سوال شما یعنی چی؟
پول درمان رو میدن؟
مرخصی درمان میدن؟
اجازه درمان میدن؟
سوال رو درست بپرسین
سوال شما یعنی چی؟
پول درمان رو میدن؟
مرخصی درمان میدن؟
اجازه درمان میدن؟
سوال رو درست بپرسین
شرمنده فقط مدت زمان استعلاجی چند روزه ؟(استراحت در منزل)
Last edited by JING3LKHAN; 20-04-2014 at 19:14.
سلام
کسایی که بعد اموزش، نیروی انتظامی تهران افتادن برای تقسیم دوباره باید کجا برن ؟
جدیدا سوالات تو تاپیک مبهم شده یا من درکم اومده پایین.
اگه شما آموزشت تموم شده پس تقسیم شدی افتادی یه جایی تو تهران دیگه .
پس تقسیم دوباره چیه؟!!![]()
بله بعد از آموزشی ممکنه شما تهران بیفتید و تهران باز شما رو به استان های دیگه تقسیم کنند
در بهداری کل ناجا تمام سربازان تهران کد میخورن و اونجا دوباره به سایر استان ها تقسیم میشوند
که در هیچ مرحله ای مشخص محل تقسیم شما تا لحظه ای که اعلام نکنند مشخص نیست
ممکنه دکتر برات 1 ماه بنویسه اما مطمعن باش پزشک بهداری باید برات تایید کنه که در صورتی که آشنا باشه همش تایید میشه یعنی یک ماه
در غیر این صورت دو هفته
تمام استعلاجی ها بستگی به پارتی داره
سلام خدمت مسئولان عزیز این سایت مفید ... عذر میخوام چند تا سوال دارم ... برادر من با مدرک لیسانس امروز اموزشیش در 01 تهران تموم شد و خبر داده کد خورده در قسمت مهمات نیروی زمینی ارتش لواسون ... حالا سوال های من اینه . 1) این کلمه مهمات خانواده منو نگران کرده و منظور از مهمات در این پادگان چیه ؟ 2)روز های تعطیلی دارن . ندارن .و کلا دوره سختیه یا نه ؟ 3)احتمال اینکه بعد این دوره به جاهای بد که ربطی به مهمات این چیزها داشته باشه انتقال داده باشن زیاده ؟ 4) اگه چیزی دیگه در مورد قسمت مهمات نیروی زمینی ارتش لواسون میدونین اطلاع بدید ؟ ... یه دنیا ممنون ... ایام به کام![]()
مگه امریه ها اومده؟
عزیز من از امریه بی خبرم ... داداش من اقدامی برای امریه نکرده وامروز 31 ام دوره اموزشی تموم شده و کد خورده به نیروی زمینی ارتش تهران لواسون قسمت مهمات
چطوری متوجه شده کد خورده؟ برگه ای که مشخص میکنه بعد از آموزشی کجا افتاده بهش میگن امریه . حالا این برگه گرفته یا شفاهی بهش گفتن؟
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)