تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2158 از 2199 اولاول ... 115816582058210821482154215521562157215821592160216121622168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,571 به 21,580 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

الان 2 شبه سرعت دانلود از 50-60 بالاتر نمیره.برای همه اینطوره؟ سرویس 2 مگ
    دادا برا منم اینجور بود از180 بالا تر نمیرفت اما با ایت روش تا360تاسرعت دادش تعداد کانتکشن هاتو رو 32 بذار اینم نتیجش

2. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من 128 5 گیگ ماهیانه دارم و 3 روز دیگه طرحم تموم میشه و یک گیگ دیگه هم از حجمم باقی مونده ....به نظرتون میتونم الان تمدید کنم برای یک ماهه دیگه؟ امکانش هست؟ به نفعم هست؟
    دادا128 خیلی کمه من الان رو 2 مگش هم ناراضیم که خیلی نمیتونم دان کنم اگه برا وبگردی و دانلود کم میخوای 512 4 گیگ بگیر اختلافش5-6تومنه

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض سوال فوری

سلام دوستان
    لطفا به من بگید دانلود شبانه از لحاظ حجمی محدود شده یا نه؟ انگار شب که دانلود کردم از حجمم رفته

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

2نفر جز خودم آن هستن، لطفا جواب بدید دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نه داداش خبری نی دیشب از دوبرابر رد شدش کم نکرد امشب هم تست میکنم خبرشو میدم بهت

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا به من بگید دانلود شبانه از لحاظ حجمی محدود شده یا نه؟ انگار شب که دانلود کردم از حجمم رفته
    نمیدونم خبر دارید یا نه ولی دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 به 3 تا 7 کاهش پیدا کرده که البته با تجربه های خودم از 3:10 دقیقه شروع میشه تا 6:50 دقیقه غیر از این ساعات باشه از حجمتون میره

دوستان دوباره تو همین ساعات رایگان هم سرعت خیلی افتضاحه ماله شمام همینجوریه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نمیدونم خبر دارید یا نه ولی دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 به 3 تا 7 کاهش پیدا کرده که البته با تجربه های خودم از 3:10 دقیقه شروع میشه تا 6:50 دقیقه غیر از این ساعات باشه از حجمتون میره

دادا تعداد کانتشن هاتو به 24 یا 32 افزایش بده سرعت زیاد میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر که شما از قضایای این کم کردن ساعت خیلی دور هستین و حتی خبر ندارین که عده زیادی سر این قضیه به سازمان تنظیم مقررات هم شکایت کردن و شرح شکایتها هم توی این تاپیک فراوون هست. اما هر چی هست کم کردن ساعت قطعی شده اما تا اینجا انجام سقف دانلود هنوز اجرایی نشده. سرعت که طبق معمول برمی‌گرده به ترافیک منطقه کاربرها و البته خرابی سیگنال.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

به نظر که شما از قضایای این کم کردن ساعت خیلی دور هستین و حتی خبر ندارین که عده زیادی سر این قضیه به سازمان تنظیم مقررات هم شکایت کردن و شرح شکایتها هم توی این تاپیک فراوون هست. اما هر چی هست کم کردن ساعت قطعی شده اما تا اینجا انجام سقف دانلود هنوز اجرایی نشده. سرعت که طبق معمول برمی‌گرده به ترافیک منطقه کاربرها و البته خرابی سیگنال.
    چرا اتفاقا بی اطلاع نیستم .میدونم خیلی ها شکایت کردن امیدوارمم اثر گذار بوده باشه من خودمم شکایت کردم .
    من ماه پیش کلا 30 گیگ با سرعت 1 مگابیت دانلود کردم یعنی شبی 1 گیگ ولی از این ماه که دو روزش گذشته سرعت دانلودم بین 30-60 در نوسانه و شبی 350 مگابایت میتونم بگیرم مثل قبل از کم کردن ساعت های رایگان که کلا سرعت داغون بود.از وقتی من این مبین نت رو گرفتم فقط همین یک ماه رو استفاده کردم
    اینجا gprs ایرانسل هم به زور کار میکننه وگر نه منم مهاجرت میکردم طرف یه شرکت دیگه
    Last edited by Microsoft Windows; 15-06-2014 at 00:18.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

داداش کانکشن رو گذاشتم رو 32 دیشب ولی جواب نداد.همونجور افتضاحه
    تازه صبح نگاه کردم دیدم نت ساعت 4 صبح قطع شده هیچی دانلود نکردم
    یعنی حالم از مبین نت بهم میخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •