سلام![]()
پیرامون این عکس جذاب و با کیغیت!
دهه ی 90 هم گفته میشد در روسیه نوعی از موجودات بیگانه یافت شده!
اما هیچ وقت نه درست حسابی تایید شد نه تکذیب!
این عکس هم به شدت حس میکنم Fake باشه!
سلام![]()
پیرامون این عکس جذاب و با کیغیت!
دهه ی 90 هم گفته میشد در روسیه نوعی از موجودات بیگانه یافت شده!
اما هیچ وقت نه درست حسابی تایید شد نه تکذیب!
این عکس هم به شدت حس میکنم Fake باشه!
من شرمنده شدم. شما ببخشید.
[QUOTE=hamidras;5398486]فيلم و عكس از بيگانه خاكستري زنده -روسيه
][/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خصوصا به اون بخش فیلم که این شخصیت وا می ایسته دوربین رو نگاه میکنه علاقه ویژه پیدا کردم.
دوستان ما میان هر چی اعتبار دنیای دانشه زیر سوال میبرن. کل سازمان های علمی دنیا رو بی اعتبار میدونن. به نظرشون همه منجم ها و دانشمند ها عامل حکومت ها هستن و همه حکومت ها هم در توطئه ها و پنهان کاری با هم شریکن. تمام اسناد رخداد های علمی رو هم ( مثل همین ماجرای بامزه دروغی بودن سفر انسان به ماه ) جعلی معرفی میکنن.
بعد این فیلم دیدنی و جذاب رو به عنوان سند میارن اینجا معرفی میکنن . آدم میمونه واقعا.
من سوال های بی جواب دارم اینجا از خیلی قبل.
راهی که طرف داران بشقاب پرنده میتونن باهش دروغی بودن یک ادعا رو بفهمن چیه؟
چرا هیچ وقت طرفداران بشقاب پرنده نمونه های جعلی و دروغی رو معرفی نکردن. این وظیفه رو همیشه بی اعتقادان به بشقاب پرنده به عهده داشتن ( همین تاپیک مدرکش)
اگه منظورتون منه که من معتقد بودم جعلیه چون تحقیقی در بارش نکرده بودم.دوستان ما میان هر چی اعتبار دنیای دانشه زیر سوال میبرن. کل سازمان های علمی دنیا رو بی اعتبار میدونن. به نظرشون همه منجم ها و دانشمند ها عامل حکومت ها هستن و همه حکومت ها هم در توطئه ها و پنهان کاری با هم شریکن. تمام اسناد رخداد های علمی رو هم ( مثل همین ماجرای بامزه دروغی بودن سفر انسان به ماه ) جعلی معرفی میکنن.
با توضیحات شما و یه مقدار تحقیق قانع شدم که حقیقت داشته.
این فیلمم که تابلو ساختگیهبعد این فیلم دیدنی و جذاب رو به عنوان سند میارن اینجا معرفی میکنن . آدم میمونه واقعا.
شبکه های کوچیک برای مطرح شدن معمولا از این کارا میکنن.
وای مگر انسان به ماه صفر کرده ؟مثل همین ماجرای بامزه دروغی بودن سفر انسان به ماه
کی چرا من ندیدم
دیروز رفتن؟ ساعت چند؟ کی میرسن؟ تلفن داری ؟
بگو هر وقت رسیدن به من زنگ بزنن![]()
سلام . نه. کلی بود.اگه منظورتون منه
سعید جان ; منتظر ریفرنسش هستم.
سکوت در برابر ارائه شواهد نظیر مورد اخیر , نشانه تایید و یا تکذیب اون مورد نیست.
بلکه بیان کننده نامعلوم بودن درستی یا عدم درستی اون هست.
شما که کل تاپیک رو مورد مثال قرار میدید ; دقت نظر رو در مطالعه کل اون - بشکل بیطرفانه - هرگز نداشته اید.
(صفحه 196 , پست 1955):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همانطور که " کلیت " موارد پیش آمده در رابطه با شهود اشیائ پرنده ناشناس رو نمیشه زهره و بالن هواشناسی و ... پنداشت ; به همان طریق هم " نتیجه گیری راست و مستقیم " و اولویت قرار دادن برای هر پدیده مشابهی رو وسیله پروازی برونزمینی ها دانستن خطاست.
" فقط 5 در صد " آنچه که در رسانه ها و نیز عکس ها و فیلم های موجود در نت دیده میشه قابل تامل و قابل بررسی هستند.
مابقی یا حاصل کار افراد بیکار(60 درصد) و یا دستپخت مراکز حکومتی( 35 درصد) برای گم کردن رد گاف هاشون هست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by seamack; 12-09-2010 at 21:35.
بچه ها تا حالا دیدید یه ستاره حرکت کنه؟من چند وقت پیش همچین موردی رو دیدم
چی بوده؟
اگه منظورت چشمک زدنه که ...
اگه منظورت حرکت تند هست احتمالا ماهواره بوده که تو دیدی
اگه منظورت طی چند هفته آزمایش بوده حتما سیاره هست
اگه چند ساله که داری مطالعه میکنی یک ستاره ای هست که حرکتش از بقیه ی ستاره ها سریع تره اسمش یادم رفته ولی می دونم که در مقایسه با دیگر ستاره ها خیلی سریعه
ولی همچنان 95 درصد حاصل کار افراد بیکار و مراکز حکومتی رو به عنوان مدرک معرفی میکنید و بعد از بررسی و رد اعتبار توسط مخالفان به سراغ موارد مشابه بعدی میروید... (منظور شخص شما نیست)نوشته شده توسط seamack
سوال اینه که چرا در سایت های وابسته به طرفداران UFO و ... ، دیتابیسی از موارد جعلی پیدا نمیشه تا حداقل علاقه مندان رو از گمراهی به وسیله حکومت ها نجات بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)