تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2159 از 2365 اولاول ... 11591659205921092149215521562157215821592160216121622163216922092259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,581 به 21,590 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

دوستان بین کنوود 8019 یا 7056 تو همین رده ها چه بسا بهتر پایونیر داره مدلی ؟!
    فرقشون در چیه این دو برند ؟!
    جدا از سلیقه ایی بودن ، کدومو بهترن و پیشنهاد میکنین ؟

- - - Updated - - -

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..حمید اقا سه تا سوال دارم در مورد پخش کلاریون که داشتید؟؟
    1-چون این پخشها usb ندارد..ایا خرید پخشهایی که usb ندارند الان توجیه خرید دارند چون ما با cd اورجینال دسترسی نداریم واکثرا از فایلهای 320 دانلودی استفاده می کنیم؟؟؟...
    2-یک پخشی مثل کلاریون شما تا چه قیمتی ارزش خرید دارد در صورتی سالم باشد البته نو نیستند واستوک هستند؟؟
    3-به غیر مبحث 4 استیج پایونرp99 خیلی از نظر صدایی با این کلاریون که داشتید اختلاف کیفیت صدا دارد یا بیشتر از نظر امکانات است که شما کلاریون را فروختید؟؟
    ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

- - - Updated - - -

8019 و 7056 کنوود از نظر تنظیمات و کیفیت خروجی صدا شبیه به هم هستن
    یکی از تفاوت هایی که دارن اینکه مدل 7056 دارای دو درگاه usb از عقب و جلوی دستگاه هست
    همچنین مدل 7056 قابلیت ساپورت مستقیم گوشی از طریق USB برای iphone و ipod
    مدل 7056 دارای تکنولوژی protect هست یعنی
    اگر ماشین شما در سیم کشی دچار مشکل باشد، و یا در اتصال سیمها به رادیوپخش دچار اشتباه شوید، رادیوپخش پیغام "Protect" بمعنای "قفل"را برای مدت کوتاهی نمایش می دهد
    و برخلاف رادیوپخشهای پایونیر به آمپلی فایر داخل آن صدمه وارد نمی شود.

پخش هم رده این دو مدل
    پایونر مدل 80prs هست که اونم پخش قدرتمندی هست

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی عجله ای میخواستم بگیرم.
    قصد دارم باند JBL GT7-96E رو بگیرم.
    برای پراید نیاز دارم. دسنگاه پخش هم Pioneer هست پدرم 2 سال پیش خریده بود ازش گرفتم. مدل دقیقشو نمیدونم چیه.
    قصد نصب آمپلی و ... هم ندارم.

به نظرتون توی همین رنج قیمت باند JBL GT7-96E خوبه؟ یا گزینه ی بهتری هم هست؟

پیشاپیش سپاس
    اگر قصد خرید امپلی فایر ندارین همین باند جوابگوی شما هست
    اگر قصد خرید و نصب امپلی فایر دارین باید باند بهتر و با کیفیت تر بردارین
    البته jbl همیشه باندهای با کیفیتی داشته

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام برای درب جلو پراید یکی کامپوننت بسته بود نمیدونم خوب میشه واسش یا باند ده سانتی جا فابریکیش ببندم؟

Sent from my Optimus G using Tapatalk

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا چجوری برند گلیدن خیلی تو بازار سخت پیدا مشه اصلا نیست.از این قیمت پایین تر گزینه ای نداری وضع بودجه خرابه این ساب 10اینچه یا12 با باکسش چقدر آب میخوره؟
    سلام بله نمایندگی کمی داره شما چی لازم دارید بفرمائید من براتون تهیه میکنم. ساب m12 از اسمش مشخصه که 12 اینچ هست قیمت جدیدش هم 254 تومن هست.واقعا عالیه این ساب.سایز 10ش هم 221 تومن هست.باکسش هم سایز 12 میشه 140 و سایز 10 هم 110 تومن هر دو سیلد
    سلام یه راهنمایی ار دوستان میخواستم ممنون میشم جواب بدین. من در نظر دارم یه کواک کاپا 11 برای عقب تاقچه پراید(صبا) و یک کامپوننت audio system MX 130 plus برای جلو در نظر بگیرم. به نظرتون ترکیب این دوتا خوب از آب در میاد؟لازم به ذکره که سـاب ووفر و آمپلی فایر مونو هم دارم و این دوتارو به آمپلی فایر 4 کانال وصل میکنم.ممنون Sent from my Optimus G using Tapatalk
    سلام جلو کامپوننت اسلیم میتونید نصب کنید. تو خصوصی هم عرض کردم. هم rs165slim هم m165slim. تضمینی بهتون صدای با کیفیت تحویل میدم.البته آمپتون هم خیلی مهمه اگر پایونیر یا کن وود دارید توصیه به خرید این برند نمیکنم مگر آمپ رو هم تعویض نمائید.
    سلام حمید خان گل بار جدید گلیدن و ماسکونی رسید ؟ منتظر خبر شما هستم درباره رنج سیستم پیشنهادیتون ...
    سلام علی جان. بله تازه رسیده و تقریبا کامل هم هست. چیا میخوای ؟
    سلام..حمید اقا سه تا سوال دارم در مورد پخش کلاریون که داشتید؟؟ 1-چون این پخشها usb ندارد..ایا خرید پخشهایی که usb ندارند الان توجیه خرید دارند چون ما با cd اورجینال دسترسی نداریم واکثرا از فایلهای 320 دانلودی استفاده می کنیم؟؟؟... 2-یک پخشی مثل کلاریون شما تا چه قیمتی ارزش خرید دارد در صورتی سالم باشد البته نو نیستند واستوک هستند؟؟ 3-به غیر مبحث 4 استیج پایونرp99 خیلی از نظر صدایی با این کلاریون که داشتید اختلاف کیفیت صدا دارد یا بیشتر از نظر امکانات است که شما کلاریون را فروختید؟؟ تشکر
    سلام 1-خب مسلما خیلی توجیه نداره ولی مشتریه خودش رو هم داره. 2-دستگاه من 1 ارزش داشت ولی من کمی کمتر فروختم.خیلی دنبال سود نیستم. 3-بله خیلی تفاوت داره DAC پی 99 خیلی عالیه.کلا جنس صداشون متفاوته.حتی روی فلش هم کیفیت صدای بسیار بالائی داره. این پخش اگر DC بشه قیمتش میره بالای 5 میلیون.
    سلام برای درب جلو پراید یکی کامپوننت بسته بود نمیدونم خوب میشه واسش یا باند ده سانتی جا فابریکیش ببندم؟ Sent from my Optimus G using Tapatalk
    سلام اگر سریه قدیم هست کامپوننت 16 اسلیم بدون استفاده از رینگ قابل نصب هست.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام بله نمایندگی کمی داره شما چی لازم دارید بفرمائید من براتون تهیه میکنم. ساب m12 از اسمش مشخصه که 12 اینچ هست قیمت جدیدش هم 254 تومن هست.واقعا عالیه این ساب.سایز 10ش هم 221 تومن هست.باکسش هم سایز 12 میشه 140 و سایز 10 هم 110 تومن هر دو سیلد سلام جلو کامپوننت اسلیم میتونید نصب کنید. تو خصوصی هم عرض کردم. هم rs165slim هم m165slim. تضمینی بهتون صدای با کیفیت تحویل میدم.البته آمپتون هم خیلی مهمه اگر پایونیر یا کن وود دارید توصیه به خرید این برند نمیکنم مگر آمپ رو هم تعویض نمائید. سلام علی جان. بله تازه رسیده و تقریبا کامل هم هست. چیا میخوای ؟ سلام 1-خب مسلما خیلی توجیه نداره ولی مشتریه خودش رو هم داره. 2-دستگاه من 1 ارزش داشت ولی من کمی کمتر فروختم.خیلی دنبال سود نیستم. 3-بله خیلی تفاوت داره DAC پی 99 خیلی عالیه.کلا جنس صداشون متفاوته.حتی روی فلش هم کیفیت صدای بسیار بالائی داره. این پخش اگر DC بشه قیمتش میره بالای 5 میلیون. سلام اگر سریه قدیم هست کامپوننت 16 اسلیم بدون استفاده از رینگ قابل نصب هست.
    والا حمید جان من اطاعت امر میکنم هرچی شما بگیو
    فقط ماشین رو ۲میلیون اگه بشه جمع کرد خیلی خوب میشه
    نظر شما چه کانفیگ هست ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان JBL GX963E این باند چطوره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

این
    باند نسبت به قیمتش کیفیت مناسبی داره
    با آمپلی فایر صدای شفاف با بیس مناسب رو تحویل میده
    شفافیت صدا در این باند خوبه

داره خودمونی میشه ARSENAL.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام من قبلا داشتم هم با امپ و هم بدون امپ میشه استفاده کرد. .کیفیت خوبی داره .و البته قیمت مناسبی هم داره فکر کنم حدود 220 باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •