دوستان برای من مشکلی چند روزه پیش اومده بود که الان با پیگیری رفع کردم گفتم شما هم بدونید :
اولا که من سرویس 128 /4گیگ دارم . برست رو 4096 ست شده و Non-Interleaved هست برای پینگ پایین تر.
اما این چند وقته سرعت از 16 و 20 بالاتر نمیاومد...من هم شاکی شدم که چطور ممکنه! درسته که شرکت موظف نیست با 128 به من 500 کیلو دانلود بده اما من احساس کردم یه کندی خاصی وجود داره.
شاید بپرسید سرویس شیر هست و این حرفا ! اما با این پنل های کم حجم مزخرف 2 گیگ و 3 گیگ ...کسی Real-Time دانلود نمیکنه که به طور متمادی من کندی شدید پیدا کنم اونم رو 4 مگ جاده صاف !
خلاصه زنگ زدم آقای اکبری برداشت. اولا 2 ساعت توضیح دادم که همه پارامتر ها اوکی هست ( از لینک آی تیونز دانلود رو چک کردم تا با کرنل..قایرفاکس......!!! ) بعد ام تی یو رو به اعداد ایشون تغییر دادم که خیالش رو راحت کنم

بعد اومد IDM رو چک کرد که ببینه لیمیت نشده باشه
بعد گفت که می دونید که ما موضف نیستیم بالای 16 بدیم و این حرفا. باز کلی توضیح دادم که من برادرانه از شما می خوام پیگیری کنید چون من برام دانلود 300 مهم نیست و حرف شما رو قبول دارم. اما احساس می کنم یک پارامتری باعث کندی خاصی شده.
خلاصه کلی مارو رو خط هولد کرد تا یعو بدون هیچ ریبوت و تغییری رو خط من سرعت اومد رو 150 کیلو + . گفت تغییر دادم و این حرفا اما پروفایل ثابت موند . چون ریبوت نشد.
اینم تجربه من