من هم خيلي دوست دارم بتونم آپ لود كنم ولي نميدونم بايد چيكار كنم
يعني مراحل كاري رو بلد نيستم ولي خوب از شماها ممنونم و تشكر ميكنم پيشنهاد ميكنم كارهاي تصويري بامزه و آموزندتون زياد بشه
من هم خيلي دوست دارم بتونم آپ لود كنم ولي نميدونم بايد چيكار كنم
يعني مراحل كاري رو بلد نيستم ولي خوب از شماها ممنونم و تشكر ميكنم پيشنهاد ميكنم كارهاي تصويري بامزه و آموزندتون زياد بشه
دوست عزیز کافی در یکی از سایت هایی که فایل را میشه آپ کرد مثل 4shared.com فایلت را قرار بدی و بعد از این که فایلت را آپ کردی آدرس لینکش را در سایت بزاری.
امیدوارم مطلب من مفید برات مفید باشه.
سوتی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir2011; 07-08-2007 at 02:16.
اشتباه گرفتن اتو بجای گوشی تلفن!!!
داور نگون بخت
صحنه های زیبای پاتیناژ
دوست عزیز آخه مسئله اینه که با این اوضاعی که نمی شه لینک مستیم گذاشت تا با زدن گزینه سیو تارجن از... لینکهای پرشین گیگ رو دانلود کرد دیگه هیچ مرورگری پیدا نمیشه که با نوشتن آدرس در قسمت آدرس بارش لینکهای پرشن گیگ رو دانلود کرد.برنامه دپ رو هم بسیاری از آنتی اسپای وارها و آنتی ویروسها تروجان و ویروس می شناسن
از زحمت همه دوستان ممنونم،مخصوصا boy iran . یه پیشنهاد داشتم. میگم اگر شما این کلیپای فوتبالی رو خودتون به 3gp تبدیل می کنید بهتر اونا رو به mp4 تبدیل کنید چون 3gp هاشو اصلا نمیشه دید(مثل کلیپ کاشته رونالدینیو).درسته اسم تاپیک 3gp های خنده دار جالب و دیدنی (ایرانی و خارجی) هستش اما فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.اگرم که خودتون از جای دیگه به صورت 3gp می گیرین که خوب اون یه حرف دیگس.
در هر صورت دستتون درد نکنه.
دوست عزیز بیشتر گوشی های سونی اریکسون ام پی 4 رو نمی تونن نمایش بدن به طور عادی.
دوستان به این جهت از 3جی پی استفاده می کنن که همه گوشی ها ساپورتش می کنن.
البته اگر کیفیتش رو ببرن بالاتر بهتر می شه(ریت).
بزودی لینک های تصحیح شده !!!
Last edited by e.khafan!; 07-08-2007 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)