مشكلي نيست پيش مياد ولي مثل اينكه قيمت كنسولها توي شيراز ارزون تر از تهرانه اين در مورد ps3 هم بود من پرسيدم چجوريه!!!!!!![]()
مشكلي نيست پيش مياد ولي مثل اينكه قيمت كنسولها توي شيراز ارزون تر از تهرانه اين در مورد ps3 هم بود من پرسيدم چجوريه!!!!!!![]()
PSP تو تهران قيمتش عشقيه از 190 هست تا 350 تومنم من ديدم بستگي به جاي مغازه داره !مشكلي نيست پيش مياد ولي مثل اينكه قيمت كنسولها توي شيراز ارزون تر از تهرانه اين در مورد ps3 هم بود من پرسيدم چجوريه!!!!!!
من هفته پیش که رفتم توپخونه هنوز نیومده بود. الان را نمی دونم...
سلام به همگي........من يه سوال فني دارم...آيا ميزان flash0 و flash1 توي psp slim افزايش پيدا كرده؟؟؟؟؟
از جفتتون متشکرم.
فقط چند تا سوال دیگه هم دارم:
اول اینکه شنیدم باید خود دستگاه رو هم کرک کنم تا بازی های کپی روش اجرا شه...این چطوریاست؟
دوم اینکه این slim با fat به جز توی سایز تفاوتی هم با هم دارند؟
من بین 360 و ps3 و psp موندم!
از یه طرف اون دوتا خیلی خوبن ولی حتما باید وصلشون کنی به tv و ...
ولی psp چون قابل حمله و خیلی خوشکله خیلی قلقلکم میکنه!!
راستی من الان قیمت 360 و ps3 دستم نیست...اونا چندن؟
فکر نکنم فرقی داشته باشه !
آره باید کرکش کنیم که کرک کردنش کاری نداره ! ( فکر کنم بیشتر مغازه ها کرک شده بفروشن )
PSP معمولی و Slim هم از نظر وزن ، نوع باز شدن در UMD ( منظورم اینه که بیشتر باز میشه ) ، نوع باز شدن در مموری کارت ، نداشتن برد اینفرارد در PSP Slim ، بالا بودن صدای PSP Slim و در PSP Slim نوع پک فرق داره و به همراهش یه دونه کابل وصل شدن به TV هم داره !
راجع به سوالت که گفته بودی بین Xbox 360 و PSP موندی باید بگم بستگی به نظره خودت داره ! ولی اگه نظره منو بخوای می گم یه دونه Xbox 360 بخری بهتره !
NFS Pro Street برای PSP در تاریخ Feb 18, 2008 منتشر می شود ( یعنی تقریبا 3 ماه دیگه ) ، انگار روی کنسول PSP می خوان بیشتر روش کار کنند . ( همانطور که در نسخه ی Carbon بر روی کنسول PSP بیشتر از بقیه کنسول ها کار کردند . )
سلام.
دوستان بالاخره این psp ما رسید(کادو گرفتم برا داداشم)
مدل اسلیم رنگ پیانو بلک.
فقط 3 تا سوال.
1-چطوری کپی خور میشه؟
2- چطوری میشه روش بازی ریخت؟
3-تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
ممنون
سلام
رسول جان منش نیدم شما ساکن شیرازین میشه بگین psp تون رو از کجا خریدین؟
(اگه توی تاپیک ایرادی داره توی پیغام خصوصی بگین.)
پرو استریت برای psp عرضه شده؟
راستی وزن دقیقش رو میدونین چه قدر هست؟
1. اول فريم ور حاضر دستگاهتون رو بگيد چنده !1-چطوری کپی خور میشه؟
2- چطوری میشه روش بازی ریخت؟
3-تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
2. وقتي كپي خور شد يه پوشه رو مموري ايجاد مي شه به اسم iso بازي ها رو مي ريزي اون تو اجرا مي كني !
3. اسليم مي دونم هشت گيگم ساپورت مي كنه ولي تو دفترچشم نگا كن ببين تا چقدر نوشته !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)