دادا برا منم اینجور بود از180 بالا تر نمیرفت اما با ایت روش تا360تاسرعت دادش تعداد کانتکشن هاتو رو 32 بذار اینم نتیجش
![]()
دادا برا منم اینجور بود از180 بالا تر نمیرفت اما با ایت روش تا360تاسرعت دادش تعداد کانتکشن هاتو رو 32 بذار اینم نتیجش
![]()
دادا128 خیلی کمه من الان رو 2 مگش هم ناراضیم که خیلی نمیتونم دان کنم اگه برا وبگردی و دانلود کم میخوای 512 4 گیگ بگیر اختلافش5-6تومنه
سلام دوستان
لطفا به من بگید دانلود شبانه از لحاظ حجمی محدود شده یا نه؟ انگار شب که دانلود کردم از حجمم رفته![]()
2نفر جز خودم آن هستن، لطفا جواب بدید دوستان
نه داداش خبری نی دیشب از دوبرابر رد شدش کم نکرد امشب هم تست میکنم خبرشو میدم بهت
نمیدونم خبر دارید یا نه ولی دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 به 3 تا 7 کاهش پیدا کرده که البته با تجربه های خودم از 3:10 دقیقه شروع میشه تا 6:50 دقیقه غیر از این ساعات باشه از حجمتون میره
دوستان دوباره تو همین ساعات رایگان هم سرعت خیلی افتضاحه ماله شمام همینجوریه؟
دادا تعداد کانتشن هاتو به 24 یا 32 افزایش بده سرعت زیاد میشه
به نظر که شما از قضایای این کم کردن ساعت خیلی دور هستین و حتی خبر ندارین که عده زیادی سر این قضیه به سازمان تنظیم مقررات هم شکایت کردن و شرح شکایتها هم توی این تاپیک فراوون هست. اما هر چی هست کم کردن ساعت قطعی شده اما تا اینجا انجام سقف دانلود هنوز اجرایی نشده. سرعت که طبق معمول برمیگرده به ترافیک منطقه کاربرها و البته خرابی سیگنال.
چرا اتفاقا بی اطلاع نیستم .میدونم خیلی ها شکایت کردن امیدوارمم اثر گذار بوده باشه من خودمم شکایت کردم .
من ماه پیش کلا 30 گیگ با سرعت 1 مگابیت دانلود کردم یعنی شبی 1 گیگ ولی از این ماه که دو روزش گذشته سرعت دانلودم بین 30-60 در نوسانه و شبی 350 مگابایت میتونم بگیرم مثل قبل از کم کردن ساعت های رایگان که کلا سرعت داغون بود.از وقتی من این مبین نت رو گرفتم فقط همین یک ماه رو استفاده کردم
اینجا gprs ایرانسل هم به زور کار میکننه وگر نه منم مهاجرت میکردم طرف یه شرکت دیگه
Last edited by Microsoft Windows; 15-06-2014 at 00:18.
داداش کانکشن رو گذاشتم رو 32 دیشب ولی جواب نداد.همونجور افتضاحه
تازه صبح نگاه کردم دیدم نت ساعت 4 صبح قطع شده هیچی دانلود نکردم
یعنی حالم از مبین نت بهم میخوره![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)