تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2158 از 3347 اولاول ... 1158165820582108214821542155215621572158215921602161216221682208225826583158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,571 به 21,580 از 33467

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کنار پنجره هست
    از 4 تا انتن 3 تاش پره و آنتن داره
    اگر روی مولتی می زاری 3جی میشه و وقتی روی 4جی می زاری قطع میشه
    شاید به محدوده پوشش ربط داشته باشه
    ببین وقتی مودم رو خاموش روشن می کنی اولش یک مدت کوتاهی رو سه سیگنال می مونه بعد اگه روی 4جی نکشه می ره روی تری جی

البته من توی این شرایط همه جای خونه رو تست می کنم برای بهترین سیگنال
    اگه نشد با شرکت تماس می گیرم
    Last edited by xxx1360; 15-06-2016 at 18:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

دوست عزیز کاش یه عکس از مودم که وصلش کردی به آنتن میزاشتی
    من یه مودم e8231 از ایرانسل خریدم حدودا نزدیکترین دکل تری جی 30 کیلومتر باهامون فاصله داره مودم رو بالای پشت بام نصب کردم و با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری وصلش کردم به رایانه دو انتن میشه -97 گاهی میشه سه انتن -85 راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
    تصویر خود آنتن که تو صفحات قبلی تاپیک هست...این هم عکس مودم که به کانکتور آنتن وصله....

محتوای مخفی: تصاویر بیشتر 

یه نکته در مورد کانکتور دستساز هم بگم که....دیشب وقتی مودم به دستم رسید....برخلاف تمام مطالبی که توی اینترنت و فروم ها خونده بودم....قطر کانکتور مودم، کمی کوچکتر از 2mm بودش
    درصورتی که خونده بودم...سایز اون 3mm هستش؟!!!

برای همین اون کانکتوری که با فیش صدا (Jack 3.5 که چند صفحه قیل لینکش رو دادم) درست کرده بودم، اصلاً جواب نداد....و با خلاقیت خودم، یه فیش 2mm هم سایز خود مودم درست کردم، که تو اسپویلر بالا مشخصه

راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
    یه سری، گشتم تو منطقه تا بهترین پوشش و بهترین سرعت اون BTS که سمت خونه ی ما رو خط میده....رو پیدا کنم، 2.60km تو خط مستقیم با خونه فاصله داشت.....این شد نتیجه ـش.....سرعت 4.60MB/s در ثانیه دانلود و وضعیت خط (تصویر زیر)

دیشب تو نقطه 400متری خونه....روی زمین با آنتن وضعیت سیگنالی رو داشتم....که تو اون نقطه 2.60km زیر پوشش BTS.....با موبایل سیگنال داشتم....و حتی هم بهتر بودش

P.S
    اینکه میگی نزدیک ترین BTS تقریباً 30کیلومتر فاصله داره باهاتون.....تو خط مستقیم حساب کردی یا جاده ای؟!
    چون....به نظرم خیلی زیاده..!!!
    Last edited by t.63; 15-06-2016 at 19:05.

3. 6 کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هفته ای میشه از دانلود نامحدود ایرانسل استفاده میکنم
    3 روز اول سرعتش بین 700 کیلو تا 1/5 مگ بود روی 3G البته
    بعدش دیگه سرعت اومد روی 130 الی 360 متغیره
    علتش به نظرتون چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام دوستان
    علتش به نظرتون چیه؟؟
    احتمالا پهناباند دکلی که ازش سیکنال میگیری کم شده

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    علتش به نظرتون چیه؟؟
    شاید جای مودمت تغییر کرده !
    Last edited by ™...; 16-06-2016 at 00:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تصویر خود آنتن که تو صفحات قبلی تاپیک هست...این هم عکس مودم که به کانکتور آنتن وصله....

یه نکته در مورد کانکتور دستساز هم بگم که....دیشب وقتی مودم به دستم رسید....برخلاف تمام مطالبی که توی اینترنت و فروم ها خونده بودم....قطر کانکتور مودم، کمی کوچکتر از 2mm بودش

برای همین اون کانکتوری که با فیش صدا (Jack 3.5 که چند صفحه قیل لینکش رو دادم) درست کرده بودم، اصلاً جواب نداد....و با خلاقیت خودم، یه فیش 2mm هم سایز خود مودم درست کردم، که تو اسپویلر بالا مشخصه

یه سری، گشتم تو منطقه تا بهترین پوشش و بهترین سرعت اون BTS که سمت خونه ی ما رو خط میده....رو پیدا کنم، 2.60km تو خط مستقیم با خونه فاصله داشت.....این شد نتیجه ـش.....سرعت 4.60MB/s در ثانیه دانلود و وضعیت خط (تصویر زیر)

دیشب تو نقطه 400متری خونه....روی زمین با آنتن وضعیت سیگنالی رو داشتم....که تو اون نقطه 2.60km زیر پوشش BTS.....با موبایل سیگنال داشتم....و حتی هم بهتر بودش

P.S
    اینکه میگی نزدیک ترین BTS تقریباً 30کیلومتر فاصله داره باهاتون.....تو خط مستقیم حساب کردی یا جاده ای؟!
    چون....به نظرم خیلی زیاده..!!!
    همین حالا با گوگل ارت محاسبه کردم حدودا به صورت مستقیم یا هوایی 27 کیلومتر با دکلی که سیگنال ازش میگیرم فاصله دارم وقتی جهت باد از سمت دکل باشه معمولا دو انتن یا سه انتن میشه ولی وقتی جهت باد مخالف میشه آنتن میپره هر چقدر دنبال یه مودم تری جی اوت دور گشتم پیدا نکردم بیچاره مودمم بالای پشت بام زیر گرمای خوزستان به فعالیتش داره ادامه میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

!
    با جک صدا ؟ همون فیشی که مال هندس فری هست یا فیش صدای کامپیوتر چطوری ؟ میشه اموزش ساختش رو تصویری بگی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی قشنگ و تصویری توضیح داده که چطوری میتونی فقط با 1هزار تومن با کمک کردن از یه فیس صدا (jack 3.5)، یه کانکتور CRC9 یا همون TS-5 درست کنی....چیزی هم که درست میکنی برای TS-9 هم جواب میده.

P.S
    فقط توی سایت ـش عضو بشو...تصاویر پیوست پست ـن...فقط برای عضوها قابل دیدنن
    عضویتش کار مشکلی بود . چون سوالاتی که برای عضویت میپرسید به زبان Filipino بود ولی به هر حال با گوگل ترنسلیت عضو شدم . از همان صفحه اول یه PDF گرفتم و اینجا ضمیمه میکنم که بقیه دوستان استفاده کنند .
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

10. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه !AL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با جک صدا ؟ همون فیشی که مال هندس فری هست یا فیش صدای کامپیوتر چطوری ؟ میشه اموزش ساختش رو تصویری بگی
    البته الان راستین بازار هم فیش رو موجود کرده

12. این کاربر از !AL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

همین حالا با گوگل ارت محاسبه کردم حدودا به صورت مستقیم یا هوایی 27 کیلومتر با دکلی که سیگنال ازش میگیرم فاصله دارم وقتی جهت باد از سمت دکل باشه معمولا دو انتن یا سه انتن میشه ولی وقتی جهت باد مخالف میشه آنتن میپره هر چقدر دنبال یه مودم تری جی اوت دور گشتم پیدا نکردم بیچاره مودمم بالای پشت بام زیر گرمای خوزستان به فعالیتش داره ادامه میده
    صفحات قبلی تاپیک رو چک کن.....پست هام رو دنبال کن....یه آنتن درست کن....ببین به کارت میاد...خرج قطعات آنتن هم 10تومن نمیشه، کابل هم که بسته به نیازت...که بازم چیزی نیست.
    اگه حتی تقویت هم نکنه و همون گیرندگی مودم رو بهت بده.....حداقلش اینه که دیگه مودم ـت از شر اون گرما خلاص میشه.

با فیش صدا که گفتم...درست کردم.....ولی دهنه ی کانکتور مودم 2mm بودش و فیش صدا 3.5mm و بیش از اندازه بزرگ بودش، هر چی هم کوچیکش کردم فایده ای نداشت
    این هم مطلب ـش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شاید با فیش صدای Jack 2.5 بشه....من دیگه تست نکردم...و کلاً بیخال اون روش شدم

اما اگه میخوای بدونی که این کانکتور رو چطوری درست کردم....از یه Rivet استفاده کردم.....همون میخ پرچ خودمون......سر یه میخ پرچ شماره 2 رو جدا کردم (خیلی راحت با انبردست جدا میشه)

سوراخ سرش...دقیقاً 2mm هست......اینکه چطوری ازش استفاده کردم، اگه آموزش تصویری ـش رو میخوای...باید صب کنی که برم کابل جدید و به اندازه بخرم....بعد کامل از کارم عکس میگیرم.

14. 9 کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •