تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2159 از 2403 اولاول ... 11591659205921092149215521562157215821592160216121622163216922092259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,581 به 21,590 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان اندیشه ای که سرعت تشویقی براتون پریده هر چند وقت یک بار مودم رو خاموش روشن کنید خدا رو چی دیدید شاید سرعت دوباره مثل قبل شد. من ماه پیش 256 16 گیگ رو گرفتم بعد از 25 گیگ دانلود که سرعتم ثابت رو 122 بود سرعتم اومد رو 37 بعد از سه روز برق خونمون رفت و طبیعتا مودم هم خاموش شد، بعد که برق اومد دیدم دوباره سرعتم شده 122! خلاصه اگه اشتباه نکنم تا 5 ، 6 گیگ دوباره با این سرعت دانلود کردم که بعد دوباره شد 37 ! اخرش ما سر از کار این اندیشه در نیاوردیم.
    راستی اگه 256 16 گیگ دارید حتما دانلودها رو بزارید واسه 1 شب به بعد ، اینجوری بیشتر از اون 16 گیگی که بهتون میدن میتونید دانلود کنید.
    چه موقع هایی روشن و خاموش کنیم ؟
    نام کاربریتون با pro شروع میشه یا rod ? چون من تازه اومدم اندیشه بهم ی پورت دیگه از اندیشه دادن pro ک سرور ش توی میانه (سبز ) هست واسه همین فک نکنم از این شانسا پیدا کنم
    256 نا محدود توی ساعت رایگان از اون حجم 16 گیگ کم نمیکنه ؟ سرعتش چند هست توی ساعت رایگان ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من 3 ماه پیش که 1 مگ داشتم یه سی ثانیه مونده بود به ساعت یک دانلود رو شروع میکردم ، تا صبح با همون سرعت تشویقی که بین 280 تا 300 بود میرفت، والا الان رو دیگه خبر ندارم. یکی دو بار هم بعد از ساعت 4 صبح سرعت میومد رو 120
    دیشب دقیقا همین کار رو کردم تا 1 و 10 دقیقه خوب بود روش 300 بود بعدش ی دفعه بدون اینکه قطع بشه سرعت رو 130 با چشم خودم دیدم

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چه موقع هایی روشن و خاموش کنیم ؟
    نام کاربریتون با pro شروع میشه یا rod ? چون من تازه اومدم اندیشه بهم ی پورت دیگه از اندیشه دادن pro ک سرور ش توی میانه (سبز ) هست واسه همین فک نکنم از این شانسا پیدا کنم
    256 نا محدود توی ساعت رایگان از اون حجم 16 گیگ کم نمیکنه ؟ سرعتش چند هست توی ساعت رایگان ؟
    نام کاربری من هم با p شروع میشه ، من و یکی دیگه از دوستام که اون هم 256 16 گیگ داره اکثر دانلود هامون رو بعد ساعت 1 انجام دادیم و کلا تا دور و بر 25 گیگ که دانلود کردیم سرعتمون رو 122 بود اما بعد از اون اومد رو 37 . این ماه هم دقیقا برای من همین اتفاق افتاد. برای همینه که میگم بعد ساعت 1 دانلود کنیم بهتره

4. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

نام کاربری من هم با p شروع میشه ، من و یکی دیگه از دوستام که اون هم 256 16 گیگ داره اکثر دانلود هامون رو بعد ساعت 1 انجام دادیم و کلا تا دور و بر 25 گیگ که دانلود کردیم سرعتمون رو 122 بود اما بعد از اون اومد رو 37 . این ماه هم دقیقا برای من همین اتفاق افتاد. برای همینه که میگم بعد ساعت 1 دانلود کنیم بهتره
    سپاس
    من منظورم این بود ساعت چند کانکت بشیم بهتره ؟

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

سلام. دوستان من یه سوال داشتم. من قبلا مشترک شاتل بودم و چند روزیه که جمعش کردم و از مخابرات خدمات میگیرم. دلیلم هم پینگ خوب بود. چون یکی از فامیلامون مخابرات 1 مگ مرکز 5 داره و پینگش به سرور های خارجی خیلی پایین و ثابته، حدود 100.. یه نکته ای در مورد snr هست. من وقتی شاتل داشتم snr downstream روی 30 بود. ولی الان که که مخابرات گرفتم اومده روی 12-13 . سوالم اینه که مگه نویز خط من ربطی به شرکتی که ازش خدمات میگیرم داره؟ اگه خطمون نویز داره پس چرا شاتل داشتم خوب بود؟ و سوال دیگه اینکه چرا من اینقدر پینگم بالاست پس؟ مخصوصا از ساعت 10 شب به بعد از خود شاتل هم بدتر میشه. من تنها دلیلی که اومدم مخابرات این بود که فکر میکردم پینگش خوبه. پهنای باندم 256 هست. مرکز 7 .. ممکنه این تعرفه ای که من دارم اینطوری باشه پینگش؟ و یعنی ممکنه با ارتقا به 1 مگ مشکل حل شه؟ اگه نه ، اگه کسی پیشنهادی داره که چجوری پینگ مطلوب داشته باشم واقعا ممنون میشم.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بر پدر اندیشه لعنت که تا 4 صبح سرعت داغونه
    از سرورهای دانلودها ، آسان دانلود و ... اصلا نمیشه دانلود کرد و 1مگ زیر 10 ه سرعتش و ساعت 4 برمگیرده به 100

من چند روز دیگه میرم واسه مخابرات ، فقط مشکل دارم چون مستاجر هستیم باید مطمئن شم تا 1 سال اینجاییم یا نه ، 3 4 ماه قرارداد مونده

8. این کاربر از light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بر پدر اندیشه لعنت که تا 4 صبح سرعت داغونه از سرورهای دانلودها ، آسان دانلود و ... اصلا نمیشه دانلود کرد و 1مگ زیر 10 ه سرعتش و ساعت 4 برمگیرده به 100 من چند روز دیگه میرم واسه مخابرات ، فقط مشکل دارم چون مستاجر هستیم باید مطمئن شم تا 1 سال اینجاییم یا نه ، 3 4 ماه قرارداد مونده

مخابرات ماهانه شبانه نداره خودم زنگ زدم پرسیدم
    شما برو این سایت ببین اطلاعات ایپی رو چه isp هستی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون اگه رو لیزر باشی سرعت پایینره

10. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مخابرات ماهانه شبانه نداره خودم زنگ زدم پرسیدم
    شما برو این سایت ببین اطلاعات ایپی رو چه isp هستی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون اگه رو لیزر باشی سرعت پایینره
    مخابرات برای سرعت 1مگ و 2مگ ماهانه شبانه نداره
    512 و پایین تر ماهانه هم شبانه داره
    با 512 شبا 1.5 گیگ دانلود می شه

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

مخابرات برای سرعت 1مگ و 2مگ ماهانه شبانه نداره
    512 و پایین تر ماهانه هم شبانه داره
    با 512 شبا 1.5 گیگ دانلود می شه
    سلام
    مگه میشه؟
    معمولا برای سرعت های بالا این آپشن ها رو میذارن
    هرچند روانی ها اینکارو کردن که ملت زیاد دانلود نکنه
    آخه یکی نیست بگه ، احمق ها شما که سرعت همه سرویس ها رو کم کردید توی شب و کف سرعت هست ، دیگه چرا بازه رایگانو برداشتین؟

13. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    مگه میشه؟
    معمولا برای سرعت های بالا این آپشن ها رو میذارن
    هرچند روانی ها اینکارو کردن که ملت زیاد دانلود نکنه
    آخه یکی نیست بگه ، احمق ها شما که سرعت همه سرویس ها رو کم کردید توی شب و کف سرعت هست ، دیگه چرا بازه رایگانو برداشتین؟
    سلام
    من متوجه نشدم
    الان مشکل کجاست؟
    شما واسه چی تعجب کردید؟

15. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •