اقا این لینکها که کار می کنن همین الان تست گرفتم ازشون نکنه با rapidshare مشکل داری ؟
اقا این لینکها که کار می کنن همین الان تست گرفتم ازشون نکنه با rapidshare مشکل داری ؟
آقا این لینکو ببینید کار میکنه من تست کردم مشکلی نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unforgiven2009; 14-03-2009 at 17:54.
بحث من سر اینه که این اختلاف ابعاد در سنسور درسته که با دوربین های slr قابل مقایسه نیست ولی روی کیفیت عکس تاثیر مستقیم و محسوس داره. در مورد وزن و ابعاد هم از این نظر گفتم که اگه یه نفر زوم زیاد براش مهم نباشه میتونه یه دوربین بخره که بجای این که بذاره تو کیف بذاره تو جیبش و با خودش این ور اون ور بره. به نظر من هم برای lx-3 زوم کم یه کمبود محسوب میشه ولی نه به اون شدت. یه ذره از لنزهای 55-18 دوربین های slr زومش بیشتره. نظر شخصی من اینه که کیفیت عکس و مشخصات lx-3 از fz-28 بهتره و 30 تومن هم اختلاف ناچیزیه ولی اگه خودم بخوام دوربین بخرم فکر نکنم بخرمش چون بعضی وقت ها یه موقعیتی پیش میاد که استفاده از زوم ضروری میشه. بستگی به استفاده داره.
در مورد اون نکته ای که گفتی هم به این دلیله که (تعریف از خودم نباشه) آدم واقع بینی هستم. و به عبارتی میگن دست بالا دست زیاده و هر دوربینی از جهتی خوبه و از جهتی فلانی بهش ارجحیت داره. باز هم میگم این که کدوم دوربین بهتره رو (به غیر از مشخصات دوربین) 2 تا فاکتور مشخص میکنه:
1- بودجه
2- کاربرد
اخه یک موضوعی است که شما بنا به مشاهدات چند عکس در سایت های مختلف هر کدوم را نسبت به دیگری ارجع می دونید که این میتونه نظر قطعی نباشه .مثلا من به موردی که در سایتی مثلا در مورد نویز دوربین بیان کرده هیچ وقت بر نخوردم.
بحسم سر این دو تا دوربین نیست lx3 بسار دوربین خوبیه اگه برای من زوم مهم نبود شاید این دوربینو می خریدم. کلی میگم اینجور مقایسه ها چیزی جز سردرگمی در انتخاب نداره چون واقعا اختلافات جزئی است و همه چیز کیفیت نیست. بعد مگه شما نمی گید lx3 قیمتش 450 تومنه. من fz28 رو 385 قیمت دارم.پس اختلاف 30 تومن نیست. در مورد اون مقایسه هم اگر زوم برای طرف مهم نیست چه لزومی داره بره دوربین با آن ابعاد بگیره؟ یا اگه زوم براش مهم باشه می شه بگی مثلا برو lx3 بگیر چون وزن اندازش کمه؟ بنظرم هر کدومو باید تو کلاس کاری خودش مقایسه کنید و این مسئله تا حدودی سلیقه ای است و ملاک برتری محسوب نمی شه.
خوبی دوربین های سوپر زوم اینکه همه چیز رو یکجا داره و شما احساس کمبود نمی کنید . هم ماکرو دارید هم واید دارید هم تله دارید هم تنظیمات گسترده دارید و...بجز مواردی که مربوط به دوربین های این رده میشه مثلا مسئله عمق میدانو نویز و...
سلام!
با 350 تومن دوربین فیلمبرداری بهتره یا دوربین دیجیتال ؟ اگر جواب دادید مدل هم ذکر کنید خیلی ممنون میشم!
سلام
بستگی داره فیلمبرداری می خواهید کنید یا عکاسی؟
سلام.ebi جان دستت درد نکنه.خیلی قشنگ بودن.
نگفتی که تنظیماتی که unforgiven میگه رو فوجی داره یانه.تنظیمات عکس شامل تنظیم کنتراست و .... رو خود دوربین داره یا نه.
unforgiven عکسهات خیلی قشنگ بودن.جالب اینجاست که هیچ وقت نمیخوای کم بیاری.در مورد هر موضوعی بحث میشه سریع یا عکس میزاری یا نظر میدی.ولی عکسات عالی بودن.خیلی دل خجسته ای داری.
unforgiven شماره تلفن نمایندگی پاناسونیک در اصفهان رو میدی؟
یا همون فوجی رو میگیرم یا fz28.
ببینم fz28 قیمتش چنده.بعد دیگه تصمیمم رو میگیرم.مرسی از همه دوستان که در این مدت کمک کردن.
برای کاربرد خانوادگی میخوام فکر کنم فیلمبرداری بهتر باشه ولی مطمئن نیستم! در واقع چنتا مدل دیدم ولی نمیتونم انتخاب کنم! اگر مدل بهتری میشناسید لطف کنید بگید ممنون میشم!
عکسبرداری: البته درسته گفتم 350 ولی هرچی کمتر پول بذارم خوب بهتره!
panasonic lumix fs3
canon a2000
canon sx110
canon sx10 این مدل رو یکی از آشنا هام از ژاپن چنتایی آورده به من به قیمت 350 تومن میده! بدون گارانتی و ...
فیلمبرداری: نظرم اول به هارد دیسکی هست و بعد دی وی دی بعد کاست! البته قیمت اولویت داره! اگر کیفیت عکسش هم خوب باشه که بهتر!
jvc gz-mg335
sony dcr-sr46
sony dvd 610
sony dcr-hc52
میشه یک مقایسه بکنید؟
دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی این مقایسه ای که شما میکنی مثل اینه که سینما خانوادگی رو با تلویزیون مقایسه کنی. این یه چیزه اون یه چیز دیگه. ولی میتونی یه تلویزیون بخری که سینما خانوادگی هم باهاش اشانتیون بدن. هر چند شاید اون جنس اشانتیون بهترین جنس نباشه.
در این مورد هم من پیشنهاد میکنم یه دوربین عکاسی بخری که قابلیت فیلم برداری قابل قبولی هم داشته باشه. قیمت sx10 که میگی خوبه. اینجا طرفای 450 تومنه.
تنظيم كنتراست من چيزي نديدم ولي يه گزينه داره به اسم شارپنس كه هارد و نرمال و سافت داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)