تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 272 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ون در فارت چلسی را می خواهد

رافائل ون در فارت که خواهان جدایی از رئال مادرید است از علاقه اش به بازی در استمفوردبریج گفت
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، رافائل ون در فارت که در آغاز این فصل به رئال مادرید پیوست و از نیمکت نشینی در این تیم اسپانیا ای نا راضی است مدتی است حرف از ترک برنابئو می زند و حال از احتمال پیوستنش به چلسی گفت .
    ون در فارت به دیلی میل گفت : من می خواهم رئال مادرید را ترک کنم و در حال حاضر چلسی من را می خواهد و گزینه خوبی هم هستند . اگر هیدینک در چلسی بماند امیدوارم زود تر با این باشگاه قرارداد امضا کنم .
    لازم به ذکر است که ون در فارت با هم وطن خود یعنی گاس هیدینگ رابطه خوبی دارد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

فدراسیون روسیه مشکلی ندارد

طبق حرف های رئیس فدراسیون فوتبال روسیه ، گاس هیدینگ فصل آینده هم می تواند چلسی را در کنار روسیه هدایت کند
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با آن که هیدینگ چندین بار گفته در پایان فصل با چلسی خدا حافظی خواهد کرد رئیس فدراسیون فوتبال روسیه یعنی الکسی سروکین در مصاحبه ای نظرش را راجع به آینده هیدینگ گفت .
    سروکین به دیلی میل گفت : اگر چلسی بگوید که آنها خواستار حفط هیدینگ هستند ما آماده ی صحبت و به توافق رسیدن با آنها هستیم . ما با همین روند مشکلی نداریم . اگر چلسی و خود هیدینگ بخواهند ما هم مشکلی با مربی گری هیدینگ در چلسی نخواهیم داشت . البته به همین صورت که سر مربی روسیه هم باشد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

تقویم سال 1388

کانون هواداران چلسی ، تقویمی با موضوع تیم فوتبال چلسی را به عنوان عیدی به هواداران ایرانی اش تقدیم می نماید.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با فرا رسیدن سال جدید ، کانون هواداران چلسی که همواره در کنار هواداران بوده و از حمایت آنها سود برده است به منظور قدر دانی از زحمات آنها و همچنین اجرای سنت عیدی دادن به یکدیگر تقویم سال جدید را که در آن از عکسهای بازیکنان چلسی استفاده شده است را برای استفاده شما قرار داده است.

می توانید در زیر این تقویم را دانلود نمائید:

لینک دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بازی های انتخابی جام جهانی در آفریقا

دیدیر دروگبا و سلامون کالو موفق به گلزنی در رقابت های انتخابی جام جهانی در آفریقا شدند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,شب گذشته بازیهایی در قاره آفریقا برای سهمیه جام جهانی برگذار شد که در این بازی ها بازیکنانی از چلسی هم حضور داشتند.

ساحل عاج 5-0 مالاویدیر دروگبا کاپیتان تیم ملی ساحل عاج موفق شد در دقیقه 7 اولین گلش را از روی نقطه پنالتی بزند و گل دومش را در دقیقه 28 به ثمر برساند.کالو نیز در دقیقه 60 گل چهارم تیمش را به ثمر رساند.

غنا 1-0 بنین:مایکل اسین بهد از ماه ها مصدومیت بار دیگر برای تیمش بازی کرد و 90 دقیقه در زمین حضور داشت که تیمش با نتیجه 1-0 به پیروزی رسید

نیجریه 0-0 موزامبیک:جان اوبی میکل هم به طور کامل برای تیم ملی کشورش بازی کرد ولی آنها مقابل موزامبیک متوقف شدند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

دروگبا: باشگاهی بهتر از چلسی پیدا نمیکنم

دیدیر دروگبا از علاقه اش برای ماندن در چلسی صحبت کرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,دروگبا درباره اینکه قراردادش رو به اتمام است گفت:"وقتی قرارداد یک بازیکن در حال پایان است شایعات زیادی در مورد او به گوش میرسد که این طبیعی است ولی من در چلسی خوشحالم و یادم نرفته که انگلیس بهترین لیگ دنیاست.بنابراین پیدا کردن یک باشگاه بهتر از چلسی بسیار دشوار است!"

قرارداد دروگبا در انتهای فصل به پایان می رسد و مسولان چلسی به دنبال عقد قراردادی جدید با او هستند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

مالودا: چلسی را ترک نمی کنم

فلورنت مالودا شایعاتی مبنی بر اینکه می خواهد چلسی را ترک کند تکذیب کرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,مالودا هافبک چپ پا و 28 ساله چلسی که این فصل به دلیل مصدومیت های متوالی عملکرد خوبی نداشته درباره ماندن در چلسی گفت:"من ---- را برای اینکه به یک باشگاه بهتر بروم و به اهدافم برسم ترک کردم و از این کار پشیمان نیستم. ما فصل پیش هم قهرمان جام باشگاه های اروپا بودیم که با بد شانسی محض این افتخار را از دست دادیم. من تا پایان قراردادم در چلسی می مانم و این تیم را ترک نخواهم کرد."

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بوسینگوا مصدوم شد

خوزه بوسینگوا در بازی تیم ملی پرتغال مقابل سوئد مصدوم شد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, بوسینگوا دفاع راست قدرتمند چلسی در بازی تیم ملی کشور از ناحیه پای چپ مصدوم شد و دسته کم بازی آینده چلسی مقابل نیوکاسل را از دست خواهد داد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بوسینگوا مصدوم شد
    خدا کنه به بازی لیورپول برسه !

سه شنبه با لیورپول بازی داریم یا چهارشنبه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

خدا کنه به بازی لیورپول برسه !

سه شنبه با لیورپول بازی داریم یا چهارشنبه؟؟؟
    احتمالا میرسه ...
    بازی با لیورپول سه شنبه ۱۸ فروردین هست , شنبه هم با نیوکاسل بازی داریم ...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

5

بوسینگوا به بازی مقابل لیورپول می رسد؟

مدافع راست چلسی در جریان بازی تیم ملی پرتغال مقابل سوئد از نا ناحیه پای چپ دچار مصدومیت شد...

سایت گل : حضور ژوزه بوسینگوا مدافع ملی پوش چلسی در بازی چهارشنبه هفته آینده این تیم مقابل لیورپول در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در هاله از ابهام قرار دارد.

بوسینگوا در جریان بازی شنبه شب تیم ملی پرتقال مقابل سوئد از ناحیه پای چپ دچار مصدومیت شد.این مدافع 26 ساله بازی دوستانه سه شنبه تیم ملی کشورش مقابل آفریقای جنوبی را نیز از دست داد.

بازیکن اسبق پورتو به استمفورد بریج بازگشته تا تحت نظر تیم پزشکی چلسی قرار بگیرد.هنوز مشخص نیست آیا او می تواند در بازی شنبه مقابل نیوکاسل در لیگ برتر و بازی چهارشنبه هفته بعد در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل لیورپول به میدان برود یا خیر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •