ميتوني يه سيستم مثه اين ببندي تا بتوني روي high بازي کني ..
cpu x2 3.6
main asus m2ne
vga 7900gs
ram 2*1gig crucial 667
cpu x2 3.6
main asus m2ne
vga 7900gs
ram 2*1gig crucial 667
cpu x2 3.6
main asus m2ne
vga 7900gs
ram 2*1gig crucial 667
چطور ميشه چندتا Edit رو با هم لود كرد؟
مثلاً من يك Edit نام صحيح بازيكنان و تيمها رو دارم و يك Edit براي بازيكنان استقلال و پرسپوليس
ميخوام اينا با هم لود بشن آيا راهي هست؟
عزيزم شما هم مثل اينكه مثل بقيه توي آپشن فايل مشكل داري يه دسته نصب كن ديگه همي چيز به طور خودكار لود ميشه اگه دسته نداري يه نرم افزار هست كه ميتونه يه دسته ي مجازي ايجاد كنه من خودم از همين سايت دانلود كردم بگرد توي قسمت انجمن بازي هاي كامپيوتري پيدا ميكني اگه پيدا نكردي به خودم بگو
دوست عزيز از جوابت ممنون واقعا محشر بود![]()
باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
یه جای دیگه هم یکی ازدوستان به یکی دیگه همینا رو گفته بود. اگه گیم پد نصب باشه مشکل سیو ادیت ها و رجیستر ها کماکان باقیه.
من همچنان منتظر یه آپشن فایل خوب تست شده از دوستان هستم
باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
من قبلا تو لینک زیر نرم افزاری که باهاش گیم پد مجازی میسازه و مشکل لود کردن سیوها رو حل میکنه رو برای دانلود گذاشته بودم . نحوه استفاده ازش رو هم توضیح دادم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی این ساکر2005 با 1.5 گیگ پچ را اگه خریده بگه چطوریه؟ به درد میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)