اره دقیقا یوتیوب هیچ مشکلی نداره ولی توییچ چرا
شبا بیشتر میشع ولی همون شبا هم یوتوب خوبه
اره دقیقا یوتیوب هیچ مشکلی نداره ولی توییچ چرا
شبا بیشتر میشع ولی همون شبا هم یوتوب خوبه
وقتی قیمت و حجم مخابرات رو دیدم ثبت نام کردم
وقتی که میخواستم حجم بخرم ازش و استفاده کنم
![]()
پینگ سرور داخلی
به روز رسانی
ایراد از سمت من بود ... با تغییر ANNEX از A به M حل شد:
Last edited by آرین 0098; 03-12-2018 at 18:02.
برای منم این طوری شده. توی یکی دو روز اخیر وارد پنل که میشم، مثلاً مینویسه از ساعت 18 تا 20 شما 200 مگ مصرفی کردی و دوباره پایینش همین ساعت رو مینویسه و باز میگه شما 210 مگ مصرف کردی.
با این برنامههای نمایش حجم هم امتحان کردم و یه فایل 10 مگی گرفتم. توی برنامه نوشت که 20 مگ مصرف شده و توی پنل هم دو تا 10 مگ حساب کرده.
ماشاالله سیستم پاسخگوییشون هم که خیلی قشنگه. زنگ زدم ببینم جریان چیه، میگه شما نفر 84ـم هستین! یعنی تا نوبت بهم برسه دیگه نوه و نتیجههام باید سوال بپرسن.
اگه بخوایم وسط دوره پکیج رو عوض کنیم، حساب و کتابش چه جوری میشه؟
مثلاً من شنبه غزال ۲ مگ تا ۸ مگ، پس پرداخت، ماهانه گرفتم و الآن می خوام به ۱۶ مگ، پیش پرداخت، ماهانه تغییر بدم.
ترافیک من رو اشتباهی 2 برابر حساب کرده. زنگ هم که میزنم حالیش نمیشه طرف. چیکار باید کنم؟ هر اتصال رو 2 برابر شمرده.
فکر نمیکنم تغییر annex تو پینگ تاثیر بزاره ، تو تست اول هم سرعت دانلود و آپلود شما خوبه
سلام.
من همچین کاری کردم.البته من هردو طرحم پس پرداخت بور.
مثلا طرح ۸ مگ شما ۲۵۰۰۰ ماهانه هست. فکر کنم ۲۵۰۰۰ تقسیم بر تعداد روزهای ماه میکنن هزینه هرروز در میاد.
شما ۱۳ آذر طرح عوض کنید ۱۳ تا در اون مبلغ ضرب میشه.
من اینجور فکر میکنم.
حتما از چند نفر تو ۲۰۲۰ و مخابرات قبلش بپرسید.
سیستم مخابرات خیلی خر در چمن هست.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام
برای ثبت نام سرویس مخابرات سایتی و یا پنلی نیست؟ حتما باید حضوری مراجعه کرد؟
من برای دوستم میخواستم طرح غزال 512 به 2 مگ رو بگیرم اشتباها سرویس 6 ماهه 512 معمولی پیش پرداخت رو زدم و پرداخت هم کردم به نظرتون میشه عوض کردش به طرح غزال و مابقی مبلغ رو پرداخت
اینم بگم یکی 2 باری زنگ زدم 2020 میگفتن نمیشه
اینو پرسیدم بخاطر اینکه دوستان میگن 2020 درست حسابی جواب نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)