عکسهای بازی استقلال - ام صلال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسهای بازی استقلال - ام صلال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنان که گذشته را به خاطر نمی آورند ، محکوم به تکرار آن هستند
دوستان امیر ژنرال بهنرین گزینه واسه تیم استقلال هست ! تا زمانی که امیر به درد استقلال بخوره ازش حمایت میکنم ؟میدونیم همگی ناراحت هستین اما خب چیکار میشه کرد؟؟ آیا با توهین و انتقاد و هزار کوفت و زهرمار دیگه میشه نتیجه بازی رو تغییر داد؟؟ نه قطعا نمیشه!! پس چرا باید با دستان خودمون حاشیه درست کنیم واسه تیم؟؟ چرا باید از تفکرات سرمربی انتقاد کنیم؟؟ آیا با انتقاد ما سرمربی نظرش رو عوض میده؟؟ مطمئنا نه چون حتما اون سرمربی خودش ایده های خودش رو داره و این حق طبیعی یه سرمربی هستش!!
ژنرال امیرقلعه نویی کسی که با تفکر و ایده خود توانست تیم 13 هم جدول رو صدرنشین کنه!! چرا زمانی که استقلال برنده میشد کسی نمی گفت چرا این تعویض رو کرد چرا اون تعویض رو کرد چرا این کار رو انجام داد چرا اون کار رو انجام نداد...!!
کمی منطقی تر به موضوع بنگرید...! خودتون رو جای امیرخان بذارید!! اگه کسانی بهتون تهمت بزنند بهتون توهین بکنند آیا میتونید کارتون رو به خوبی انجام بدین!! آیا زمانی که خودتون آرامش ندارید میتونید به یه جمعی آرامش تزریق کنید!! به گفته خود امیرخان به مدت 2هفته،شب فقط 2 ساعت هم نمیتونسته بخوابه پس چطور میتونه آزادانه فکر کنه...!دوستان تهمت ناروا کم چیزی نیست!!شما رو به قرآن قسم یه خورده منطقی فکر کنید!!! چرا باید همه چیز رو به گردن سرمربی انداخت...!!
دوستان ما خیلی بی معرفتیم!! ما فقط به فکر خوشی خودمونیم!! ما دوست نداریم ناراحت بشیم!! اما عزیزان چرا همیشه تو خوشی و برد از یکی حمایت میکنیم چرا ما نمتونیم موقعی که اون فردی که همیشه ما رو خوشحال میکرده تو بحران روحی به سر میبره ازش حمایت کنیم!!!(دست همه دوستانی که تو ورزشگاه تشویقش کردن درد نکنه) ما باید با حمایت از امیرخان بتونیم هم خود او و هم تیممون رو به قله های موفقیت برسونیم. پس با هم دست در دست هم میدهیم و از سرمربی موفق و تیم بزرگمون حمایت میکنیم.
به امید قهرمانی استقلال در لیگ،حذفی و با شانش کمی در آسیا
خاک تو سرشون.تیمی که نمیتونه از موقعیت هاش استفاده کنه ....
چندتا بازیکن ابله تو این بازیا خودشون رو نشون دادن.
پرسپولیسی ها هم اومده بودن تشویق ؟!
من از زمانی که یادم میاد هیچ مربی ای مثل قلعه نوعی نبوده .
هر موقع که او مربی بوده استقلال در توی یکی از جام ها مدعی بوده .
حالا انصافی . خدا وکیلی و ... قلعه نوعی باید تو " این بازی " چکار می کرد ؟ به جا کوشکی کی رو می آورد ؟
توی لیگ هم که همه دیدن چطوری تو سه تا بازی آخر تیم رو به هاشیه کشوندن تا قهرمان نشه .
البته من نمی گم که قلعه نوعی بدون اشتباه ولی بعض وقت ها بعضی ها هم دارن بی انصافی می کنن .
بین همه ی عشقای دنیا عشق است قلعه نویی
vahid78 خواستم پي ام بدم هيچ جور نشدژنرال، حتی اگه تیم به دسته 2 سقوط نکنه بازم دوست دارم
انگاري منظورت بکنست نه نکنه
اره همون
درستش کردم
خوب به سلامتی جام باشگاهها هم سوت شد رفت. بیماری فوتبال ایران هر روز داره حادتر میشه. من الان به جرات میتونم بگم فوتبال ما رو در سطح آسیا در حال حاضر میشه مثلا با سوریه مقایسه کرد ... منتظر سقوط دوباره ایران تو رده بندی فیفا هستیم....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)