بهترین نظر رو دادن !!نظر بدید ... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یاشار جان شما به داییت بگو یه Ati 3870x2 بیاره که دوال Gpu هست و قیمت جهانیشم 450 $
به نظر من برد . . Asus
خداس
بهترین نظر رو دادن !!نظر بدید ... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یاشار جان شما به داییت بگو یه Ati 3870x2 بیاره که دوال Gpu هست و قیمت جهانیشم 450 $
به نظر من برد . . Asus
خداس
اوکی ،ولی اون سوال دوم مربوط به سی پی یو رو میخواستم جای دیگه بپرسم که اشتباها اینجا نوشتم که بعد تصحییحش کردم ولی شما فورا نقل قولش کردین..دو ست عزیز پستتو یه جا ویرا یش کن تا راحت جو ابتو بیگری ممنون
میشه در مورد این کارت و اینکه چقدر کارایی داره یه خرده توضیح بدین،و میخواستم بدونم با مادر برد asus p5 p800 se سازگاری داره یا نه؟با این بو دجه اگه نگاه کرده باشی می تو نی XFX - GeForce 8600 GT - 256MB بگیری با قیمت
125 یا بیستر ولی بارم خود ت قیمت بگیر تا 100% مطمئن شی و بقیه ی پولتو خرج بقیه ی قطعات کن
به فکرش هستم.تا از او نها هم کم نیاری چون بازیها بیشتر به 2 گیگ رم و سواس دارن عالی میشه و از طرف بقیهی قطعات مطمئنی که کم نمی یاره
متاسفانه پولشو ندارم. واسه سی پی یو دوهسته ای چقدر باید مایه بذارم(البته باید با مادر بردم سازگار باشه ها)اگه شما بتو نید حد اقل به کور تو دو مجهز شید بهتره و لی سی پیو یو ی شما کمی ضیفه برای این گو نه بازیها
اعصا بت خورد می شه شما یه چیزی باید جمع کنید که با کا رت گرا فیکتو ن هم مچ بشه و کلا سشو پایین نیاره (کاراییشو)
از راهنماییت ممنونم.
درسته ولی سوالات بعدی من در مورد گمرک اینها و کلا سوالات من بی جواب مونده ...
در ضمن کارت گرافیکم Agp نیست Pci Express هست ...
تازه نگفتید کدوم به صرفه تره .. یعنی میارزه که 2 تا 3870 بدون گارانتی بگیرم ؟
اگه كسي سوال yashar2012 رو جواب بده ممنون مي شم چون منم همون سوال رو دارم يعني آوردن قطعات كامپيوتر به صورت محدود(يعني مثلا يه cpu و يك كارت گرافيك و يك main) شامل حق گمرك مي شه يا نه؟
خير دوست عزيز من مي خوام كه تصوير مانيتور را از خروجي TV كارت گرافيكي به تلوزيون وصل كنم.در ضمن از چندين سري از كارت گرافيك هاي جيفورس تست گرفتم اما مشكلم حل نشده!
فكر نمي كنم گمرك مشكلي ايجاد كنه مگر اينكه قطعات زياد باشه. من به خواهرم كه تو امريكا هست گفتم يه قطعه برام بياره ولي اينجور كه پرسيده بود مثل اينكه از اونطرف اجازه آوردن قطعات كامپيوتري رو نميدن. حالا شايدم بشه يه جوري رد كرد ولي جنس هاي اونجا هم اكثرا چيني هست.اگه كسي سوال yashar2012 رو جواب بده ممنون مي شم چون منم همون سوال رو دارم يعني آوردن قطعات كامپيوتر به صورت محدود(يعني مثلا يه cpu و يك كارت گرافيك و يك main) شامل حق گمرك مي شه يا نه؟
کارت گرافیکی که فیفا 08 و بالاتر رو ساپورت کنه چیه و قیمت ؟
من 64 دارم و صفحه سیاه میشه. کلا چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید؟ قیمت هم معقول باشه؟
بودجه تعیین کنید و سایر قطعاتتون رو هم بگید .. ولی به نظر میرسه که مادربوردتون Agp ساپورت میکنه که باید سراغ 6200 با قیمت تقریبی 50 تومان برید .کارت گرافیکی که فیفا 08 و بالاتر رو ساپورت کنه چیه و قیمت ؟
من 64 دارم و صفحه سیاه میشه. کلا چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید؟ قیمت هم معقول باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)