!! من که هر چی گشتم گیرم نیومد! خواستم ببینم شما دوستان می تونید کمکم کنید؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)