منظورم اين بود كه محدوديت تو دانلود ندارم و الا اونو كه گفتي كه خودم مي دونستم
يه سوال ديگه هم كرده بودم ميشه اون رو هم جواب بدين
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
منظورم اين بود كه محدوديت تو دانلود ندارم و الا اونو كه گفتي كه خودم مي دونستم
يه سوال ديگه هم كرده بودم ميشه اون رو هم جواب بدين
سلام
من به داتک سفارش Adsl دادم و اونها از روزی که مودم رو فرستادن هزینه خدماتشون رو حساب کردند در صورتی که مخابرات 10 روزه دیگه خط رو فعال می کنه آیا این درسته و همه جا ای طوریه؟
دوست من
تا اونجایی که من می دونم این طوری نیستش چون من از اسیاتک و هم از سپنتا خط داشتم هر دو از اولین کانکت شما به اینترنت به صورت اتوماتیک شروع به حساب می کنه اگه این جوری که شما می گی خیلی ظلم حتما زنگ بزن با مسول فروشت صحبت کن
دوست عزيز اگر لطف كنيد براي منهم توضيح دهيد .درضمن شما از كدام سرويس صبا استفاده مي كنيد از سرويس با محدوديت 2 يا 5
دوستا ن مي خواستم نظرتان را در باره اين سرويس شهراد بدونم
ارسال 64 دريافت 128 .... روزي چهار ساعت ...بدون محدوديت ..... يك ماهه..... ده هزار تومان
Last edited by zaza; 24-08-2007 at 23:36.
دقیقا به منم همینو گفتن!!!
من امروز زنگ زدم داتك پرسيدم گفتند كه از همون موقع كه راه بيفته هزينه خدمات رو حساب مي كنيم و مشكلي نداره
اگه بزاري كه خوب ميشه. من كامپيوتر روشن ميشه 2 تا يوزر داره اونجوري بايد يه يوزر كنم كه مستقيم وارد دسكتاپ بشه؟؟؟ در ضمن وقتي بياد بالا وصل بشه چطوري دانلود ميكنه بايد از قبل چيزايي كه ميخواي دانلود كني رو گرفته باشي درسته؟؟ وگرنه از كجا ميدونه چي رو دانلود كنه
شما از كجا گرفتي؟؟؟؟ در ضمن شما ميگي 512 موقعي كه دانلود ميكني transrate شما 512 هستش؟؟؟ من دوستم آشناداره 512 گرفته واقعا هم 512 هستش فيلم رو سريع دانلود ميكنه . شما ببين transrate واقعا رو چنده با خود اينترنت اكسپلولر نه دانلود منيجر
اقا اول و آخرش بايد آشناداشته باشيد حالا تو مخابرات يا خود آي اس پي ها يا وازارت اطلاعات ارگان هاي نظامي خلاصه يه جا بايد پارتي داشته باشي و خرت بره ببين چه اينترنتي ميتوني بگيري اصلا نيازي به آي اس پي نيستش خودت ديش بزار پهناي باند نامحدود حالش رو ببر وزارت اطلاعات اكي بده حله. من كسايي رو دارم كه اينجورين. يكي ميگفت با 200 هزار مياد غير قانوني ميزاره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)