تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2158 از 2550 اولاول ... 11581658205821082148215421552156215721582159216021612162216822082258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,571 به 21,580 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آقا واقعا ساغول

متاسفانه ما کاربر قدیمی همارا بودیم (سال 89) و ما منتقل نشدیم مخابرات، الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.

طر دو ماه قبل می گفت نویز داره خطت، 2 بیشتر ساپورت نمیکنه، بعد روزانه 480 سرعت میده شب میشه 135، الان هم که با سرویس مگا شده 105-110.

فردا اولین کار میرم این نمایندگی فروش جنب مخابرات رجایی قیمت ها و اینکه چند روز معطل بشم را بپرسم، شاید فرجی حاصل شد و خط من را منتقل کردن.

مجددا تشکر
    من سال 89 وقتی که 128 شاتل رو گرفتم با 2 گیگ ماهی 13400 تومن اون موقع پسر داییم 64 نامحدود از همارا داشت !! وقتی من کیفیت آشغال همارا رو دیدم اصلا طرفش نرفتم و بعد اون هر وقت سرویس خریدم میگفتم که مخابرات سرام وصل کنن و میگفتم اگر همارا وصل کنید من نمیخوام !!
    پهنای باند مخابرات با همارا قابل مقایسه نیست !!
    هر چه زودتر از همارا بیاید بیرون بهتره !!
    تنها دوران اوج همارا زمانی بود که با مخابرات همکاری میکرد!!

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در مورد قسمت اول که حق با مخابرات هستش و 2 مگ رو باید رو 2 مگ ببندن و سرعت سرویس 1 مگ هم باید 128 باشه و به دوست عزیزمون 122 تا اضافی میدن.
    سرعت تو بحث نت و بایت و بیت جزو کیفیت حساب نمیشه بلکه مقوله کمیتی هستش و عددی ثابت هستش . سرویسی که 2 مگ خریداری شده و سرعت یه سرویس 4 مگی رو میده به هیچ وجه نمیشه گفت سرویس با کیفیت هستش.
    اگر قرار باشه 2 مگ روی 2 مگ بسته بشه و 1 مگ روی 1 مگ پس سرویس محدود با نامحدود چه تفاوتی خواهد داشت ؟!!!!
    من و امثال من سرویس محدود میگیریم برای سرعتهای بیشتر از سرویسهای نامحدود !
    منِ مشتری وقتی سرویس 2 مگ میگیرم از قبل میدونم که رو 8 بسته خواهد شد و دلیل رفتنم به سمت این سرویس هم همین سرعتشه
    تخم مرغ شانسی نیست که بعد خرید هر چی از توش دراومد راضی باشیم !

کیفیت عدد ثابت نیست مثل پینگ و تایم اوت و پایداری شبکه.من الان راحت میتونم با 1.2 مگابایت در ثانیه دانلود کنم ولی پشیزی نمیرزه چون نت درست نشده فقط دانلود کنیم بلکه باید بتونیم از سرویسهای آنلاینش هم به راحتی استفاده کنیم.
    هیچ ماشینی رو به خاطر سرعت بالاش نمیگن با کیفیت
    ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

نت (اینترنت) درست شده هرکی هرطور دلش خواست ازش استفاده کنه
    شما نمیتونید به کسی امر و نهی کنید که چجوری از اینترنت استفاده کنه
    یکی اینترنت رو واسه بازی آنلاینش میخواد که دنبال سرویسهای با پینگ پائین هست و دانلود رایگان شبانه و این چیزها واسش مهم نیست
    یکی اینترنت رو واسه سرورهای آنلاینش میخواد که پایداری حرف اول رو درش میزنه
    یکی واسه دانلود و دریافت اطلاعات میخواد که سرعت واسش مهمتره

حالا ما نه فیلم آنلاین نگا میکنیم و نه بازی آنلاین انجام میدیم و پینگ پائین هم واسمون زیاد مهم نیست . مشکلی دارید شما با این قضیه ؟
    فردا اولین کار میرم این نمایندگی فروش جنب مخابرات رجایی قیمت ها و اینکه چند روز معطل بشم را بپرسم، شاید فرجی حاصل شد و خط من را منتقل کردن.
    اگر بپرسید میگن حداقل 3-4 روز کاری
    ولی بستگی به شما داره که چقدر بتونید از حق خودتون دفاع بکنید
    من موقعی که خواستم از همارا خارج شم قبل اینکه فرم جمع آوریش رو پر کنم رفتم ماکس نت واسه اینترنت ثبت نام کردم . گفتند خط شما که سرویس داره . گفتم تا شما دست بکار بشید من سرویس رو جمع آوری کرده ام
    همانطور هم که بهشون گفته بودم به فردا نکشید سرویسم رو جمع آوری کردم ! اجازه ندادم کار یک روزه م رو بندازن واسه یه هفته دیگه

ماکس نت رو هم همینجوری یک روزه جمع آوری کردم !

4. 2 کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظر میرسه سرعت ها رو محدود کردن سرویس من سرعت دانلودش از 700 بعد از چند ثانیه 500 میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اگر بپرسید میگن حداقل 3-4 روز کاری
    ولی بستگی به شما داره که چقدر بتونید از حق خودتون دفاع بکنید
    من موقعی که خواستم از همارا خارج شم قبل اینکه فرم جمع آوریش رو پر کنم رفتم ماکس نت واسه اینترنت ثبت نام کردم . گفتند خط شما که سرویس داره . گفتم تا شما دست بکار بشید من سرویس رو جمع آوری کرده ام
    همانطور هم که بهشون گفته بودم به فردا نکشید سرویسم رو جمع آوری کردم ! اجازه ندادم کار یک روزه م رو بندازن واسه یه هفته دیگه

ماکس نت رو هم همینجوری یک روزه جمع آوری کردم !
    شهید رجایی زیاد معطل نمیکنه، کارشون سسریع هست، فکر کنم این پنجمین یا ششمین شرکتی هست که تو حدود 10 سال هست که دارم عوض میکنمپ، همشون هم رجایی بودن.
    مشکل اینجا است که ظاهرا شنیدم کمبود پورت تو این مرکز هست و تا 1-2 ماه هم معطل شدن، البته اگه این مورد باشه من تحت فشار میزارم که چون پورت دارم منتقل کنن و یا یه راه حلی پیدا کنند.
    Last edited by ice_man_sh; 28-12-2014 at 16:03.

7. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر قرار باشه 2 مگ روی 2 مگ بسته بشه و 1 مگ روی 1 مگ پس سرویس محدود با نامحدود چه تفاوتی خواهد داشت ؟!!!!
    من و امثال من سرویس محدود میگیریم برای سرعتهای بیشتر از سرویسهای نامحدود !

حالا ما نه فیلم آنلاین نگا میکنیم و نه بازی آنلاین انجام میدیم و پینگ پائین هم واسمون زیاد مهم نیست . مشکلی دارید شما با این قضیه ؟
    مهندس شما درک درستی از جنس خریداری شده ندارین اونوقت چه طور میتونید در قبالش اعتراض بکنید و حقتون رو بگیرید.
    سرویس نامحدود یعنی حجم استفاده شده واستون محاسبه نمیشه و سرویس محدود یعنی باید در قبال مصرف حجم اضافی پول اضافی بدین فقط همین
    حالا شما فردا زنگ میزنید به پشتیبانی میگید چرا سرویس 2 مگ من 8 مگ نمیده قطعا جواب میده که خوب این که مشکلی نیست و ما به هیچ کوتاهی نکردیم(راست هم میگه)
    در ضمن دلیل اصلی که اپراتورها جلوی سرویسهای محدود حجمی رو باز میزارن اینه که حجمتون رو زودتر در طول روز مصرف کنید و بازم حجم بخرید.
    در ضمن کسی اینجا کس دیگری رو مجبور نمیکنه به کاری.شما هم اگه میگید من حرف زور میزنم یه زنگ بزنید پشتیبانیتون ببینید چی جواب میده

9. 3 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

911 جان شما که خودت با 1و خورده ای دان میکنه سرویست چیه؟
    من با 512 هم همون سرعت 250 رو میگرفتم الان با کلی خرج کردن انصافه باز همون 250 رو بگیرم؟
    در ضمن من کی گفتم پینگ پایین نباشه که گیر دادی به پینگ؟ از خدامه پینگ پایین باشه ولی وقتی حتی سرعتی که باید بهم بدن رو نمیدن پینگ رو چطور میخوان درست کنن؟
    در ضمن 250 رو در زمانی بهم میده که ازم داره حجم کم میکنه و اگه قرار باشه سرعت محدود با نامحدود یکی باشه مرض ندارم برم محدود بگیرم که. فقط برای سرعت بالای محدود هست که مردم میگیرن
    Last edited by rezarrrr; 28-12-2014 at 10:45.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

911 جان شما که خودت با 1و خورده ای دان میکنه سرویست چیه؟
    من با 512 هم همون سرعت 250 رو میگرفتم الان با کلی خرج کردن انصافه باز همون 250 رو بگیرم؟
    در ضمن من کی گفتم پینگ پایین نباشه که گیر دادی به پینگ؟ از خدامه پینگ پایین باشه ولی وقتی حتی سرعتی که باید بهم بدن رو نمیدن پینگ رو چطور میخوان درست کنن؟
    در ضمن 250 رو در زمانی بهم میده که ازم داره حجم کم میکنه و اگه قرار باشه سرعت محدود با نامحدود یکی باشه مرض ندارم برم محدود بگیرم که. فقط برای سرعت بالای محدود هست که مردم میگیرن
    شما سرویست چیه ؟ نویزت چطوریه ؟ مخابراتی یا همارا ؟

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مهندس شما درک درستی از جنس خریداری شده ندارین اونوقت چه طور میتونید در قبالش اعتراض بکنید و حقتون رو بگیرید.
    سرویس نامحدود یعنی حجم استفاده شده واستون محاسبه نمیشه و سرویس محدود یعنی باید در قبال مصرف حجم اضافی پول اضافی بدین فقط همین
    حالا شما فردا زنگ میزنید به پشتیبانی میگید چرا سرویس 2 مگ من 8 مگ نمیده قطعا جواب میده که خوب این که مشکلی نیست و ما به هیچ کوتاهی نکردیم(راست هم میگه)
    در ضمن دلیل اصلی که اپراتورها جلوی سرویسهای محدود حجمی رو باز میزارن اینه که حجمتون رو زودتر در طول روز مصرف کنید و بازم حجم بخرید.
    در ضمن کسی اینجا کس دیگری رو مجبور نمیکنه به کاری.شما هم اگه میگید من حرف زور میزنم یه زنگ بزنید پشتیبانیتون ببینید چی جواب میده
    معلومات من در حدی هست که بتونم تصمیم بگیرم چه سرویس و قیمت و امکاناتی برای استفاده م مناسبه!

شما هم فقط فرافکنی میکنید !
    تفاوت سرویس محدود و نامحدود در ایران اینه که مشتری سرویس محدود میگیره چون فلکه این سرویسها بازه !
    منِ مشتری ای که از سرویس محدود استفاده میکنم به محض اینکه سرعت سرویس 2 مگ محدودم بیاد رو 256 میرم رو سرویس 2 مگ نامحدود که همون 256 رو 24 ساعته داشته باشم
    Last edited by مهندس الهه; 28-12-2014 at 16:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

معلومات من در حدی هست که بتونم تصمیم بگیرم چه سرویس و قیمت و امکاناتی برای استفاده م مناسبه!

تفاوت سرویس محدود و نامحدود در ایران اینه که مشتری سرویس محدود میگیره چون فلکه این سرویسها بازه !
    منِ مشتری ای که از سرویس محدود استفاده میکنم به محض اینکه سرعت سرویس 2 مگ محدودم بیاد رو 256 میرم رو سرویس 2 مگ نامحدود که همون 256 رو 24 ساعته داشته باشم
    هر کسی از اینترنت یه سری انتظارات داره نیازی هم نیست با همدیگه درگیر بشیم سر این که کدوم قسمت از اینترنت برای ما مهم هست. ولی به نظرم کیفیت یه ارتباط اینترنتی به عوامل مختلفی بستگی داره که سرعت هم یکی از این عوامل هست مثل پینگ تایم و جیتر و پکت لوز و سرعت و حتی میزان نوسان سرعت و سرعت تک لینک و سرعت سرور خارجی و .... که مشکل توی هر کدوم از بخش ها کاربران زیادی رو تحت تاثیر قرار می ده حالا این که ما ایرانی ها سرعت دانلود رو به بقیه موارد ترجیح میدیم یه دلیلش می تونه حجمی بودن اینترنت باشه چون چیز هایی رو که می شه آنلاین تجربه کرد رو دانلود می کنیم و آفلاین استفاده می کنیم به شخصه ترجیح میدم سرعتم 5 مگابیت باشه به جای 10 مگابیت ولی بقیه مشخصاتش هم در حد معقولی باشه چون اینطوری نه تنها نیاز من بلکه اکثر کاربرای دیگه هم به شکل بهتری پوشش داده می شه تا اینترنت 10 مگ که فقط و فقط به درد دانلود می خوره ( البته بماند که اگه من استفاده ی خودم رو محدود به دانلود کنم چیز زیادی رو از دست نخواهم داد.)

14. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

هر کسی از اینترنت یه سری انتظارات داره نیازی هم نیست با همدیگه درگیر بشیم سر این که کدوم قسمت از اینترنت برای ما مهم هست. ولی به نظرم کیفیت یه ارتباط اینترنتی به عوامل مختلفی بستگی داره که سرعت هم یکی از این عوامل هست مثل پینگ تایم و جیتر و پکت لوز و سرعت و حتی میزان نوسان سرعت و سرعت تک لینک و سرعت سرور خارجی و .... که مشکل توی هر کدوم از بخش ها کاربران زیادی رو تحت تاثیر قرار می ده حالا این که ما ایرانی ها سرعت دانلود رو به بقیه موارد ترجیح میدیم یه دلیلش می تونه حجمی بودن اینترنت باشه چون چیز هایی رو که می شه آنلاین تجربه کرد رو دانلود می کنیم و آفلاین استفاده می کنیم به شخصه ترجیح میدم سرعتم 5 مگابیت باشه به جای 10 مگابیت ولی بقیه مشخصاتش هم در حد معقولی باشه چون اینطوری نه تنها نیاز من بلکه اکثر کاربرای دیگه هم به شکل بهتری پوشش داده می شه تا اینترنت 10 مگ که فقط این سرعت رو می ده و کاری به بقیه مولفه های کیفیت نداره و فقط و فقط به درد دانلود می خوره ( البته بماند که اگه من استفاده ی خودم رو محدود به دانلود کنم چیز زیادی رو از دست نخواهم داد.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •