کنسول شما چه Update هایی رو داره ؟ منظورم اینه که هم داشبورد رو update کردین و هم درایو رو ؟ +LT هست ؟
کنسول شما چه Update هایی رو داره ؟ منظورم اینه که هم داشبورد رو update کردین و هم درایو رو ؟ +LT هست ؟
درسته سعيد جان ... جفتش رو داره ... هم LT + و هم آپديت داشبورد ... بردم پيش JoyKiller360 ...ميثم
حتي من اساسين جديد رو هم باهاش بازي كردم ... نميدونم مشكل اين گيم چيه ...
یه بار دیگه جواب منو ندین یه 20 لیتری بنزین میارم کل 2159 صفحه رو اتیش میزنمو یه سوال : من الان میخوام به لایو وصل بشم و میدونم که بن میشم
اگه بن بشم بجز اخراج از شبکه مشکل دیگه ایی واسه کنسولم پیش نمیاد؟ یا شاید مشکلی در اینده؟![]()
حمید داداش جزء اینکه ورژن درایوت با بازی مشکل داشته باشه چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه !!
دستگاهت ماله چه سالی هست ؟ بازی هایی که گرفتی Patch شده بودن ؟ الان اگه بازی هارو داری با نرم افزار abgx360 تست کن ببین
بازی هات همه مثل هم هستن یا اینکه تو قسمت های مختلف اطلاعاتشون با هم فرق میکنه.
تاپیک abgx360 :
اینم لینک دانلود آخرین ورژن که برات UP کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
داداش چرا جوش میاری خب!!
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد , فقط دیگه نمیتونی بری LIVE .
راستش هیچ وقت کارم با سیلیکون نیوفتاده - چیزی در بارش بارم نیست![]()
این PS3 رو باز کرده بودم برای گرفتن عکس برای آموزش ,خمیر سیلیکونش رو پاک کردم , اینی که خودم دارم مثل اینکه انتقال گرمای پایینی داره !! دستمو که میزارم پشت دستگاه باد نسبتا گرم میزنه ولی Fan دستگاه داره جر میده کنسول رو !!
![]()
دو جور خمیر سیلیکون هست سفید یکی هم سیاه
سیاه صنعتی هست دمای خیلی بالا
سفید عمومی کلا شما خمیر سیلیکون رو از هر جا بخری می تونی استفاده کنی مارکی یادم نمی یاد که بگم
تو شرکت ما نیم کیلو خریدن اونم باز بود
ممنون از اطلاعات . من سفیدوش گرفتم 40 تومن !!
اینه :
با USB Flash گذاشتم که اندازش معلوم بشه
اینطور که من شنیدم میگن چند مدل مخلوط با فلز هست که هم خیلی بد گیر میاد و هم خیلی گرونه !!! مثل مخلوط با نقره یا مس !!
ببخشید 40 هزار تومان باور نمیشه ؟
مگه چیکار می خوای بکنی بابا![]()
آخه هم یکم قدیمیه (قدیما گرون بوده) و اینکه جنش سرامیک هست و هم اینکه خب من زیاد استفاده میکنم.
ولی الان نمیدونم خمیر ها تاریخ مصرف دارن یا نه ؟ اگه داشته باشن که فکر کنم باید بندازمش دور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)