تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2159 از 4751 اولاول ... 1159165920592109214921552156215721582159216021612162216321692209225926593159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,581 به 21,590 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فرقی نداره
    هم از قبل اماده کرده باشم هم اون ساعت
    بالافاصله دان میشه با سرعت بالا
    فکر کنم این یکی از زیر دستشون در رفته باشه
    دوباره سلام...!
    میگم شما با همین دانلود منیجرای معمولی کار میکنید یا برنامه ای که موقع دانلود بطور خودکار لینک جدید میگیره؟! ( یه چیزی مثل رپید پلاز برای رپید شیر)

چون من لینکایی که از قبل آماده میکنم تقریبا بعد از ده دقیقه expire میشه و باید دوباره لینک بگیرم و جایگزین کنم!

قبلا اینجوری نبود ولی تازیگیا لینکای مدیافایر زود غیرفعال میشن! بدیش همینه...
    دوستان کسی به این مشکل برخورده یا فقط من..؟!!

آقا چرا من نمیتونم از مدیا فایر دانلود کنم؟مشکل از شاتل یا از خودم؟!؟!؟
    .......

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در مورد اول من برنامه مربوطه را هم دانلود کردم
    نصب کردم
    باز هم روی 2 مرورگرم دکمه مربوطه نیامد که نیامد
    شما که در امضایتان این را قرار دادید
    لطفا راهنمایی کنید

مطلب دیگر که قبلا گفتم : شما میخواهید از دزد به شاه دزد شکایت کنی؟

مطلب دیگر شاتل خودش اعلام کرده (در فرم قرارداد) مشکلات مربوط به مخابرات ارتباطی به آن ندارد
    راهنمایی کنید شما چطور ثابت میکنید که این موارد مربوط به مخابرات نیست و به شاتل مربوط است؟
    البته اول اجازه بدید اون دوستمون که 80% را ثابت کردند بیان کنند ، 20% بقیه را ما از شما کمک میگیریم

مطلب دیگر مساله Fair Use Policy است
    شاتل خودش این راه فرار را در مواردی که بگویید مشکل از شاتل است قرار داده
    البته در آنجا اعلام کرده زمان دانلود را به روزهای تعطیل یا ساعتی غیر از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر) منتقل کنید چون این نوشته مربوط به گذشته است شما متناسب با زمان حال اونرا عوض کنید.

مطلب دیگر در مورد آخرین پست دومین مورد امضای شما که نوشته :
    با عرض احترام
    تاپیک به درخواست سازنده و بخاطر نرسیدن به اهدافش و همچنین جلوگیری از درگیری بین دوستان بسته می شود.
    لطفا از زدن تاپیک جدید فعلا خود داری کنید.

من با اعتراض و شکایت مخالف نیستم
    من 2 یا سه سال پیش هم مواردی را در مورد اینترنت آسیاتک و بعد پارس آنلاین مطرح کردم
    ولی من راه موثر را در خویشتن داری و سرویس نگرفتن از این دزدها میدانم نه شکایت از دزد به شاه دزد.
    که به دلایلی که عرض کردم عملی نیست.
    شاید گروهی از مشترکان حقیقی که نیاز چندانی به اینترنت ندارند و مانند بعضی ها معتاد این موارد نشدند و کار ضروری ندارند بتوانند این اقدام را انجام دهند که آن هم نمیتوانند.
    شرکتها و موسسات و خیل کثیری از مصرف کننده ها را نمیتوان بر این امر واداشت.
    این موثر ترین راه است چون مستقیما درآمد شرکت را تحت تاثیر میگذارد ولی متاسفانه عملی نیست.
    شما این تاپیک را ملاحظه کنید 2هزار خورده ای صفحه دارد و در هرصفحه چندین پست
    چند درصد آن ارزش خواندن دارند؟و میتوان مطلبی را از آن برداشت کرد؟
    شما از روی این آمار به وضعیت کاربران اینترنت پی ببر.
    متاسفانه برای سرویس دهندگان هم کیفیت کاربرانشان اهمیت ندارد بلکه کمیت آنها مهم است که شکر خدا از این نظر بسیار پر بار است.
    باید سطح آگاهی کاربران در هر زمینه ای افزایش یابد تا شاهد برخورد موثر با نارسایی های مختلف باشیم در هر موردی
    موفق باشید

مورد اول مشکل از سیستم عامل شماست خیلیها توانستند تست بگیرند .
    مورد دوم تنظیم مقررات نهاد جدا از مخابرات هست همون مخابرات رو به بازگرداندن 2000 تومان ها وادار کرده. در ثانی اگر هه با مخابرات دستش تو یک کاسه باشه که چه بهتر به قول شما همون شاه دزدی که میگی کلی با شرکتها پپ سر جنگ داره بنابراین منتظره ازشون آتو بگیره و سرشون خراب بشه.
    مورد سوم شما یکم اگر بیشتر فکر میکردی میفهمیدی که وقتی شما موضوع رو مطرح میکنی و شاتل زیر اون میزنه کاری نداره واسه بازرسی از مخابرات استعلام بگیره. حالا فهمیدی 80% از کجا پیدا میشه؟
    مورد چهارم درمورد پست دوم تو امضاء من متاشفانه افراد جیره خور نظم تاپیک رو بهم زدن و زننده تاپیک که دوست نداشت بیشتر از این وضع وخیم بشه درخواست بستن تاپیک کرد درثانی اگر شما نتایج همون نظرسنجی رو ببینی میفهمی کاربرا زیاد دلخوشی از شاتل ندارند.
    مورد Fair Use Policy هم ربطی به سرویسهای محدود نداره. و فقط شامل حال سرویسهای نامحدود مثل آرت هوم و 7 و 8 میشه.
    گفتم که طرح شکایت راهکارهای خودش رو داره اون مورد اول کوچکترین و ساده ترین راهکار بود . خود من هم دیگه از این شرکت آشغالی سرویس نمیگیرم. و چند روزی هست از دست قصه گویی پشتیبانی راحت شدم.
    سطح آگاهی کاربران رو چجوری ببریم بالا وقتی طرف از پشت کوه اومده یک شب سرعتش بره بالا تا 10 شب تعریف و تمجید الکی می کنه و تو ک..ش عروسی میگره چطور انتظار دارید سطح آگاهی بقیه بره بالا؟

در هر صورت بهتر بود جدا حدا بحث بشه تا کاربر بتونه کل موضوع رو بخوانه و خسته نشه.

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

دوباره سلام...!
    میگم شما با همین دانلود منیجرای معمولی کار میکنید یا برنامه ای که موقع دانلود بطور خودکار لینک جدید میگیره؟! ( یه چیزی مثل رپید پلاز برای رپید شیر)

چون من لینکایی که از قبل آماده میکنم تقریبا بعد از ده دقیقه expire میشه و باید دوباره لینک بگیرم و جایگزین کنم!

قبلا اینجوری نبود ولی تازیگیا لینکای مدیافایر زود غیرفعال میشن! بدیش همینه...
    دوستان کسی به این مشکل برخورده یا فقط من..؟!!

.......
    آره واسه منم زود Expire میشه و Referrer جدید هم که میدی resume نمیشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون عزیز
    مثل اینکه مرکز ما مشکل داشته!

Status:Up Downstream Rate:2270 kbps Upstream Rate:283 kbps
    سرعت دانلود هم روزانه و شبانه 240 هست.البته شبانه رو بعضی سرورهارو قفل میکنن و محدودیت میزارن نشه دان کرد
    نامردا شبانه هم گفتن تا اخر تابستون رایگانه

این نکته ای که رو قرمز کردم خیلی خوبه گفتید متاسفانه نمی دونم چرا بعضی ها حقیقت رو نمی گن. شما به این آبباریکه ای که تو امضاء من هست در این مورد مراجعه کنید شاید جواب داد در صورت جواب دادن متوجه خواهید شد که از عمد این کار رو می کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان که نگفتن سرعت ART 5 چنده
    ولی الان رو 1 مگ سابق بسته شده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اقا اکو یک مگ شبانه رایگان داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تا اخر تابستون فقط!!!!

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

بله Eco1MB & Eco 2MB تا آخر تابستون رایگانه

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

سرعت دانلود شبانه eco 128 چجوریه ؟
    بستگی به مرکزتون داره
    واسه من 60 بود

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وااااااااااااای... مرسی دوست عزیز که اسپید تست گذاشتی !! البته دوستان دیروز به من گفتن ولی باورم نشد!!

شاتل همه سرعتها رو آپلود رو روی 256 می بنده!! خب با این حساب پینگ هم بالاست دیگه!

الان پینگ شما خیلی بالاست نسبت سرعت سرویسی که گرفتین!

ای بابا ... ازدست شاتل! البته فکر کنم قانون مخابرات ایران باشه!

11. این کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •