دوست عزیز ، اون زیرنویس دومی که تو صفحه 3 با عنوان دانلود با فرمت srt 1 هست ، نسخه کامل آن می باشد نه سی دی یک . که اونو راحت می تونی دو قسمتش کنی .
دوست عزیز ، اون زیرنویس دومی که تو صفحه 3 با عنوان دانلود با فرمت srt 1 هست ، نسخه کامل آن می باشد نه سی دی یک . که اونو راحت می تونی دو قسمتش کنی .
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Butterfly on a Wheel_[2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : 3at3at.net
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Funny Games Us_[2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : 3at3at.net
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Kiss Me Again_[2006 با فرمت idx*
RAYMOND
Last edited by RAYMOND_JOON; 21-10-2008 at 15:38.
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Love and Other Disasters_[2006 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : free-offline-mehran_h84
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Mother of tears -(Terza madre, La)_[2007 با فرمت idx*
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Mrs. Doubtfire_[1993 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : binyaz.net
RAYMOND
امتحانش کردم مشکل اینه که اصلا زیرنویس فارسی نیود نمی دونم کجایی بود خیلی خرچنگ غورباغه ای بود![]()
من دانلودش کردم . زیرنویسش فارسی بود و خیلی هم خوب نشون میداد . حالا این یکی رو بگیر ببین چطوره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Art Of The Devil III_[2008 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : ------------------ داوود ترکيان
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)