تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 585 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر بدید ... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بهترین نظر رو دادن !!
    یاشار جان شما به داییت بگو یه Ati 3870x2 بیاره که دوال Gpu هست و قیمت جهانیشم 450 $
    به نظر من برد . . Asus

خداس

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میگم اوردن این قطعات حق گمرک نداره؟

داره خودمونی میشه black hawk84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دو ست عزیز پستتو یه جا ویرا یش کن تا راحت جو ابتو بیگری ممنون
    اوکی ،ولی اون سوال دوم مربوط به سی پی یو رو میخواستم جای دیگه بپرسم که اشتباها اینجا نوشتم که بعد تصحییحش کردم ولی شما فورا نقل قولش کردین..
    با این بو دجه اگه نگاه کرده باشی می تو نی XFX - GeForce 8600 GT - 256MB بگیری با قیمت
    125 یا بیستر ولی بارم خود ت قیمت بگیر تا 100% مطمئن شی و بقیه ی پولتو خرج بقیه ی قطعات کن
    میشه در مورد این کارت و اینکه چقدر کارایی داره یه خرده توضیح بدین،و میخواستم بدونم با مادر برد asus p5 p800 se سازگاری داره یا نه؟
    تا از او نها هم کم نیاری چون بازیها بیشتر به 2 گیگ رم و سواس دارن عالی میشه و از طرف بقیهی قطعات مطمئنی که کم نمی یاره
    به فکرش هستم.

اگه شما بتو نید حد اقل به کور تو دو مجهز شید بهتره و لی سی پیو یو ی شما کمی ضیفه برای این گو نه بازیها
    اعصا بت خورد می شه شما یه چیزی باید جمع کنید که با کا رت گرا فیکتو ن هم مچ بشه و کلا سشو پایین نیاره (کاراییشو)
    متاسفانه پولشو ندارم. واسه سی پی یو دوهسته ای چقدر باید مایه بذارم(البته باید با مادر بردم سازگار باشه ها)

از راهنماییت ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بهترین نظر رو دادن !!
    درسته ولی سوالات بعدی من در مورد گمرک اینها و کلا سوالات من بی جواب مونده ...

در ضمن کارت گرافیکم Agp نیست Pci Express هست ...

تازه نگفتید کدوم به صرفه تره .. یعنی میارزه که 2 تا 3870 بدون گارانتی بگیرم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درسته ولی سوالات بعدی من در مورد گمرک اینها و کلا سوالات من بی جواب مونده ...

در ضمن کارت گرافیکم Agp نیست Pci Express هست ...

تازه نگفتید کدوم به صرفه تره .. یعنی میارزه که 2 تا 3870 بدون گارانتی بگیرم ؟
    اگه كسي سوال yashar2012 رو جواب بده ممنون مي شم چون منم همون سوال رو دارم يعني آوردن قطعات كامپيوتر به صورت محدود(يعني مثلا يه cpu و يك كارت گرافيك و يك main) شامل حق گمرك مي شه يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم از بین
    asus en 8600gt silent 512 ddr2
    gigabyte8600gt
    8600 اسپارکل کدام رو پیشنهاد مکنید اگه تو این قیمت گرافیک بهتری هم هست بگید چون هیچی از گرافیک سردرنمیارم
    مادربوردم 945 ecs p-a

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

شما کارت tv جدا دارین

فکر کنم تو قیمت های پایین جیفورس 8500 کافی باشه
    خير دوست عزيز من مي خوام كه تصوير مانيتور را از خروجي TV كارت گرافيكي به تلوزيون وصل كنم.در ضمن از چندين سري از كارت گرافيك هاي جيفورس تست گرفتم اما مشكلم حل نشده!

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگه كسي سوال yashar2012 رو جواب بده ممنون مي شم چون منم همون سوال رو دارم يعني آوردن قطعات كامپيوتر به صورت محدود(يعني مثلا يه cpu و يك كارت گرافيك و يك main) شامل حق گمرك مي شه يا نه؟
    فكر نمي كنم گمرك مشكلي ايجاد كنه مگر اينكه قطعات زياد باشه. من به خواهرم كه تو امريكا هست گفتم يه قطعه برام بياره ولي اينجور كه پرسيده بود مثل اينكه از اونطرف اجازه آوردن قطعات كامپيوتري رو نميدن. حالا شايدم بشه يه جوري رد كرد ولي جنس هاي اونجا هم اكثرا چيني هست.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

کارت گرافیکی که فیفا 08 و بالاتر رو ساپورت کنه چیه و قیمت ؟

من 64 دارم و صفحه سیاه میشه. کلا چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید؟ قیمت هم معقول باشه؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کارت گرافیکی که فیفا 08 و بالاتر رو ساپورت کنه چیه و قیمت ؟

من 64 دارم و صفحه سیاه میشه. کلا چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید؟ قیمت هم معقول باشه؟
    بودجه تعیین کنید و سایر قطعاتتون رو هم بگید .. ولی به نظر میرسه که مادربوردتون Agp ساپورت میکنه که باید سراغ 6200 با قیمت تقریبی 50 تومان برید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •