تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 216 از 645 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست من حداکثر سرعت دانلود 256 میشه 32 کیلو بر ثانیه ولی به دلیل مسافت و کیفیت پایین شرکت ها سرعت معمولا پایین تر از این هستش حداکثر برسه 30 کیلو بر ثانیه در ماه اگه متوسط دانلود شما رو 28 کیلو بگیریم در ساعت شما می تونی 100مگابایت دانلود داشته باشی در 24 ساعت میشه 2.4G می تونی و در یک ماه هم میشه 72.5G دانلود کنی
    خوب معلومه باید با شرکت مورد نظر قرار داد ویژه به بندی البته اگه توان مالی خوبی داری توصیه می کنم خودت یه سرور مجزا بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    منظورم اين بود كه محدوديت تو دانلود ندارم و الا اونو كه گفتي كه خودم مي دونستم
    يه سوال ديگه هم كرده بودم ميشه اون رو هم جواب بدين

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من به داتک سفارش Adsl دادم و اونها از روزی که مودم رو فرستادن هزینه خدماتشون رو حساب کردند در صورتی که مخابرات 10 روزه دیگه خط رو فعال می کنه آیا این درسته و همه جا ای طوریه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

7

سلام
    من به داتک سفارش Adsl دادم و اونها از روزی که مودم رو فرستادن هزینه خدماتشون رو حساب کردند در صورتی که مخابرات 10 روزه دیگه خط رو فعال می کنه آیا این درسته و همه جا ای طوریه؟
    دوست من
    تا اونجایی که من می دونم این طوری نیستش چون من از اسیاتک و هم از سپنتا خط داشتم هر دو از اولین کانکت شما به اینترنت به صورت اتوماتیک شروع به حساب می کنه اگه این جوری که شما می گی خیلی ظلم حتما زنگ بزن با مسول فروشت صحبت کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر من هم صبا از همه بهتره تازه شبانه هم که داره من راحت هر شب تا 500 مگ دانلود دارم البته بجز شب جمعه ها)
    اصلا هم لازم نیست برای اینکه از شبانش استفاده کنین صاعت 3 صبح از خواب نازتون بیدار بشین . با یه تغییراتی تو بایوس و یک نرم افزار دانلود منجر میتونین بدون اینکه از خواب بیدار بشین خود کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل بشه و دانلود کنه و وقتیکه دانلودش تموم شد کامپیوتر رو خاموش کنه!!
    اگه کسی این روش رو لازم داره بگه تا آموزش رو براش بزارم
    دوست عزيز اگر لطف كنيد براي منهم توضيح دهيد .درضمن شما از كدام سرويس صبا استفاده مي كنيد از سرويس با محدوديت 2 يا 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستا ن مي خواستم نظرتان را در باره اين سرويس شهراد بدونم
    ارسال 64 دريافت 128 .... روزي چهار ساعت ...بدون محدوديت ..... يك ماهه..... ده هزار تومان
    Last edited by zaza; 24-08-2007 at 23:36.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام
    دقیقا به منم همینو گفتن!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من امروز زنگ زدم داتك پرسيدم گفتند كه از همون موقع كه راه بيفته هزينه خدمات رو حساب مي كنيم و مشكلي نداره

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به نظر من هم صبا از همه بهتره تازه شبانه هم که داره من راحت هر شب تا 500 مگ دانلود دارم البته بجز شب جمعه ها)
    اصلا هم لازم نیست برای اینکه از شبانش استفاده کنین صاعت 3 صبح از خواب نازتون بیدار بشین . با یه تغییراتی تو بایوس و یک نرم افزار دانلود منجر میتونین بدون اینکه از خواب بیدار بشین خود کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل بشه و دانلود کنه و وقتیکه دانلودش تموم شد کامپیوتر رو خاموش کنه!!
    اگه کسی این روش رو لازم داره بگه تا آموزش رو براش بزارم
    اگه بزاري كه خوب ميشه. من كامپيوتر روشن ميشه 2 تا يوزر داره اونجوري بايد يه يوزر كنم كه مستقيم وارد دسكتاپ بشه؟؟؟ در ضمن وقتي بياد بالا وصل بشه چطوري دانلود ميكنه بايد از قبل چيزايي كه ميخواي دانلود كني رو گرفته باشي درسته؟؟ وگرنه از كجا ميدونه چي رو دانلود كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من سرغت 512 گرفتن با 5gig وماهيانه 18 تومن حالا بريد حال كنيد كه دارين چه قيمتاي عجيبي مي دين براي اينترنت
    شما از كجا گرفتي؟؟؟؟ در ضمن شما ميگي 512 موقعي كه دانلود ميكني transrate شما 512 هستش؟؟؟ من دوستم آشناداره 512 گرفته واقعا هم 512 هستش فيلم رو سريع دانلود ميكنه . شما ببين transrate واقعا رو چنده با خود اينترنت اكسپلولر نه دانلود منيجر

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا اول و آخرش بايد آشناداشته باشيد حالا تو مخابرات يا خود آي اس پي ها يا وازارت اطلاعات ارگان هاي نظامي خلاصه يه جا بايد پارتي داشته باشي و خرت بره ببين چه اينترنتي ميتوني بگيري اصلا نيازي به آي اس پي نيستش خودت ديش بزار پهناي باند نامحدود حالش رو ببر وزارت اطلاعات اكي بده حله. من كسايي رو دارم كه اينجورين. يكي ميگفت با 200 هزار مياد غير قانوني ميزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •