سلام من با گوشی که تماس می گیرم اگه طرف مقابل گوشی را بر نداره با دکمه قرمز نمی تونم تماس را قطع کنم و برای یک دقیقه گوشی قطع نمیشه مشکل از چیه نمیشه کاریش کرد
سلام من با گوشی که تماس می گیرم اگه طرف مقابل گوشی را بر نداره با دکمه قرمز نمی تونم تماس را قطع کنم و برای یک دقیقه گوشی قطع نمیشه مشکل از چیه نمیشه کاریش کرد
شاید مشکل از آنتن دهی سیم کارتتونه تو منطقه ای که هستید، من یه مدت با ایرانسل این مشکلو داشتم البته 5-6 ثانیه گیر می کرد!
آقایون باطری گوشیم باد کرده در گوشی بسته نمیشه، چه کار کنم؟!! باطری با کیفیت عالی و اصل کجا گیر میاد؟ قیمتش چنده؟
مال منم همین طوره
البته 15 ثانیه طول می کشه نه 1 دقیقه
بهترین گوشی همین مدله نوکیاست
بقیه ول معطلن
درباره دوربین جلویی اگه میشه یه مقدار توضیحات بدین
که به چه درد میخوره؟؟
چرا کیفیتش پایینه؟؟
با اون میشه فیلم و عکس گرفت ؟؟؟
با تشکر از مدیران عزیز
چرا از مدیرا تشکر می کنی؟!!
برای مکالمه تصویری هستش که تو ایران فکر نکنم هنوز سرویسش اومده باشه
این است n73 ! ولی جالبیش اینه که تو gsmarena یه ریویو هست که دوربین جلو رو با کیفیت خوب نشون میده!
بله میشه
دوستان موبایل من خود به خود بعضی وقتا خاموش می شه
می خوام بدونم چرا
ببخشید یه سوال داشتم.....
من میخوام یه فایلی که در قسمت Inbox من هست رو به یکی از فولدرام کپی کنم...این یه فایلی هست که یکی از دوستام برام فرستاده و مربوط به کامپیوتر هست حالا من فقط تو Inbox میتونم ببینمش و نمیدونم چه جوری فایل رو روی کامپیوتر بریزم...چه جوری میتونم به یه جا دیگه کپیش کنم؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید![]()
با اکسپلورر!!!!!!!
اگه این نرم افزار رو ندارین به تاپیک برنامه های کاربردی سری 60 ویرایش 3 برین و دان لود کنین.بعد از تو نرم افزار دکمه ی 4 رو بزنین تا به قسمت مسیج برین.بعد رو اون فایل مورد نظر برین و دکمه ی 2 رو بزنین تا اماده ی انتقال بشه.حالا به فایل مورد نظرتون ببرین و بریزین تو کامی.
راه ساده تر اینه که گوشی رو تو حالت پی سی سویت به کامی وصل کنید و برید تو فایل رمنیجر و از اونجا به مسیجاتون دسترسی پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)